Οι τέσσερις κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που οι εκλογές κρίθηκαν πριν τις 26 Μαΐου

Τρί, 14/05/2019 - 19:01
Image

Νίκη για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, σε 4 Κοινότητες πριν την κάλπη!

Πιστοί στη σχέση που δημιουργήσαμε πέντε χρόνια τώρα με τις τοπικές κοινωνίες ανεξάρτητα απο το συνδιασμό με τον οποίο είχαν εκλεγεί τα τοπικά συμβούλια στις προηγούμενες εκλογές, καταρτήσαμε συνδιασμούς συμβουλίων κοινοτήτων σε όλες σχεδόν τις κοινότητες του Δήμου μας. Δε μας χρειάζονται προφάσεις ανεξαρτητοποίησης των τοπικών κοινωνιών, γιατί το έχουμε αποδείξει στην πράξη. Με την παρουσία μας και τη συνεργασία μας..

Δε χρειάστηκε να κρυφτούμε πίσω απο δήθεν "ανεξάρτητους" συνδιασμούς που περιλαμβάνουν ότι πιο διαχρονικά παραταξιακό δυναμικό υπάρχει..

Φυσικά και σεβαστήκαμε τις πραγματικά τοπικές πρωτοβουλίες σε Δολιανά και Παράλιο Αστρος.

Και είχαμε το πρώτο αποτέλεσμα..
Για τις κοινότητες Βερβένων, Άγιου Ανδρέα, Κορακοβουνίου και Ξηροπήγαδου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, τελείωσε τις εκλογές πρίν από τη ημερομηνία διεξαγωγής τους..

Γιατι οι συνδιασμοί μας, δεν είχαν αντίπαλο.. Οι υπόλοιπες και ο Δήμος, στη ώρα τους. Στις 26 Μάη…

 

Παναγιώτης Μαντάς

Σχόλια επισκεπτών

Αυτές είναι οι λεγόμενες "δηλώσεις πανικού" και δεν βοηθούν. Ο Κλεισθένης ξεκαθάρισε και ξέκοψε τα συμβούλια κοινότητας από τους δημοτικούς συνδυασμούς. Οι συμπολίτες μας θα ψηφίσουν σε διαφορετικές κάλπες, έχοντας ξεχωριστές επιλογές και την δημοκρατική δυνατότητα και ικανότητα να επιλέξουν ποιους θέλουν για τον έναν αυτοδιοικητικό βαθμό και ποιους για το άλλο. Δεν χρειάζονται ούτε καπελώματα ούτε υποδείξεις. Και ούτε σημαίνει ότι δεσμεύονται από κάπου για να ψηφίσουν στο δήμο με βάση την ψήφο της κοινότητας. Αυτή η προσέγγιση της αυτοδιοίκησης εκτός από λανθασμένη κι εκτός πλαισίου του νέου νόμου "Κλεισθένης Ι" φανερώνει στοιχεία συγκεντρωτισμού και υπερεξουσίας τα οποία βίωσαν οι τοπικές κοινωνίες της Β. Κυνουρίας με την διαγραφή και την πολιτική δίωξη του εκλεγμένου με ψήφους ρεκόρ προέδρου του Π. Άστρους και τον παραγκωνισμό (γιαυτό απογοητεύθηκαν και δεν ξανακατεβαίνουν) πολλών άλλων προέδρων όπως του Άστρους κλπ. Κρίμα την αυτοδιοικητική εμπειρία σου Τάκη.

ειλικρινά θεορω πως χανω χρονο να απαντησω σε αυτή την ανάρτηση. ..αν προερχεται απτο περιβάλλον του δημαρχου λυπάμαι για το ύφος και πρεπει να το ακυρωση ....σιγουρα προσβαλη ανθρωπους και καταστάσεις ....δεν ξερω αν υπαρχει θάρρος αλλα αν ναι ας γινει μια συναντηση στο δ.δ ξηροπηγαδου......προσοχη λοιπον στους αρθρογράφους γοατι υπαρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτεθειται περισσότερο. ......

Επειδη δεν σε εχω τοσο χαζο να κανεις αυτη την αναρτηση....να ξερεις οτι οι αυλικοι σου σε αποτελειωσαν μετα απο αυτο.μετα τις εκλογες κανε και μια αναρτηση στο προσωπικο σου προφιλ τα αποτελεσματα των κοινοτητων αυτων

Ο Νόμος 4555/2018 Κλεισθένης ξεχώρισε πλήρως τις εκλογές των Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων από τις εκλογές των κοινοτήτων. τα χωριά μετονομάστηκαν σε κοινότητες και αποτελούν ξεχωριστή και ανεξάρτητη βαθμίδα αυτοδιοίκησης. Λυπάμαι πολύ που διαβάζω αυτές τις αθλιότητες από τον κ. Μαντά. Τα χωριά μας δεν του ανήκουν , ανήκουν στους κατοίκους των και αυτοί μπορούν να επιλέξουν τους ικανούς και άξιους που θα αποτελέσουν το συμβούλιο της κοινότητάς τους. Δεν νομίζω στους τίτλους ιδιοκτησίας που έχει από τον πατέρα του να περιλαμβάνονται και αυτά τα΄4 χωριά. Είναι ντροπή γι αυτούς που αποτελούν τους υποψηφίους συμβούλους κοινότητας γι αυτά τα 4 χωριά. Είναι πλέον αποδεδειγμένα οι εγκάθετοι του ΜΑΝΤΑ και όχι οι εκπρόσωποι των κατοίκων των 4 κοινοτήτων αυτών. Αφού είναι δοτοί και ΄μονόπλευροι, τι θα κάνουν αν εκλεγεί άλλος Δήμαρχος θα διακόψουν τις σχέσεις όπως έκανε ο ΜΑΝΤΑΣ με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ αυτή την 4ετία και θα την πληρώσουν τα 4 αυτά χωριά. Συγχαρητήρια τους.Δεν χρειάζονται ΜΑΝΤΟΣΤΡΑΤΟΥΣ τα χωριά μας χρειάζονται ικανούς ανθρώπους με όρεξη και γνώσεις για να προσφέρουν στην κοινότητά τους.όλοι μας γίναμε αυτόπτες μάρτυρες για τι έκανε ο ΜΑΝΤΑΣ για να κατεβάσει υποψηφίους συμβούλους για τις κοινότητες στα χωριά. Μέχρι και τις κότες στα κοτέτσια παρακάλαγαν, διόριζαν και πίεζαν. Πάλι συγχαρητήρια Αφού δεν καταλάβατε ακόμη ότι πρέπει α αφήσετε ελεύθερες τις τοπικές κοινωνίες των χωριών ώστε να μπορέσουν να αυτοδιοικηθούν όπως και η βούληση του νομοθέτη, πρέπει να απομακρυνθήτε το συντομότερο δυνατό από την διοίκηση του Δήμου μας γιατί αυτά δεν σύμβαιναν ούτε στη ν αλήστου μνήμης χούντα των συνταγματαρχών γιατί πλέον είστε επικίνδυνοι για τον τόπο μας. Οι δημότες τα βλέπουν και τα αντιλαμβάνονται αυτά και θα σας καληνύχτήσουν για πάντα. .

Το ποιος κοροϊδεύει τον τόπο του και τον κόσμο του ευτυχώς το καταλάβαμε.ΌΤι και να είναι ο Μαντάς κατάφερε και κατέβασε τοπικά συμβούλια.Εσείς κυριοι της ΑΛΛΑΓΗΣ θέλετε να μας πείσετε ότι σας ενδιαφέρει μόνο η έδρα του δήμου? και τα χωριά τί θα γίνουν? στον αυτόματο? ναι δεν υπάρχουν αρμοδιότητες όπως παλιά.ναι ναι ναι.Στο Άστρος,τη Μελιγού και τον Πλάτανο γιατί τσαουνάνε?Για το Μαντά προφανώς όχι.Σημερα στα Κάτω Βέρβενα γιατί πήγατε? Αφού δεν σας ενδιαφέρουν τα χωριά.Μονο για τα κουκιά?

Για άλλη μια φορά έδειξε ο Μαντάς πως νοιάζεται για όλα τα χωριά του δήμου μας και όχι για δύο τρία μόνο. Ήθελε και θέλει τη συνεργασία με ανθρώπους σοβαρούς από ΚΆΘΕ χωριό. Το κατάφερε. Ο καμπύλης Όχι. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει ό,τι και να λένε. Γιατί τον Μαντά δεν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του και η θεσούλα του.

Και αφού Κύριε καμπύλη εφαρμοσατε τον νόμο του κλεισθενη γιατί κατεβάσατε τα τρία τοπικά (γιατί δικά σας είναι ασφαλώς)Και προσπαθήσατε και κοπιασατε θα έλεγα να κατεβάσετε και στα άλλα χωριά; ο νόμος του κλεισθενη ισχύει μόνο για 3 χωριά?

Όπως βλέπουμε απο αυτή την ανάρτηση ο κ. Μαντας έχει εκλεγεί ήδη και δεν χρειάζεται καν την ψήφο μας την άλλη Κυριακή. Οπότε μπορούμε να ψηφίσουμε κάποιον άλλον μιας και δεν είμαστε από τα χωρια ιδιοκτησίας του.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..........Κάνε μιαν ανάλυση εσύ πολυγραφότατε και στηρικτή της δημοτικής αρχής για τα τελευταία γεγονότα που έγιναν αφού είσαι τόσο ειλικρινής και κόπτεσαι για το καλό του τόπου!Να μάθει κι ο κόσμος εκτενώς την αλήθεια, ή μήπως θέλεις να μπω εγώ στη διαδικασία να το κάνω.

Οσα σχόλια και να γράψετε, το αποτέλεσμα βγήκε στα χωριά αυτά. Και ο Μαντάς λέει πάλι την αλήθεια. Δεν κατεβασατε συμβούλια γιατι δε βρηκατε υποψηφιους. Ριξτε σαλτσα και λασπη για να το αλλαξτε κι αυτό. Δεν αλλάζει. Δεν ειμαστε ζωα και βλακες εμεις που ψηφιζουμε..

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΓΟΥ , ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓ.ΠΕΤΡΟ ,ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.. ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΜΑΝΤΑΣ..
ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ

Εκπροσωπος επικοινωνιας του Δημου ποιος ειναι ρε παιδια?δεν ξερω αν ειναι προτροπη του κ.Δημαρχου αυτο το δημοσιευμα σιγουρα δεν αποτελει κατι ασχημο ως δημοσιευση αλλα θεωρω το να μιλαμε για προθεση ψηφου πριν τις εκλογες φυσικα δημιουργει αισθηση ασφαλειας στους ψηφοφορους του Συνδυασμου αλλα προκαλει και ποικιλες αντιδρασεις και δεν ειναι καλο αυτο!
θεωρω οτι πρεπει οι υποψηφιοι και οι συμβουλοι του συνδυασμου να προστατευουν την κεφαλη η οποια ειναι ο Μαντας....
Ηταν παντα ενας συνετος και ψυχραιμος συνδυασμος δεν καταλαβαινω τις κρισεις πανικου ενω υπαρχει μια στηριξη προς αυτον απο μεριδα του κοσμου....καλο θα ηταν να κατεβει.
.ψυχραιμια μην χαλατε την αυθεντικοτητα σας που σας εφερε για μια 5ετια ψηλα και στηριχτηκε απο τον κοσμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio