Σε Αγία Σοφία, Περδικόβρυση, Έλατο και Καστρί βρέθηκε ο Γιώργος Καμπύλης (pics)

Παρ, 17/05/2019 - 20:07
Image
Image
Image

Επίσκεψη και συζήτηση με κατοίκους στα χωριά: Αγία Σοφία, Περδικόβρυση, Έλατος και Καστρί.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι η έλλειψη καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων, του κοιμητηρίου και η κακή κατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Οι δημότες αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και θεατές των προβλημάτων τους.

Διεκδικούμε την αλλαγή για τον Δήμο μας δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των δημοτών!

Γιώργος Καμπύλης - Πρωτοβουλία Αλλαγής

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο Κ.Καμπυλη είστε ο καλυτερος!Εσεις και το επιτελείο σας θέτετε σε πρώτο πλάνο τα ουσιαστικά πρόβληματα αυτού του τόπου.Με έργο,όραμα και προσήλωση θα εκπληρώσετε τις προσδοκίες του κόσμου!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ...Που πάτε ρε καημένοι...

Εγινε νεα δημοσκόπηση; Μηπως γιαυτό αρχισε ο Καμπυλης να βγαζει φωτογραφιες απο τις επισκεψεις του; Για να ανατρέψει τα αποτελέσματα; μπορει να φοβηθει κανεις απο την τοση μοναξια!!!!

Ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και ότι κατεβαίνει ανεβαίνει.. κοινώς είσαστε για κλάματα.Τί έχουν να πουν για όλα αυτά που ανεβοκατεβαίνουν στο διαδίκτυο οι μορφωμένες επικοινωνιολόγοι!!!! του συνδυασμού σας;Θα γελάνε άραγε ή θα κλαίνε με τα χάλια σας.Μαζεύτε τους!!!Αν μπορείτε ακόμη φυσικά.Έχω περιέργεια το σημερινό ανέκδοτο συγνώμη πακέτο!!! ποιους θα έχει αποδέκτες αραγεςςςς?
Υ.Γ εννοείται ότι οποιεσδήποτε ομοιότητες με πρόσωπα υπάρχουν είναι προϊόν φαντασίας και καμία σχέση δεν έχουν την πραγματικότητα ??

ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.. ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ . ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..? ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ? ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ?

Λοιπόν κύριε καμπύλη θα σας πω ένα πράγμα.....Μην πηγαίνετε τζάμπα στα χωριά Αφού βλέπετε περισσότεροι είναι η σύμβουλοι σας μέσα στα καφενεία παρά οι πολίτες..Και όσοι πολίτες είναι μέσα στα καφενεία είναι επειδή είναι το στέκι τους εκεί πηγαίνετε μια μέρα απροειδοποίητα σε όλα τα καφενεία που έχετε πάει τώρα θα δείτε ότι οι ίδιοι καθονται μέσα και συζητούν

Δεν μπορείς να πεις τίποτα για τον Καμπύλη. Γι άλλους έπρεπε να λες συνέχεια και να τους κριτικάρεις αφού τόσο πολύ κόπτεσαι για το καλό του τόπου και θέλεις διακαώς να τους προστατέψεις. Κόψτε τα χορτάρια και καθαρίστε τα δημοτικά διαμερίσματα και άφησε τα παχιά λόγια και την προπαγάνδα .

Ρε Γιωργο που τα ανεβασες τα ''παιδια'' εκει πανω? Εδω δεν ξερουν που πεφτει το Αστρος οταν βαλανε υποψηφιοι, κ εσυ τους εχωσες στα βαθια...!! Αντε ,ειδαν τουλαχιστον κ κανεναν περαστικο τα χωριουδακια, γιατι ΑΑΑΝ βγεις ,μονο τις φωτογραφιες σου αυτες θα εχουν να σε θυμουντε...!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio