Αντιμετωπίζοντας τον κρύο χειμώνα με στυλ

Πέμ, 30/11/2017 - 07:59
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ήρθε η ώρα να δούμε τι θα φορεθεί αυτό το χειμώνα.

Το εκκεντρικό και το σουρεαλιστικό στiλ είναι φέτος στην μόδα και θα εντυπωσιαστούν όλοι και όλες με τα χρώματα και τα σχέδια.

Οι σχεδιαστές φέτος χρησιμοποιούν πολυτελή υλικά, κρόσσια, πέρλες, πούλιες, σατέν, βελούδο, πλεχτά, στρας και διαφορετικά μοτίβα όπως καρό ,floral, ρόμβους, prints κτλ. κι επιλέγουν έντονες αποχρώσεις.

Νέες τάσεις μόδας νέες ιδέες και μια νότα από παλιότερες δεκαετίες  ’20 ‘ 40 ’70. Ένα πάντρεμα της παλιάς εποχής με την καινούργια.

Το Vintage είναι μια επιλογή που θα ξεχωρίσει και αυτή την χρονιά.

Ας πάμε να δούμε πως θα ανανεώσουμε την ντουλάπα μας, κι αν δεν μπορούμε να πάρουμε πολύ ακριβά ρούχα,  κορίτσια δεν πειράζει υπάρχουν τόσο ιδιαίτερα, και φτηνά καλής ποιότητας που μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα παλιά μας ρούχα, και να νιώσουμε όμορφα.

                                                        Καρό

Ετυμολογικά ο όρος προέρχεται από τη γαλλική λέξη carreau που σημαίνει πλακάκι.

karro

Καρό είναι ένα διακοσμητικό μοτίβο που χρησιμοποιείται σε ρούχα, και υφάσματα γενικότερα. Πολλοί μεγάλοι οίκοι μόδας φόρεσαν στα μοντέλα τους αυτό το ύφασμα.

karo

Οι βασικότερες αποχρώσεις είναι το κόκκινο, το καφέ, και το γκρι.
Η επιλογή του καρό στην εμφάνιση μας καλό θα είναι να μην είναι πολύ φορτωμένη, δηλαδή θα ήταν ωραίο να φοράμε ένα κομμάτι καρό είτε αυτό θα είναι πουκάμισο, είτε παντελόνι, είτε αξεσουάρ. Το αποτέλεσμα θα ναι να χουμε δώσει μια έξυπνη και διαφορετική πινελιά στο ντύσιμό μας.

                                                     Πλεχτά

Σε όλους μας αρέσει να φοράμε τα πλεχτά που μας έχει φτιάξει η γιαγιά μας και η μητέρα μας έτσι δεν είναι; Καιρός να μάθουμε κι εμείς να πλέκουμε για να νιώθουμε καλύτερα, κι ως γνωστόν το πλέξιμο είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία. Υπάρχουν τόσα πολλά σχέδια που μπορούμε να επιλέξουμε και τόσα πολλά χρώματα και να φτιάξουμε ακόμα καπελάκια, κασκολάκια για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα. Λοιπόν τι λέτε; Ξεκινάμε;

 

                                                   Floral

Τα floral φορέματα ανήκουν στις τοπ επιλογές μας για τις εμφανίσεις μας και τα μακριά και τα κοντά. Έχουν τόσα χρώματα που φέρνουν την Άνοιξη μέσα στην καρδιά του Χειμώνα. Μπορούμε να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να νιώσουμε μια όμορφη girly διάθεση.

floral

Πρέπει όμως να προσέξουμε πολύ καλά πως θα ταιριάξουμε το κόσμημα και τα παπούτσια ή την τσάντα, γιατί θέλει κάτι πολύ απλό για να αναδειχθεί, κι όπως γνωρίζουμε η απλότητα είναι κάτι που ξεχωρίζει.

                                                   Κρόσσια

Η μόδα του τσάρλεστον είναι διαχρονική και εμπνευσμένη από τον κινηματογράφο. Ξεκίνησε την εποχή του 1920 και είδαμε πολλές σταρ του Χόλυγουντ να την υποστηρίζουν. Τα κρόσσια στα τελειώματα από τα φορέματα και τις φούστες, χαρίζουν στη γυναίκα μια γοητεία, και καθώς περπατάει με τις ψηλοτάκουνες γόβες της, την κάνουν να φαίνεται πιο destinguee.         

                                     

                                                     Σατέν

Το σατέν είναι ένα πολύ λεπτό ύφασμα γυαλιστερό και αναδεικνύει πάντα το σώμα της γυναίκας. Το φοράμε συνήθως τις βραδινές ώρες για τις ξεχωριστές εξόδους μας. Μπορούμε να βάλουμε ένα σατέν μπλουζάκι με ένα μαύρο κουστούμι ή ένα φόρεμα με ένα ωραίο παλτό, ή μια οικολογική γούνα.

                                                     Πέρλες

Η πέρλα λοιπόν, ήρθε και πάλι στην μόδα, επέστρεψε δυναμικά, μπορεί να μας θυμίζει κάτι από το παρελθόν, αλλά σίγουρα είναι ένα κόσμημα που έχει διαχρονικό στιλ, και μπορούν να το φοράνε όλες οι γυναίκες.

pelr

Είναι ένα αξεσουάρ που συμβολίζει την θηλυκότητα και την κομψότητα, αποπνέει δύναμη και φινέτσα.

Οι σχεδιαστές φέτος επέλεξαν να την διακοσμήσουν πάνω σε πουλόβερ, φορέματα, μπλούζες, τσάντες και παπούτσια, για να φανεί το ρούχο πιο επίσημο.

pell

Άλλωστε η Vogue είχε δηλώσει το 1943 ότι «οι πέρλες θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε όλα».

                                                 Prints

Το λεοπάρ είναι ένα διαχρονικό print που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα το αγαπάμε πολύ και σίγουρα όλες έχουμε κάτι μέσα στην ντουλάπα μας, ένα σακάκι, μια μπλούζα, ένα φόρεμα, μια φούστα, μπότες, παπούτσια, τσάντες, ένα φουλάρι, μπιζού, οτιδήποτε, δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει. Θα ψάξουμε καλά, και όταν θα τα βρούμε θα τα ταιριάξουμε προσεχτικά για να μην φανεί το ρούχο άκομψο και πολύ <<φτηνό>>. Λογικά δεν θα ταιριάξουμε ποτέ ταυτόχρονα τη λεοπάρ τσάντα με τα λεοπάρ παπούτσια. Επιλέγουμε ένα από τα δύο για να φανεί το ντύσιμο πιο σοφιστικέ.

d

Θα το δούμε σαν μια επιλογή που θα δώσει ενδιαφέρον και ένταση στο καθημερινό μας styling.

                                                     Στρας

Πόση λάμψη δίνουν τα στρας στα ρούχα και στα παπούτσια! Τα στρας και οι παγέτες είναι τόσο στην μόδα που μπορούμε να στολίσουμε τα τζιν μας ακόμα και τα νύχια μας, αλλά προσοχή πάντα διακριτικά για να δένει αρμονικά με το σύνολο μας.

strass

                                             Το αθλητικό στιλ

Πόσο μας αρέσει να νιώθουμε χαλαρές μέσα στις φόρμες μας! Άλλες φορές θα πάμε να κάνουμε τις δουλειές μας κι άλλες φορές θα πάμε για τρέξιμο ή θα κάνουμε την γυμναστική μας. Οι σχεδιαστές θέλησαν να κάνουν κάτι μοναδικό και πολύ τολμηρό.

gym

Επέλεξαν να παντρέψουν το αθλητικό ντύσιμο με το σικ και το αποτέλεσμα; Yπέροχο. Κορίτσια τολμήστε το!

                                             Κουστούμια

Η γυναίκα με τα κουστούμια και τις καμπαρντίνες φαντάζει πιο δυναμική. Πείτε μου και σε ποια γυναίκα δεν ταιριάζει ένα σικ μαυρο κουστούμι ή ένα εμπριμέ ταγιέρ; Εννοείται στην κάθε μια από μας.

Μας επιτρέπει να ντυθούμε έτσι τόσο στο γραφείο, όσο και στην βραδινή μας έξοδο. Ένα στιλ που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Λοιπόν τι λέτε θα ανανεώσουμε κι εμείς την ντουλάπα μας; Ξεκινάμε κι αρχίζουμε το ψάξιμο.

Για το astrosnews

Γ.Δ.

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio