Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε χωριά του Δήμου μας

Τετ, 16/10/2019 - 19:26
Image

Ο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Άστρους ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 17-10-2019  θα γίνει διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών στις εξής περιοχές:

 

  1. 08:30 – 11:00  στα Δ.Δ. Ορεινή Μελιγού, Θεολόγος, Αγιος Ιωάννης, Ξηροκάμπι, Μαντικέικα, Φούντωμα, Στόλος, Αητοχώρι,Τσιρκολιά και Χάραδρος, Πλάτανος, Σίταινα, Καστάνιτσα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει  ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

 

 

 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.

Tags

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio