Ακατάλληλη φρασεολογία, ένταση και αποχώρηση της παράταξης Μαντά στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ

Σάβ, 16/11/2019 - 14:40
Image

Μια συνεδρίαση που ξέφυγε από τις συνήθεις αντεγκλήσεις έλαβε χώρα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, και τούτο διότι τα πράγματα ξέφυγαν ως προς τη φρασεολογία και την ένταση, που τελικώς οδήγησε στην αποχώρηση της παράταξης Μαντά.

Η αφορμή δόθηκε κατά τη συζήτηση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και πιο συγκεκριμένα λόγω της συνήθους πρακτικής να μεταφέρονται χρήματα από τον έναν κωδικό στο άλλον προκειμένου να εξοφληθούν διάφορες υποχρεώσεις. Ο πρώην δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς ζήτησε κάποιες λεπτομέρειες και αναφέρθηκε σε διάφορα πράγματα που λέγονται από αντιδημάρχους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, και συγκεκριμένα από τις κοινότητες Πραστού και Κορακοβουνίου, ότι δεν υπάρχει... φράγκο στο ταμείο τους.

Ο αντιδήμαρχος κ. Σαμαρτζής έδωσε μια πρώτη απάντηση, και μετά τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος Πραστού κ. Πετρής, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Μαντά ότι δεν υπήρχε ούτε ευρώ στο ταμείο. Ο κ. Μαντάς, αφού αναφέρθηκε στον «γνωστό», όπως είπε, για τον «βίο και την πολιτεία του» κ. Πετρή, απάντησε και δεν δέχτηκε τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος του χωριού.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο κ. Σαμαρτζής επάνω στη συζήτηση αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος είχε κακή πληροφόρηση και ότι είχε κάνει λάθος, και μάλιστα είχε ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Χονδρολέο. Και, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ενώ ο ίδιος έχει ζητήσει συγγνώμη το θέμα επανέρχεται, χρησιμοποίησε μια φράση.... ευρέως διαδεδομένη δε, ακατάλληλη για συνεδρίαση ΔΣ δε: «Εγώ είχα τα αρ@@@ να ζητήσω συγγνώμη», είπε, με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Πλακοκέφαλο να τον ανακαλεί στην τάξη.

Ο κ. Σαμαρτζής αμέσως ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

Ο κ. Μαντάς, ωστόσο, έδωσε σκληρή απάντηση και η παράταξή του αποχώρησε από την αίθουσα για συμβολικούς λόγους, όπως είπε.

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο αντιδημαρχε. Το θρασος σας δεν υπαρχει. Ειπατε ψευδως οτι δεν υπαρχουν λεφτα πατε να βγειτε και απο πανω. Το ειπε στο καφενειο λεει οτι εκανε λαθος!!!! Οι θεσμοι δεν ειναι καφενειο αντιδημαρχε.

Αχαχαααααα!!!! Γειασου ψηλε δωσε πονο στους μαντεους.η ασχημη προταση σας πειραξε το οτι αδειασαν τα ταμεια και δεν υπαρχει φραγκο δεν σας ενοχλει.....τα εκαναν γραβατες....αχαχααααα γειασου ρε Γιωργη σε παραδεχομαι.

ο αντιδήμαρχος μάλλον έχει μπερδέψει το χώρο των γηπέδων, των καφενείων και των δημοτικών συμβουλίων!! Εκπροσωπείτε όλους τους πολίτες της βόρειας Κυνουρίας και όχι το Κορακοβούνι. Περάστε και από τα υπόλοιπα καφενεία του δήμου για δηλώσεις..

Γιωργο αντιδημαρχε......... γλεντα τους .Θα αποχωρησουν πολλες φορες ακομη . περιμενε και θα δεις οταν ερθουν και τα αποτελεσματα των ορκωτων . Ο ιδιος θα διασωθει στην περιφερεια...... τους αλλους θα φαει η μαρμαγκα ... Ακου θιχτηκε ο Μαντας .Οταν ο μεντορας του χτυπουσε με γροθια τον Πολυμενακο γιατι δεν ειχε θιχτεί ;;;

Το θράσος δεν έχει όρια. Ψέματα , συγνώμη για το ψέματα στα καφενεία, ανάρμοστες συμπεριφορές και φρασεολογίες ... και το έργο συνεχίζετε μέσα από την ανωνυμία εδώ.
Καλημέρα για αύριο. Έτσι θα τα φτιάξετε όλα.

Και στο κάτω κάτω μετά απο τόσες προεκλογικές δηλώσεις της παράταξης μαντα στα ΜΜΕ στα social media στα καφενεία και στις πλατείες έχει κάθε δικαίωμα να φεύγει όποτε θέλει ακόμα και ποτέ να μην ξανάρθει!! Άχρηστοι αποδείχτηκαν...

Μπράβο στον πρόεδρο του ΔΣ που επέβαλε στην τάξη τον Αντιδήμαρχο και αυτός ανακάλεσε . Κύριε Πλακοκέφαλε απέδειξες ότι είσαι άξιος πρόεδρος διότι αντιμετωπίζεις όλους τους Δημοτικούς συμβούλους με δημοκρατικό τρόπο .
Μην ξεχάσεις ποτέ ότι εκλέχθεικες ομόφωνα για αυτό έχεις μεγάλη ευθύνη για την σωστή λειτουργία του ΔΣ. Οι Δημότες περιμένουν πολλά από σένα για την σωστή λειτουργία του ΔΣ.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2019 ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΣΤΟΥ

Στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υπήρχαν δύο έργα για την Κοινότητα Πραστού για το έτος 2019.
1. Αναπλάσεις … (ΣΑΤΑ) 35.700 Ευρώ
2. Τσιμεντοστρώσεις – Τοιχία αντιστήριξης ΤΚ Αγίας Σοφίας – Δολιανών – Κουτρούφων-Πραστού και Βερβένων (ΣΑΤΑ) 53.300 ευρώ (Από τα οποία στον ΠΡΑΣΤΟ αντιστοιχούσαν 8.000) ευρώ.
Με τις αριθ. 4/2019 (20 Φεβρουαρίου 2019) και 12/2019 ( 24 Απριλίου 2019) αποφάσεις του Δ.Σ. έγιναν τροποποιήσεις προϋπολογισμού όπου μειώθηκαν τα χρηματικά ποσά από ορισμένους ΚΩΔΙΚΟΥΣ και αυξήθηκαν τα χρηματικά ποσά κάποιων άλλων ΚΩΔΙΚΩΝ.
Μεταξύ των μειώσεων ήταν και τα δύο έργα της Κοινότητας Πραστού.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :
Στη σελίδα 3 της αριθ. 4/2019 (20 Φεβρουαρίου 2019) απόφασης αναγράφει ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 30-7323.315 Μείωση 53.290,00 ευρώ
ΟΠΟΤΕ 53.300 -53.290 = 10 ευρώ υπόλοιπο για πέντε χωριά που αφορούσε το έργο ΑΡΑ 10/5=2 ευρώ έμειναν για τον ΠΡΑΣΤΟ.
Στη σελίδα 4 της αριθ. 4/2019 (20 Φεβρουαρίου 2019) απόφασης αναγράφει το πρώτο – πρώτο στη σελίδα ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 30-7326.060 Μείωση 35.690,00 ευρώ
ΟΠΟΤΕ 35.700 -35.690 = 10 ευρώ υπόλοιπο το έργο ΑΡΑ 10 ευρώ έμειναν ΤΕΛΙΚΑ για τα έργα της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΣΤΟΥ.
Και πολύ σωστά απαντούσε ο υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου «Πρόεδρε 10 ευρώ έχει ο ΠΡΑΣΤΟΣ τι έρχεσαι και έρχεσαι εδώ δεν υπάρχουν χρήματα για έργα στον ΠΡΑΣΤΟ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Σύνολον μειώσεων έργων ΠΡΑΣΤΟΥ 35.690 + 8.000= 43.690 Ευρώ.
Αυτά αναγράφουν τα επίσημα έγγραφα του Δήμου και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια η αλήθεια είναι πικρή και έρχεται μετά από τις ενέργειές μας.
Οι μπερδεψολογίες και οι πολιτικές ντρίπλες κάποιων πρώην Δ….. δυστυχώς δεν πείθουν τους Πραστιώτες ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΤΙΩΤΕΣ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΟΝ κ. Πρώην Δ…. ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΈΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΓΛΩΣΕΣ.
Ευτυχώς οι Πραστιώτες ξέρουν και κρίνουν αυτούς που τους κοροϊδεύουν και αυτούς που είχαν εγκαταλείψει το χωριό τους τα τελευταία χρόνια γι αυτό και τους μάυρισαν στις εκλογές.
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ & ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΤΡΙΠΛΕΣ ΣΑΣ κ. Πρώην Δ…. οι δημότες αποφάνθηκαν προσφάτως για τα πεπραγμένα σας.

Βρε πατριώτη Πραστιώτη των 20:09, με έβαλες και έψαξα στο διαύγεια. Υπάρχουν κι άλλες αποφάσεις που δεν τις βρήκες. Εσύ βρήκες μόνο τις μισές, ή μάλλον αυτές που βολεύουν το συμπέρασμα που θες να βγάλεις. Δεν υπάρχει απόφαση 12/19 . Υπάρχει η 124/19, η οποία προσθέτει, δεν αφαιρεί το ποσό των 53.300. Επίσης, για κοίτα καλύτερα. Από τις 35.700 στον Πραστό αντιστοιχούσαν οι 12.000. Ο Μαντάς είπε στο συμβούλιο ότι έβαλε 20.000 για το νεκροταφείο και υπάρχει η απόφαση 95/19 που τον δικαιώνει. Εξάλλου, το νεκροταφείο φτιάχτηκε. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι ο Πρόεδρος λέει τη μισή αλήθεια, γιατί έτσι του είπανε και ότι ο αντιδήμαρχος δεν ξέρει. Σιγουρέψου πρώτα, μην εκτίθεσαι και εκθέτεις το χωριό μας. Δεν πρόκειται να μείνει έτσι το θέμα. Θα συνεχίσω να το ελέγχω. Γιατί μπορεί και όλα αυτά να είναι κόλπα για να μην κάνουν τα έργα οι καινούργιοι. Ευτυχώς που υπάρχει και το διαύγεια και μπορείς να τα βλέπεις όλα από μακριά.

Ο ΜΑΝΤΑΣ μέσα σε λίγους μήνες μετά τις εκλογές ξέχασε τι είχε ψηφίσει προεκλογικά.
Τάκη χωρίς μνήμη καλό θα είναι να αφήσεις το ΚΑΡΑΒΙ και ελήψη ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ θα το αναλάβει ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ από δίπλα σου που καραδοκεί.

Ο Αντιδήμαρχος είναι εργατικός, Λεβέντης και με τιμή. Ξέρει να ζητάει συγνώμη όταν κάνει λάθος όπως και το είχε κάνει αμέσως. Αλλά τον ζηλεύουν τα άλλα δύο από το χωριό του, γιατί δεν έχουν τις γνώσεις του, και τον προκάλεσαν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Αντιδήμαρχε προχώρα το έργο που σου ανέθεσαν οι δημότες λεβέντικα και τίμια όπως σου αρμόζει και άστους να προκαλούν κοκορομαχίες

Σαμαρτζη παραιτήσου και ασε το μισθό του αντιδημαρχου σε κανεναν αλλον. Ο καθένας στο Δήμο προσφέρει οτι έχει. Αυτά που είπες οτι εχεις, εξάλλου τα έχουν όλοι. Δεν παίρνουν όμως 1000 ευρώ το μήνα. Κάτσε καλύτερα εκει στην περιφέρεια που τα πληρώνουν αδρά.

Τελικά δεν μας είπε ο μαντας και η παράταξη του γιατί πιστεύει ότι έχασε το δήμο;;απ τα πολλά τα έργα;;ρε ξυπνάτε ρε ξυπνάτε ο κόσμος σας μαύρισε με την ψυχή του και εσείς ονειρεύεστε;;;

Αρε μαντα τι σου μέλλε να πάθεις και σένα και στα κούτσουρα που άφησες απελέκητα στα χωριά που πίστευαν ότι θα κανείς περίπατο και τώρα δεν έχουν ποιος να τους παρηγορήσει!!και γυρνάνε στους δρόμους απαρηγόρητοι!!

Ο Μαντάς αποχώρησε γιατί βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά την γνώμη μου..... αρχίζουν όλοι να καταλαβαίνουν ότι λέει πολλά ψέματα πλέον.....ο αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος όπως αποδείχθηκε ήταν διαβασμενοι και όπως λέμε όλοι ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται... σιγά μην τον πείραξε η φρασεολογία.... όσο για το επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου να πάει να ρωτήσει τον Σκαντζο... χωρίς αυτόν όλα ανούσια.....

Καταδικάζουμε κάθε άσχημη συμπεριφορά και φρασεολογία στο ΔΣ από όπου και να προέρχονται.
Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές.
Πρόεδρε πάρε μέτρα και εφάρμοσε τον κανονισμό πιστά του ΔΣ.

Πρόεδρε τελικά θα φέρεις τελικά τον απολογισμό του 2018 στο ΔΣ. Θα μάθουμε τελικά σε πια είναι η οικονομική κατάσταση σήμερα του Δήμου.
Πρόεδρε έχεις υποχρέωση σε μας τους Δημότες να μας κάνεις ανοικτή ενημέρωση για να μάθουμε την αλήθεια
Το σύνθημα το δικό σας προεκλογικά ήταν ότι θα ενημερώσετε τους Δημότες.
Πρόεδρε από την θεσμική σου θέση μπορείς να κάνεις πολλά για το καλό και την πρόοδο του Δήμου.
Αναμένουμε με αγωνία !!!!!

η ουσια της ολης φασης ειναι πως ο Μαντας ως εμπειρος πολιτικος καταφερε και ξεγλιστρισε απο τα πυρα των αντιπαλων του για το αποδεδειγμένο ψεμα του σχετικά με τους κωδικούς που σιγουρα ειναι απο τους πολλούς που άφησε με 10 ευρω ολα και ολα . . Ως ποτε όμως??? μηπως πρεπει να αναλάβει δραση το βαρυ πυροβολικο της παραταξης του Καμπυλη ?? αυτο που εστειλε το Μαντα στο σπιτι του ??? λεω εγω τωρα .......

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά..ο καθένας πήρε τη θέση που του άξιζε!!αν και του μαντα η θέση είναι στα αζήτητα! Δεν αξίζει να ασχολείστε με την παράταξη της πλάκας οι τύποι είναι για κλάματα! Τις απαντήσεις τις πήρανε απ τον κοσμο και ότι και να λέει τώρα ο μαντας το καράβι βούλιαξε!! Ούτε με καπεταναιους σωνόταν ούτε με γιατρους!τα γέλια βέβαια και τα γλέντια τα έχουν οι γύρο γύρο που δεν μπορούν να το χωνέψουν και κάνουν τους αδιάφορους... αυτούς μπορούμε να τους γλεντάμε 4 χρόνια όσα δηλ θα γλεντάει ο ψηλός εφοριακούς ψιλικατζήδες και μπεντατζηδες;;;

Ο ΜΑΝΤΑΣ μπορεί να ξεγλίστρησε με την άναρχη αποχώρηση του από αυτό το Δημοτικό συμβούλιο για την αφαίμαξη των κωδικών και της ΣΑΤΑ που στέρησε από τα χωριά και έχει αφήσει σε πολλά έργα μόνο 10 ευρώ. Στο επόμενο συμβούλιο όμως θα είναι και άλλοι Πρόεδροι Κοινοτήτων που μαθαίνουν σιγά - σιγά ότι τους έχει αφήσει μόνο 10 ευρώ και τότε αλίμονό του γιατί δεν θα βρει αφορμή για να αποχωρήσει από το συμβούλιο και θα αποτελέσει βορά των προέδρων των Κοινοτήτων. Μόνο αν σταθεί τυχερός και τον σώσουν οι 4 πρόεδροι από τις 4 Κοινότητες που είχε ανακοινώσει ότι τις είχε κερδίσει πριν από τις εκλογές.

O Ηγέτης, Ο Άρχοντας, Ο Δήμαρχος Πρέπει να έχει ορισμένες αρετές, Ειλικρίνειά, Θάρρος, Λεβεντιά κλπ για να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στα δύσκολα.
Ο ΜΑΝΤΑΣ κατά την Γνώμη μου έκανε ένα μεγάλο πολιτικό ολίσθημα και αφαίμαξε προεκλογικά την ΣΑΤΑ από τα χωριά, που το Κράτος την δίνει για να γίνουν μικροέργα στα χωριά για την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων των χωριών. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. Έπρεπε κατά την γνώμη μου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων να πάρει λεβέντικα την πολιτική ευθύνη πάνω του και με πολιτικό θάρρος Ανδρός να πει την αλήθεια στο Δημοτικό Συμβούλιο και με Ειλικρίνεια Πολιτικού Ανδρός να πει το λόγο που το έκανε. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα γι αυτόν και την Παράταξή του. Τώρα έσπειρε ανέμους με διάφορες ανακρίβειες και θα θερίσει τις αναμενόμενες θύελλες των κατοίκων των χωριών του Δήμου μας. Η λαϊκή ρήση λέει ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΑΤΑ, ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Θα γυρίσουν κι άλλα πολλά επεισόδια αυτοί....Ο θίασος του Καμπύλη, του Κοντοζαμάνη και του Τατούλη θα βγάλει κι άλλο γέλιο, είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήδη άρχισαν να κατεβαίνουν στο χωριό μας και τα θεία βρέφη από το κολονάκι..

Τακούλη μήπως τα παρασκ...... Δεν εγκαταλείπεις το σκάφος τώρα που είναι λίγο νωρίς, Και αφού δεν έχεις άλλο καπετάνιο ας το αναλάβει ο Λοστρόμος σου, άκου που σου λέω μπορεί να μην ξέρει πολλά γράμματα αλλά είναι καταφερτζής.

Ο Λόγος και τα επιχειρήματα ενάντια στις ύβρεις,τις αισχρολογίες και τις άναρθρες κραυγές.
Ο Μαντάς κρέμασε στα μανταλάκια τον Αντιδήμαρχο,τον Πρόεδρο του Πραστού και τον Δαλιάνη που σαν ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ τα έβαλαν μαζί του
Δυστυχώς ή ευτυχώς το βίντεο είναι καταλυτικό.
Φωτεινή εξαίρεση ο Πρόεδρος του ΔΣ που σώζει την τιμή της παράταξης με την έντιμη και δημοκρατική συμπεριφορά του αλλά και ο Δήμαρχος που αναγκάζεται να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα συνεργατών του ,χωρίς να έχει την ευθύνη

Kαι όλα τελικά ξεκαθαρίζουν από τη Διαύγεια...
_12000 ευρω από τον ένα κωδικό με τη ΣΑΤΑ (και όχι 36000 που λέει ο πραστιώτης πρόεδρος βάζοντας μέσα και τη ΣΑΤΑ άλλων χωριών)
συν - 8000 από τον άλλο κωδικό με τα έργα
ίσον - 20000 ευρω ,το έργο δηλαδή του νεκροταφείου.
Καληνύχτα κύριε Πρόεδρε του Πραστού.

o 10:14 το έχει για καμάρι το αφήγημα. Δεν καταλάβατε αγαπητέ μου γιατί χάσατε. Το να βάζεις τα χρήματα που προβλέπονται για τα Τοπικά Διαμερίσματα ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αυταρχικά και με το "έτσι θέλω", χωρίς να λαμβάνεις την γνώμη των τοπικών, τότε πας σπιτάκι σου.

Μόνος σου δείχνεις το επίπεδό σου......ΠΑΤΟΣ....
Σε νοιάζει μόνο να λες πως γλεντάς τους απέναντι (πως αλήθεια?),αντί να δεις με τους δικούς σου πως πρέπει να διοικηθεί ο τόπος.
Απαξιώνεις ανθρώπινα επαγγέλματα λες και είναι ντροπή πχ. να είσαι ψιλικατζής.Βαρύ μάλλον το κόμπλεξ που έχεις.
Αλήθεια εσύ τι επάγγελμα κάνεις?Το επίπεδό σου πάντως δείχνει με βία απόφοιτο Δημοτικού....
Οσο για τα γέλια και τα κλάματα όλοι είδαμε ποιοί ωρύονται,ποιοί βρίζουν,ποιοί είναι σε πανικό μην αποκαλυφθεί ότι κοροιδεύουν τον κόσμο.
Αυτοί που λέγανε ότι δεν υπάρχει Φιλόδημος , ότι τα εκατομμύρια των έργων που έβγαλε ο Μαντάς είναι απάτη και τώρα η μόνη έννοια τους (και καλώς) είναι να μη χαθούν τα χρήματα αυτά.
Αυτοί που λένε και τώρα ότι είναι άδεια τα ταμεία και μετά ζητάνε συγνώμη υβρίζοντας.
Με ανθρώπους σαν εσένα οπαδέ ,θα είναι λίγα τα ψωμιά του Δημάρχου ,εκτός κι αν ξυπνήσει και σας κυνηγήσει από δίπλα του.

Ας ξεκαθαρίσουμε φίλοι μου "καλοί κ΄αγαθοί" κάποια πραγματάκια που άπτονται ευθέως της Ελληνικής γλώσσας και των εννοιών των λέξεων. Στην Ελληνική λοιπόν γλώσσα, αυτά τα οποία φέρεται πως έχει και διατρανώνει ο κύριος Σαμ....αναφέρονται ως ορχ...., ως μέζεα κατά τον Ζουράριον ορισμό, κάκαλα, ή άλλες τινές λέξεις κατά τις εκάστοτε ντοπιολαλιές. Η γνωστή λοιπόν λέξη είναι σύνθετος από την λέξη αρχή + ίδιον. Δηλαδή κάτι το οποίο παρομοιάζει με αρχή , αλλά ΔΕΝ είναι. Ή έστω είναι ένα "είδος" μικρής αρχής ή εξουσίας, ουσιαστικά δηλαδή τίποτα... Διαλέγετε και παίρνετε. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Ανώνυμο 10.14 π.μ.
Φίλε ανώνυμε 10.14 π.μ.
Τον Πρόεδρο του Πραστού τον εκλέξαμε παμψηφή οι Πραστιώτες γιατί αγαπάει το χωριό μας και το έχει αποδείξει στο παρελθόν πολλάκις. Τα έργα που κατασκεύασε την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος τα χρησιμοποιούν οι δημότες μας κάθε μέρα και τον μνημονεύουν. Διεκδικεί δίκαια τη ΣΑΤΑ που στέρησαν κάποιοι από το χωριό μας με έγγραφα και στοιχεία. Αυτά που αναφέρεις 12.000+8.000=210.000 είναι μπούρδες και δεν έχουν καμία συνάφεια με το θέμα. Το νεκροταφείο που αναφέρεις έπεσε ο τοίχος του από τις θεομηνίες του χειμώνα και ο Δήμος όφειλε να το φτιάξει από τα χρήματα που έλαβε για τις καταστροφές. Η σύμβαση του τοίχου του Νεκροταφείου αναφέρει την πηγή χρηματοδότησης πως και δεν το είδες αυτό στο Διαύγεια ρε ξεφτέρι. . Ξέρω ότι σε πόνεσε πολύ η πανωλεθρία που σας έκανε στον Πραστό γιατί σε ξέρω και ξέρω ότι ήσουνα υποψήφιος με την μαντέικη κωμοδιοπαρέα που σας πήρε παραμάζωμα όλους. Να ξέρεις ότι την απραξία και την εγκατάλειψη του Πραστού που είχατε επί εννέα ολάκερα χρόνια θα την ανατρέψει πολύ σύντομα και θα το δείξουν οι καιροί και τα έργα του. Ανάφερε ένα έργο που έγινε με πιστώσεις ΣΑΤΑ στον Πραστό και τότε θα μπορείς να μιλάς. Γιατί κρύβεσαι και δεν πας δημόσια να πεις αυτές τις μπουρδολογίες σου. Για τον Πρόεδρό μας φίλε είναι πρωί και ο ήλιος λάμπει και θα λάμπει για πολύ καιρό για σένα νύχτωσε και η καληνύχτα που αναφέρεις σου αξίζει και η πολιτική νύκτα σου θα είναι μεγάλη και μάλλον παντοτινή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio