Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Άστρους με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ

Παρ, 26/07/2019 - 19:39
Image

Την αποδοχή της πράξης ένταξης με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Άστρους» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Άστρους σε συνεδρίαση του, την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Εισηγητής του θέματος ήταν ο  κ. Μαντά Παναγιώτη Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ο οποίος μίλησε για την τροποποίηση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του τεχνικού προγράμματος 2019 καθώς και την αναμόρφωση του προϋπολογισμού με τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κωδικού εσόδων που περιλαμβάνει το σύνολο της χρηματοδότησης και δυο διαφορετικών κωδικών εξόδων ως εξής:

Την χρηματοδότηση για το έργο «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Άστρους» με προϋπολογισμό 409.200€ που θα αφορά την εκτέλεση του υποέργου 1, δηλαδή τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ανάπλασης του κτηρίου και του Κ.Α. Εξόδων ποσού 6.138€, που θα περιλαμβάνει την εκτέλεση του υποέργου ΙΙ, παροχή υπηρεσιών ενεργειακού συμβούλου, ενεργειακού επιθεωρητή στο κτήριο του κλειστού γυμναστηρίου.

Το παραπάνω ποσό των 415.338,00 €, για την εκτέλεση των δύο (2) υποέργων της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γυμναστηρίου Άστρους»» θα προκύψει από συγχρηματοδότηση του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και του «Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)»

Σχόλια επισκεπτών

ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ...ΘΑ....ΘΑ....
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ (260.000 ΕΥΡΩ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΜΑΝΤΑΣ=ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio