ΠΕΔ Πελοποννήσου: Συνεχίζει ο Καμπόσος στην Προεδρία

Τη  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου. (δείτε ΕΔΩ)

Τα με θέματα  ημερήσιας διάταξης μετά την διαπίστωση απαρτίας ήταν η εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, εκλογή...

Πέτρος Tατούλης: Ήμουν και θα είμαι πάρων στην Πελοπόννησο παρά το συμβόλαιο πολιτικής μου εξόντωσης

Αντιδημοκρατική και αυταρχική αντίληψη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, καταλόγισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου», Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η παρουσία του κ. Τατούλη στην Οικονομική Επιτροπή σχετίζεται...

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ηκατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020 περιλαμβάνεται μεταξύ των συνολικά 19 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η εν λόγω συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 4 μ.μ. και θα...

«Πελοπόννησος EXPO»: Συνέδριο Τουρισμού παρουσία Άντζελας Γκερέκου

Με σημαντικούς ομιλητές από τον χώρο του τουριστικού κλάδου, ανοίγει τη σειρά συνεδρίων και εκδηλώσεων, το συνέδριο για τον Τουρισμό, που διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 17:30, στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης, στο κτίριο Γ.Ε.Α. στη ΒΙ.ΠΕ...

Χρηματοδότηση μελετών για το νέο ΕΣΠΑ διεκδικεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ξεκαθαρίστηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τοπίο με τις μελέτες των έργων που υπάρχουν ανά Περιφερειακή Ενότητα και καταρτίστηκαν οι σχετικοί πίνακες, όπου φαίνεται ποιες από αυτές έχουν πληρωθεί και ποιες είναι σε εξέλιξη.

Μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, όπως σημείωσε ο...

Παρουσίαση μελέτης για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας Πελοποννήσου από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

H μελέτη με τίτλο «Αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου» παρουσιάστηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου.  

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης οι ομιλητές προσπάθησαν να αποτυπώσουν τα...

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του ταμία του Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους

O πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του συνάδελφου κυνηγού Ιωάννη Μπάρλα ο οποίος διατελούσε και ταμίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Άστρους.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του για να...

Δεκαεπτά συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κατά την διάρκεια του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019, από τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου:

Συνελήφθησαν συνολικά οκτακόσια ενενήντα τρία (893) άτομα και ειδικότερα:

  • Τέσσερα (4) για ανθρωποκτονία (και απόπειρες).
  • Τέσσερα (4) για ληστεία...

Οι πυροσβέστες της Πελοποννήσου αποχαιρετούν τον Ιωάννη Μπάρλα

Η  Ένωση  Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου εκφράζει τα θερμά της  συλλυπητήρια  στην  οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου ΜΠΑΡΛΑ ΙΩΑΝΝΗ που έχασε πρόωρα την ζωή του στα 48 χρόνια. Η είδηση  του θανάτου του , το απόγευμα της Τρίτης έπεσε σαν κεραυνός. Ο δικός μας...

Tακτική συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Καλείστε στην 20ή  τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 11 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
 ΗΜΕΡΗΣΙΑ...