Καθαρισμός πλατείας Αγίου Ανδρέα (pics,vid)

Δευ, 14/10/2019 - 18:48
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ξεκίνησαν σήμερα από νωρίς το πρωί μια σειρά καθαρισμών στις πλατείες της περιοχής μας. Μάλιστα με αφορμή τις παρελάσεις της 28ης οι υπηρεσίες του δήμου θα προσπαθήσουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χωριών.

Απ όσο μας δήλωσαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Αγίου Ανδρέα, έμειναν έκπληκτοι από την πρωτόγνωρη εικόνα που αντίκρισαν στην πλατεία του χωριού τους σήμερα το πρωί.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ποιος Κατσής και Μαντάς βρε παιδια, αυτό είναι το θέμα;Ας κάνουν το καλό αλλά να το διατηρήσουν όχι να είναι μόνο ο ενθουσιασμός της καινούργιας τους αρχής!Καλό είναι ότι κάνουν για τον τόπο.Εμεις ζούμε εδώ.

Μόνο εσύ μπορείς το ρέμα μας σε περιμένει. Απο τα χρόνια του Μεγάλου ΒΟΖΙΚΗ έχει να καθαριστεί. Βάλε τις μπουλντόζες σου που τόσα χρόνια σκούριαζαν και καθάρισε όπως ο μέντορας σου.

Μπράβο στον πρόεδρο του Αγίου Ανδρέα και στην Δημοτική αρχή για την καθαριότητα της πλατείας του Αγίου ΑΝΔΡΈΑ. Το θέμα του καθαρισμού κεντρικού ρέματος ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ θα το αναλάβει με εργολαβία η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ αλλά ο πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος και Ο Δήμαρχος πρέπει να κάνουν συνάντηση με τον Αντιπεριφεριαρχη κ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio