Έναρξη λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου

Πέμ, 31/10/2019 - 13:40
Image
Image

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως από 1η Νοέμβρη ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά αυτός ο κοινωνικός θεσμός ενισχυτικής διδασκαλίας και σημαντικό τμήμα της αλληλέγγυας παιδείας, ανοίγει τις πόρτες του και θα λειτουργήσει χάρη στην ανιδιοτελή και αξιοσημείωτη προσφορά των Εθελοντών Εκπαιδευτικών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί πλέον έναν «θεσμό», που όλοι μας ανεξαιρέτως οφείλουμε να διαφυλάξουμε με κάθε κόστος, δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, υποστηρίζοντας τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και στερούνται δυνατότητας περαιτέρω υποστήριξης των μαθητών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται και φέτος στο πρώην πολεοδομικό γραφείο, στα όρια Άστρους – Μελιγούς, σύμφωνα με τοεβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας.

ασ

Σε περίπτωση που προκύψουν νέες αιτήσεις εθελοντών εκπαιδευτικών, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας θα εμπλουτιστεί με περισσότερα μαθήματα, ώστε να ικανοποιήσει κατά το δυνατόν τις απαιτήσεις των δικαιούχων μαθητών.

 

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη, διάθεση και δημιουργικότητα!

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Γεώργιος Δ. Καμπύλης

Σχόλια επισκεπτών

Εχουν γινει κι αλλες αιτησεις και για καλλιτεχνικα μαθηματα και για μαθηματα υπολογιστων απο πτυχιουχους των κλαδων αυτων και σε μαθηματα που υπαρχουν και σε Γυμνασια και σε Λυκεια δειτε καλυτερα τις αιτησεις που εχετε στα χερια σας με ολο το σεβασμο κ.Δημαρχε.
ευχαριστω πολυ..

Και άλλες αιτήσεις μαθητών έχουν γίνει κυριε Δήμαρχε.. Γιατί δεν ικανοποιούνται? Το φροντιστήριο λειτούργησε άψογα με την προηγούμενη δημοτική αρχή. Ελπίζω να μην αρχίσετε τα παιχνιδάκια

Λείπουν οι ειδικότητες σε βασικά μαθήματα. Η νέα δημοτική αρχή δε δείχνει το ενδιαφέρον που έδειχνε η προηγούμενη που έφτιαξε αυτή την τόσο σημαντική δομή για το δήμο μας. Γιατί άραγε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio