Κοπή πίτας και βράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (pics,vid)

Thu, 31/01/2019 - 09:24

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας άνοιξαν οι εκδηλώσεις για το Επιμελητήριο Αρκαδίας το 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεών του.

Σε μία σεμνή τελετή την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής μαζί με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έκοψαν την πίτα και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, αλλά και τίμησαν τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Μπουντρούκα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από την περιφέρεια και τον δήμο, παλιά μέλη του Επιμελητήριου και φυσικά το νυν διοικητικό συμβούλιο του φορέα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο απελθών Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο οποίος για 9 χρόνια είχε διατελέσει πρόεδρος του Επιμελητηρίου καθώς, όπως ανέφερε, αποφάσισε να παραιτηθεί για να μπει στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο κ. Μπουντρούκας ήταν φανερά συγκινημένος και κατά την διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε όλους όσους ήταν μαζί του στα πρώτα του βήματα στο Επιμελητήριο, αλλά και όλους τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του φορέα που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Κοπή πίτας και βράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο νέος πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής μίλησε για τη νέα χρονιά που ξεκινά για το Επιμελητήριο, τονίζοντας ότι αυτό προσπαθεί να στηρίξει με κάθε μέσο τις επιχειρήσεις του νομού και να αναδείξει την Αρκαδία.

Κοπή πίτας και βράβευση Γιάννη Μπουντρούκα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ένας από τους βασικούς τομείς που θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα είναι η στήριξη και προβολή της νεανικής επιχειρηματικότητας, δήλωσε ο κ. Τρουπής.

Έφη Καστραντά

Περισσότερα στο ArcadiaPortal.gr

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio