Έφυγε από τη ζωή ο Αρκάς Άγγελος Ντάβος, εμπνευστής της Serenata και της Κουκουρούκου

Τετ, 11/12/2019 - 11:39
Image

Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης ο Άγγελος Ντάβος, ιδρυτής του ομίλου Bingo που δημιούργησε πάνω από 10 σήματα όπως Serenata, Κουκουρούκου, Melo, Amaretti και Chipita.

Ο Άγγελος Ντάβος γεννήθηκε το 1941 στον Ράφτη ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, το 4ο παιδί μιας οικογένειας με 8 παιδιά.  Απόφοιτος δημοτικού αλλά με τεράστια δίψα για γνώση και προσωπική εξέλιξη, διάβασε πολύ μόνος του, έμαθε αγγλικά, μελέτησε μηχανολογία, δούλεψε σε περίπτερο και με εφόδιο ελάχιστο δανεικό κεφάλαιο, ένα λαμπρό μυαλό, πολλή δημιουργικότητα και καθόλου φόβο, ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα μια μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία ζαχαρωδών.

Η κόρη του Μαρία Ντάβου γράφει:

"Η κηδεία του μπαμπά μου, Αγγέλου Νταβου, θα γίνει την Πέμπτη 12/12 στις 3 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, στην Παλλήνη.

Τον αποχαιρετάμε με χαμόγελο, δύναμη και το μάθημα που μας άφησε: να ζούμε τη ζωή χωρίς φόβο! Ο μπαμπάς μου ήταν ένας αληθινός Ζορμπάς, ένας άνθρωπος με τεράστια ιστορία, άπειρα επιτεύγματα κι επιτυχίες αλλά κυρίως ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή!

Δεν είναι λοιπόν κηδεία, είναι γιορτή της ζωής και υπενθύμιση του πως πρέπει να ζούμε κάθε στιγμή."

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio