Κατσής: Αν είμαστε εμείς παράνομοι, ήταν και η προηγούμενη δημοτική αρχή

Τρί, 10/09/2019 - 11:26
Image
Την απάντησή του έδωσε ο αντιδήμαρχος Δ. Κατσής στον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά, ο οποίος σε επιστολή του στηλίτευσε την ανάθεση σε εργαζομένους με το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας την εκτέλεση εργασιών συντήρησης αστικού πράσινου. Ο κ. Μαντάς στην επιστολή του (δείτε ΕΔΩ) είχε κάνει λόγο ουσιαστικά για εκμετάλλευση εργαζομένων.
 
Ο κ. Κατσής, αφού επεσήμανε ότι δεν είναι παράνομη η συγκεκριμένη ανάθεση, είπε: «Χρησιμοποιήσαμε τα ίδια χαρτιά και την ίδια μέθοδο, τους ίδιους υπαλλήλους, άρα είναι άτοπο και άστοχο να μας κατηγορεί για τη διαδικασία που ακολούθησε και αυτός. Αν είμαστε εμείς παράνομοι, είναι και αυτός».
 
Ο νέος αντιδήμαρχος εξακολούθησε λέγοντας: «Γιατί κάνουμε καθαρισμούς: Είναι ντροπή να μας κατηγορούν αυτοί που παράτησαν στο έλεος τη Βόρεια Κυνουρία για τρεις μήνες. Αν εσείς έχετε διαφορετική άποψη, συνεχίζουμε και θα προχωράμε».
 
Ακόμη, ο κ. Κατσής αναφέρθηκε στο «χάλι», όπως είπε, που παρουσιάζουν οι αποθήκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υπογραμμίζοντας: «Έχω να πω σε όλους και στους υπαλλήλους και στους αιρετούς, ότι όλα στο φως, ό,τι στραβό υπάρχει, θα βγαίνει στο φως. Δεν θα μιλήσω για πάρτι, δεν θα μιλήσω για τίποτε. Αλλά αν με προκαλέσετε, θα μπορούσα να πω ότι πήγαμε με τον δήμαρχο στις αποθήκες του Δήμου για να βρούμε τα παγκάκια που είχαν αγοραστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, και δεν βρήκαμε ούτε ένα».

Σχόλια επισκεπτών

Ετσι ολα στην φορα!! Ξεξρακωστετους που ***με χρυση κουταλα....οσο για σενα λυτριβακο φοβασαι κατι και εβαλες το αστρος νεα να μην σχολιαζει ο κοσμος στις ** που λες;φοβασαι το κραξιμο αυτος εισαι....αντε κρυψου ξερεις εσυ που....

Κύριε Αντιδήμαρχε Κατσή πρέπει να ασχοληθείς με την ασφαλή κίνηση των αυτοκινήτων του Δήμου πριν γίνει ατύχημα.Οι κάδοι είναι σε αθλία κατάσταση και βρωμάνε πολύ.Πρέπει να λειτουργεί τακτικά το πλυστικό αυτοκίνητο για τους κάδους.

Θα τρελλαθούμε τελείως...
Αντε κρύψου,φοβάσαι, λέει η ανώνυμη 14¨32(που όλοι ξέρουμε ποια είναι από την ποιότητα της γραφής της) στον Λυτρίβη και στον κάθε Λυτρίβη που λέει επώνυμα τη γνώμη του.
Ο ορισμός της παράνοιας........
Δεν είναι κακό να γράφεις την άποψή σου ανώνυμα.Να σχολιάζεις παραλείψεις,να επαινείς κάτι καλό.
ΑΛΛΑ δεν μπορείς να στοχοποιείς και να υβρίζεις κάποιον ανώνυμα γιατί δεν μπορεί να σε αντιμετωπίσει αυτός στα ίσα.
Ετσι καταλήγουμε βρωμερά άτομα όπως το 14΄32 να ρυπαίνουν το διάλογο και να μην έχουν τον κατάλληλο αντίλογο.

"Κάνουμε τα ίδια με τους προηγούμενους".
Μπράβο, γι αυτό σας βγάλαμε.Για να κάνετε τα ίδια.
Αν ήταν έτσι ας κρατάγαμε τους προηγούμενους που είχαν και μεγαλύτερη εμπειρία.

λογικο το βλεπω να μη σας αρεσει ο Κατσης αφου σας εκλεισε το σπίτι
.Δεν το εχετε καταλαβει πως ολοι εσεις που και προεκλογικα του τα ριχνατε , στην ουσια του κανετε διαφήμιση ???

Η Δημοτική Αρχή πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο λειτουργίας του δήμου ως προς την λειτουργία των υπηρεσιών-στελέχωση -αποτελεσματικότητα και ως προς τις σχέσεις της με τους πολίτες όσον αφορά την κατανόηση των όποιων προβλημάτων ( καθημερινότητα, οικονομική αναβάθμιση, σχέσεις εμπιστοσύνης, παραγωγικότητα, προβολή του δήμου........................και όχι να αναλώνεται σε μικρότητες. Τις όποιες απαντήσεις στα περισσότερα προβλήματα, όταν χρειαστεί πρέπει να τις δίνουν και να είναι υπόλογοι οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών. Μόνο έτσι θα μπορέσει να δουλέψει συντεταγμένα ο δήμος. Ο αιρετός έρχεται και παρέρχεται.

Μιλατε για καθαριοτητα και ενα απο τα πολλα που εχω να πω ειναι οτι ο χωρος μπροστα απο το σχολειο και προς την παραλια που ειναι 2 παγκακια ειχε γινει ουρητηριο σκυλων απο τους ντοπιους που νοικιαζουν και δωματια πρωτα πρωτα και μετα απο τους επισκεπτες και τα αδεσποτα.Ειναι ντροπη σας αυτη η εικονα.Βαλατε και οργανα γυμναστικης να κανουμε ασκησεις στις ακαθαρησιες των σκυλων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio