Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αλλαγής»

Πέμ, 16/05/2019 - 19:43
Image

Το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας "Πρωτοβουλία Αλλαγής".

Πιστεύουµε στη συµµετοχή. Στη συνεργασία των πολλών για να αλλάξουµε όσα µας κρατούν πίσω. Να δώσουµε λύσεις στα µικρά και τα µεγάλα προβλήµατα των δημοτών.

Πιστεύουµε στην αλληλεγγύη. Για να στηρίξουµε αυτούς που έχουν ανάγκη. Να σταθούµε στο πλευρό όσων έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

Στόχος μας είναι να ενώσουµε. Φτιάχνουµε µια συµµαχία ικανών και άξιων, τίµιων και εργατικών για να δηµιουργήσουµε έναν σύγχρονο Δήμο.

Για τη ζωή µας! Για τα παιδιά µας!


Για τη µεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος!

Το πρόγραμμα

Γιώργος Καμπύλης - Πρωτοβουλία Αλλαγής

Σχόλια επισκεπτών

Αυτο δεν ειναι προγραμμα, αυτο ειναι προκηρυξη θεσεων! Επειδη οι υπαλληλοι ειναι μετρημενοι και με δεδομενο οτι προσληψεις δεν μπορουν να γινουν προφανως ο κυριος καμπυλης οραματιζεται εναν δημο γεματο ειδικους συνεργατες! Και επειδη οι ειδικοι συνεργατες δεν μπορουν να ειναι πανω απο 3 περισσευουν 12 από εσας που σας εχει ταξει μια θεσουλα! Ξυπνατε !!!

Με το να κατηγορείς τον Καμπύλη δε λύνεις κανένα πρόβλημα ούτε πείθεις κανέναν. Είναι νέος και άφθαρτος όπως ήταν κι άλλοι κάποτε. Άρα δεν είναι τακτική αυτή που έχεις. Η ίδια η κοινωνία θα δώσει την αλλαγή για πολλούς και διαφόρους λόγους. Το έχει ανάγκη , δεν το βλέπεις;

ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ) ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ..

Αλλάξτε πρώτα το άμεσο περιβάλλον σας κ.Καμπύλη που μόνο ζημιά σας κάνει με αυτά που γράφει και μετά αλλάξτε και το Δήμο μας με τα έργα σας.Τι ΑΙΣΧΟΣ είναι αυτό.ΝΤΡΟΠΗ.Απορω ειλικρινά πώς ένας άνθρωπος όπως εσείς το επιτρέπεται όλο αυτό το παραλλήρημα.Δεν θέλω να πιστέψω πως ταυτίζεστε με τέτοιου είδους χειρισμούς.Αν μη τι άλλο σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας πιστεύουν και σας σας στηρίζουν.Είναι κρίμα να αποδειχθεί ότι όλα αυτά ήταν ένα ανέκδοτο!!!

Στις 26 του Μάη αλλάζει σελίδα ο τόπος,το έχει ανάγκη.Τι νέο έχετε να φέρετε; Ότι είχατε το δώσατε σε νοοτροπία, σε αντίληψη και σε δράσεις. Τα άλλα λόγια είναι εκ του περισσού.όσο πιο πολύ μένει κάποιος,κλίκα δημιουργεί και κατεστημένο. Εξ 'άλλου εσύ έλεγες μακριά από τα κατεστημένα , το ξέχασες ; Τώρα γιατί άλλαξες γνώμη:

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio