«Χορεύοντας από το χθες στο σήμερα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους» (pics,vid)

Thu, 20/06/2019 - 10:16

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους , πιασμένοι, όλοι μαζί χέρι-χέρι. Προσπάθησαν να γίνουν πιο μεγάλοι , πιο όμορφοι, πιο δυναμικοί, όπως αναφέρει και το φυλλάδιο με το πρόγραμμα της παράστασης.

Τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων αλλά και οι μικροί χορευτές παρουσίασαν στο κοινό μια υπέροχη μουσικοχορευτική παράσταση και έλαβαν το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Χοροί από την Κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, τον Πόντο, την Κρήτη και τις Σέρρες περιελάμβανε το δίωρο πρόγραμμα που παρουσίασε ο Σύλλογος  υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου παρουσίασης κ. Μητροβγένη Γιάννη την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Παύλου στο Άστρος.

Aκολουθεί βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες μας στο Facebook

 

Video

Comments

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Fri, 21/06/2019 - 18:12 Permalink

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ.Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΓΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

Ποντίκι θα γίνεις αντιδήμαρχος? Έλεος. . Αυτοί άρχισαν τα ανώνυμα ταξιματα .. χαχαχα... συγκρατηθειτε παιδιά.. αλλάξτε τα ψευδώνυμα πρώτα... Ποντίκι εκπρόσωπος ανώνυμου τύπου!!!!!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio