Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Παρ, 07/06/2019 - 11:42
Image

Σας καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν-3852/2010.

1. Εκλογή υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2019.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

2. Έγκριση του 1ου τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών, του έργου «Αναπλάσεις Τοπικής Κοινότητας Βερβένων».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

3. Λήψη απόφασης σχετικά με τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις επί της επαρχιακής οδού Τρίπολης-Άστρους, στη ΧΘ:32+750m (εντός ορίων οικισμού της Τ.Κ. Κάτω Δολιανών), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών
αποκατάστασης οδοστρώματος.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

4. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών, του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικής Κοινότητας Άστρους και Τοπικής Κοινότητας Κορακοβουνίου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Γκαύρος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος

5. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών και χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Επισκευή και συντήρηση παλαιού κτιρίου Δημοτικού Σχολείου Άστρους και προαύλιου χώρου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Πέτρου».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος - Αντιδήμαρχος

6. Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους».
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Σαβούρδος Πέτρος – Αντιδήμαρχος

Σχόλια επισκεπτών

Μπραβο φτιαξτε τους δρομους στα Δολιανα και στο Παραλιο που με τα τοπικα τους δηθεν ανεξαρτητα σας καταψηφισαν.....αφηστε τα τοπικα να βαλουν απο την τσεπη τους να δουν την γλυκα...αντε πολυ τους χαιδεψατε...να μην εγκριθει τιποτα...

Που σε βρήκαν εσένα έχει κι άλλους η περιοχή με τέτοια μυαλά; Η κοινωνία προχωράει ,αλλάζουν πολλά πράγματα και πρέπει να αλλάζουν Η κάθε δημοτική αρχή εκλέγεται για να υπηρετεί τον τόπο και το αν θα μείνει για χρόνια στην εξουσία αυτό το αποφασίζει η κοινωνία. Καλά θα κάνει η κοινωνία να περνά από ψιλή κρησάρα τους αιρετούς και να ελέγχει τις πράξεις τους και να αντιδρά άμεσα σε φαινόμενα παρασιτικά . Δεν έχει δικαίωμα κανένας να κάνει κουμάντο το δημόσιο χρήμα κατά πως τον βολεύει.Όπως μας πονάει το δικό μας έτσι πρέπει να μας πονάει και ο δήμος. Εξυπνάδες χορτάσαμε.

Για να δούμε το φετινό καλοκαιρινό πολιτιστικό πρόγραμμα πως θα είναι δομημένο σε σχέση με τα παλιότερα 5!
Γίνονταν όλα για την καρέκλα ή πραγματικά μας ενδιαφέρει ο τόπος μας?

Δεν ανηκω ουτε στην γουρνοπουλα ουτε στα χαζοπανηγυρακια της σειρας...μιλησα για μια αληθεια....αφου τους καταψηφισατε δικαιωμα τους να μην σας βοηθησουν βοηθησει οποιαδηποτε δημοτικη αρχη...τωρα το πολιτιστικο καλοκαιρι τι σχεση με αυτο που ειπα εγω...μην κολλατε ενα σπουδαιο γεγονος οπου τα ευσημα πανε στον Τακη τον Μαντα μιας και αυτος το πρωτοξεκινησε χωρις ν αδικω παλιους & καινουργιους με χαζα σχολια...οσον αφορα για τους χαρακτηρισμους περι κοτας κλπ..ειμαι ενεργη πόλιτης οταν καποιοι απο αυτους που τα λενε ας μαθουν πρωτα ορθογραφια,ηταν ακομα στα δενδρα..μαθετε να ακουτε να μιλατε & να πρατετε πολιτισμενα...και πολιτισμενα να χωνευετε αληθειες.....ευχαριστω

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ΄ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ?
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ.

Μπα ; Έχουν μεταφέρει οι γύφτοι τα πολιτικά τους δικαιώματα εδώ ;
Eπομένως αφού έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν στο δήμο, με το καλό και το εκλέγεσθαι....
Για πλέριο βάθεμα και πλάτεμα των δημοκρατικών αξιών και τόξων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio