Κατασχέθηκαν πάνω από 2.500 προϊόντα «μαϊμού»

Από τη Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχων Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εντοπίστηκε αποθηκευτικός χώρος εντός καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2.561- απομιμητικά είδη...

ΟΠΕΚΑ: Με ενιαία αίτηση όλα τα επιδόματα

Ο ΟΠΕΚΑ προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού ύψους 10 εκατ. ευρώ, με αντικείμενο «ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΠΕΚΑ και Ενιαία πύλη ψηφιακής πρόσβασης στην κοινωνική προστασία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews στο τέλος του 2025 η ενιαία πύλη Ψηφιακής Πρόσβασης σε όλα τα επιδόματα θα είναι...

«Χαράτσι» θα πληρώνουν οι ασφαλισμένοι για τις εξετάσεις τους και για τις συνταγές φαρμάκων

Στο υπό δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο με τίτλο «δράσεις δημόσιας υγείας - ρυθμίσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ», με διάταξη που προστέθηκε, μπαίνει «χαράτσι» για τους ασφαλισμένους σε παραπεμπτικά είτε για διαγνωστικές εξετάσεις είτε για απεικονιστικό έλεγχο. 

Η διάταξη αναφέρει: «Από 1.4.2024...

Νομοσχέδιο υπ. Υγείας: Οι γιατροί του ΕΣΥ θα μπορούν να διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία

Τη δυνατότητα άσκησης ιδιωτικού έργου αποκτούν οι γιατροί του ΕΣΥ μέσω του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, το οποίο δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση την Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 7 του νομοσχεδίου με τίτλο: «Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού...

Σούπερ μάρκετ: Σε ποια προϊόντα οι τιμές υποχωρούν και σε ποια ανεβαίνουν

Εμφανής συγκράτηση του δείκτη εξέλιξης τιμών παρατηρήθηκε στις αλυσίδες σουπερμάρκετ τον Ιανουάριο 2024 σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) ενώ οι τιμές κατά το διάστημα αυτό αυξήθηκαν κατά μέσο όσο 3% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2023

Διαβ...