Δαλιάνης: Συγγνώμη για την άσχημη εικόνα των αποδυτηρίων στο γήπεδο Άστρους (pics, vid)

Κυρ, 22/09/2019 - 19:27
Image
Image
Image
Image

Ζητάμε συγγνώμη από τους παράγοντες, τους αθλητές και τους διαιτητές του αρκαδικού ποδοσφαίρου για την άσχημη και καθόλου τιμητική εικόνα των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων στο Δημοτικό Στάδιο Άστρους.

Κατά την χθεσινή μας παρουσία στο γήπεδο Άστρους ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού ζήτησε συγνώμη από την συμπαθή ομάδα των Βερβένων όσο και από το διαιτητικό τρίο για την τραγική εικόνα των αποδυτηρίων.

Σημειωτέον οι άνθρωποι του Πανθυρεατικού και όλων των ομάδων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά προφανώς κάνεις δεν τους άκουγε τα τελευταία χρόνια.

Γιάννης Δαλιάνης
 

Video

Σχόλια επισκεπτών

κΔαλιανηΤη έχει κάνει ο Πανθυρεατικος όλα αυτά τα χρόνια για να φιλοξενεί τους φίλους αντιπάλους το ρωτάω γιατί στην Μελιγου δώσατε συγχαρητήρια για τα αποδυτήρια στους ανθρώπους του Ερμή και όχι στον πρόεδρο της κοινότητας.

Ακόμα μυαλό δεν έχετε βάλει.Αντι να κάτσετε στα αυγά σας σας που δεν ξέρετε τι σας γίνεται,μας έχετε ζαλίσει με τις φωτογραφίες.Να σας δούμε κύριε Δαλιάνη σε 4 χρόνια τι φωτογραφίες θα βάζετε

Μικροβια μυκητες βρωμια και δυσοδια.Αθλητης ειμαι και αλλαζω εκει συχνα δεν λεει ψεματα προβαλε ενα προβλημα και αν κρυβομαστε ολοι τοτε η κοινωνια μας εχει προβλημα σοβαρο.Τα πιο σιχαμερα αποδυτηρια και τον κατηγορειτε κιολας?

Γιατί κ Μαντά δεν καθάρισες και τακτοποιουσες τα αποδυτήρια. Αν δεν προλάβαινες ο ίδιος γιατί λες ότι κοιταζες να φέρεις χρήματα για έργα ας έβαζες κάποιον πληρώνοντας από την τσέπη σου όπως θα κάνει φαντάζομαι για να μην ξαναζητα συγνώμη ο γράφων.

Αγαπητέ 22.38, συγνώμη στόν αθλητισμό καί στούς αθλητές ζητήσαμε πού αλλάζουν και κάνουν μπάνιο με κρύο νερό γιατί προφανώς κάποιοι πού έπρεπε να το κάνουν δεν έχουν το θάρρος και δεν την γνωρίζουν αυτή τήν λέξη.

Έπρεπε να σεβαστείτε τα παιδιά έστω κυριοι από το Άστρος που κάθονται μέσα εκεί ..Που άμα περπατήσεις λίγο ξυπόλητος μέσα στα αποδυτήρια θα κολλήσεις καμία αρρώστια ..Οι τουαλέτες σε άθλια κατάσταση τα πλακάκια στα μπανια κατεστραμμένα παγκοι για να καθίσεις σαπισμενη τοίχοι ξςβαμενη βρισες που στάζουν νερό θερμοσίφωνες ο ένας με το ζόρι δουλεύει δηλαδη έλεος

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ.ΚΟΛΛΑΡΕΤΑΚΗΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΛΑΜΠΙΚΟ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΡΙΝΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ FB.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ........

Γιατί να μη δημοσιευθεί ένα πρόβλημα δηλαδή;δεν ανάγονται όλα στην πολιτική αντιπαράθεση και δεν το έκανε γι'αυτό..Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που δείχνει και τον πολιτισμό μας εν μέρει. Γιατί πολιτισμός δεν είναι ό,τι φαίνεται προς τα έξω κυρίως είναι ό,τι δεν φαίνεται! Ας τα μαθαίνουμε και να φροντίζουμε όλοι για το καλύτερο! Μακάρι να διορθωθεί η εικόνα αυτή κ.Δαλιάνη..Το ευχόμαστε!

Όχι άλλο λαϊκισμό ρε παιδιά!
Όχι άλλες φωτογραφίες, ανακοινώσεις και άρθρα χωρίς ουσία!
Άρχισε να κουράζει το θεμα !
Φτιάξτε τα αποδυτήρια, καθαρίστε τα χωριά και ο κόσμος δεν είναι χαζός, να είστε σίγουροι!
Ο κόσμος, βλέπει, κρίνει και συγκρίνει!

Που τα είχε καθαρισει τα αποδυτήρια ο κ .Κολλαρετακης μήπως μιλάς για τα δικά σας αποδυτήρια ? Εγώ αλλάζω σε αυτά τα αποδυτήρια 6 χρόνια δεν είδα κανεναν να ενδιαφερθεί να καθαρίσει τα αποδυτήρια ή να φτιάξει κάτι αυτο το πραγμα είναι έλεος το καλύτερο γηπεδο της περιοχής και να μην έχει καλά αποδυτήρια φιλοξενούμενων διαιτητών αλλά και τον γηπεδουχων όταν δεν παίζει το Άστρος και παίζουν τα Βέρβενα ας πούμε αυτό είναι πέρα πέρα για πέρα εξωπραγματικό ..Γιατί να στείλουμε τα παιδιά μας να παίξουν ποδόσφαιρο και να αλλάξουν σε αυτά τα αποδυτήρια και να πατήσουν κάτω και να κολλησουν τίποτα και μετά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε..
Ελπίζω κ .Δαλιάνη να κάνετε κάτι γτ δεν είναι κατάσταση αυτή .

Αυτος νομιζει οτι εχει γινει Υπουργος αθλητισμου στο Δημο!
Δεν εχει καταλαβει οτι ο Δημαρχος τον εβαλε σε μια θεση που ειναι η τελευταια τρυπα της φλογερας για να ησυχασει απ δαυτον! Αυτο φανηκε εξαλλου και στο προσφατο Δ.Σ. και την απορριψη της εισηγησης του απο τους δικους του! Αν ειναι δυνατον ηθελε να πληρωνεται για ταξιδακια απο το Δημο ο κ. ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ!

Ξαφνικά η αντιπολίτευση θυμήθηκε τόν αθλητισμό στήν περιοχή.Είμαι σίγουρη οτι εαν ήταν άλλος στήν θέση αυτή δεν θα έφερνε καμία αντίρηση.Θεωρώ επίσης οτι κανείς έξυπνος δήμαρχος δεν βάζει τυχαία τον 3ο σε ψήφους σύμβουλο εκει.Κάτι ξέρει ο δήμαρχος και προσδοκά.Χτυπάτε τον Γιαννη θα σας ερθει απο αλλου.Ελενη Ανδριανακου πρ αθλητρια στιβου

Κανενας δεν ανεφερε οτι τα αποδυτηρια καταστρεφονται απο τους ιδιους τους αθλητες. Και δεν ειναι υπερβολη. Μετα απο καθε ηττα οι κλωτσιες ξεσπανε στα ντουβσρια παγκους νιπτηρες. Πολλες φορες εχουν φτιαχθει. Ψαξτε αλλου την αιτια...χαχα ΑΘΛΗΤΕΣ

Εσύ που λες ότι εμείς οι αθλητές ξεσπαμε πάνω στον εξοπλισμό των αποδυτηρίων παίζει να μην έχεις πατήσει ποτέ στα αποδυτήρια να δεις τις ζημιές..Γι'αυτό λοιπόν μην λες αερολογιες γιατι άμα μπεις μέσα στα αποδυτήρια θα μετανιώσεις αυτό που είπες κατευθείαν..?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio