Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Thu, 16/05/2019 - 19:43

Το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας "Πρωτοβουλία Αλλαγής".

Πιστεύουµε στη συµµετοχή. Στη συνεργασία των πολλών για να αλλάξουµε όσα µας κρατούν πίσω. Να δώσουµε λύσεις στα µικρά και τα µεγάλα προβλήµατα των δημοτών.

Πιστεύουµε στην αλληλεγγύη. Για να στηρίξουµε αυτούς που έχουν ανάγκη. Να σταθούµε στο πλευρό όσων έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Στόχος μας είναι να ενώσουµε. Φτιάχνουµε µια συµµαχία ικανών και άξιων, τίµιων και εργατικών για να δηµιουργήσουµε έναν σύγχρονο Δήμο.

Για τη ζωή µας! Για τα παιδιά µας!


Για τη µεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος!

Το πρόγραμμα

Γιώργος Καμπύλης - Πρωτοβουλία Αλλαγής

Comments

Submitted by Anonimous on Thu, 16/05/2019 - 20:42 Permalink

Στο Καστρί σήμερα Γιώργο θα έχεις και το τοπικό του Καστρίου όπως χθες στη Μελιγού και προχτές στα Κ Βέρβενα που πας ρε Γιώργο με τους τρεις και τον κούκο

Submitted by Anonymous on Thu, 16/05/2019 - 21:27 Permalink

Κακομοίρη μου το μελετάω αναλυτικά και θα σε περιλάβω κι εσένα στις επόμενες εκλογές όπως κάνω τώρα στον Μαντά. Κανονίσου!!

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 08:09 Permalink

Συγκρηση των δυο προγραμματων. Αποτελεσμα: 1.Ο Μαντας εχει πρόγραμμα. 2. Ο Καμπύλης **ι ωραίο γραφίστα.

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 08:09 Permalink

Αυτο δεν ειναι προγραμμα, αυτο ειναι προκηρυξη θεσεων! Επειδη οι υπαλληλοι ειναι μετρημενοι και με δεδομενο οτι προσληψεις δεν μπορουν να γινουν προφανως ο κυριος καμπυλης οραματιζεται εναν δημο γεματο ειδικους συνεργατες! Και επειδη οι ειδικοι συνεργατες δεν μπορουν να ειναι πανω απο 3 περισσευουν 12 από εσας που σας εχει ταξει μια θεσουλα! Ξυπνατε !!!

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 08:32 Permalink

Με το να κατηγορείς τον Καμπύλη δε λύνεις κανένα πρόβλημα ούτε πείθεις κανέναν. Είναι νέος και άφθαρτος όπως ήταν κι άλλοι κάποτε. Άρα δεν είναι τακτική αυτή που έχεις. Η ίδια η κοινωνία θα δώσει την αλλαγή για πολλούς και διαφόρους λόγους. Το έχει ανάγκη , δεν το βλέπεις;

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 11:09 Permalink

ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ) ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ..

Submitted by Νίκος Γ. on Fri, 17/05/2019 - 18:04 Permalink

Όντως το πρόγραμμα του κ.Καμπύλη γενικόλογο σχεδόν στο σύνολό του, χωρίς ουσία, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως έχει πολύ καλή γραφιστική υποδομή.

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 19:43 Permalink

Αλλάξτε πρώτα το άμεσο περιβάλλον σας κ.Καμπύλη που μόνο ζημιά σας κάνει με αυτά που γράφει και μετά αλλάξτε και το Δήμο μας με τα έργα σας.Τι ΑΙΣΧΟΣ είναι αυτό.ΝΤΡΟΠΗ.Απορω ειλικρινά πώς ένας άνθρωπος όπως εσείς το επιτρέπεται όλο αυτό το παραλλήρημα.Δεν θέλω να πιστέψω πως ταυτίζεστε με τέτοιου είδους χειρισμούς.Αν μη τι άλλο σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας πιστεύουν και σας σας στηρίζουν.Είναι κρίμα να αποδειχθεί ότι όλα αυτά ήταν ένα ανέκδοτο!!!

Submitted by Γιάννης Κουρόγ… on Fri, 17/05/2019 - 21:59 Permalink

Με πολύ λίγα λόγια….. η μήπως ξεχάσατε τίποτα; παράξενα πράγματα
που να πάνε να το διαβάσουν οι συμπολίτες μας ;

Submitted by Anonymous on Fri, 17/05/2019 - 23:07 Permalink

Στις 26 του Μάη αλλάζει σελίδα ο τόπος,το έχει ανάγκη.Τι νέο έχετε να φέρετε; Ότι είχατε το δώσατε σε νοοτροπία, σε αντίληψη και σε δράσεις. Τα άλλα λόγια είναι εκ του περισσού.όσο πιο πολύ μένει κάποιος,κλίκα δημιουργεί και κατεστημένο. Εξ 'άλλου εσύ έλεγες μακριά από τα κατεστημένα , το ξέχασες ; Τώρα γιατί άλλαξες γνώμη:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio