Ερώτηση Μαντά για τεχνικό ασφαλείας του Δήμου με έδρα την Αθήνα

Δευ, 25/11/2019 - 19:56
Image

Ένα ζήτημα επικαιρότητας, όπως ανέφερε, έθεσε ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Παναγιώτης Μαντάς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαντάς επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα Διαύγεια δημοσιεύθηκε μία απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα, στις 15/11/2019, για απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία τεχνικού ασφαλείας του Δήμου.

Παρατήρησα ότι η ανάθεση έγινε σε κάποιον μηχανικό που έχει επαγγελματική έδρα στην Αθήνα και δεν είναι από την περιοχή μας. Η υπηρεσία του τεχνικού συμβούλου δεν απαιτεί πρόσθετα επαγγελματικά πιστοποιητικά. Μηχανικοί υπάρχουν στην περιοχή μας και θα μπορούσαν να ασκήσουν αυτή την υπηρεσία.

Ρώτησε τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη ποια ήταν τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε αυτή την ανάθεση. Ο δήμαρχος από τη μεριά του αρνήθηκε να απαντήσει.

Σχόλια επισκεπτών

Περιμένατε κάτι άλλο από τον "μελετητή". Μονο με μηχανικους και μελετες (στα συρτάρια) ασχοληθηκε 10 χρονια, με αυτά θα ασχολείται και τώρα. Μονο που τώρα έχουν άλλοι το καρπούζι και το μαχαίρι

αντε τελειωνε επιτέλους.σε βαρεθήκαμε.και είμαι δημότης όχι καποιος απο παράταξη.μην μιλάς για σκοινί στο σπίτι κρεμασμένου.και μάθε να λες έστω μια καλημέρα σε αυτούς που σε είχανε ψηφίσει.οι καινούριοι θα κριθούν και αυτοί στο τέλος.απλά τα πράγματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio