Νέος συνδυασμός από τα Δολιανά διεκδικεί τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πέμ, 14/03/2019 - 07:39
Image
Image
Image

Κατά την συνεδρίαση 13-3-2019 στο δημοτικό διαμέρισμα Δολιανών η συμμετοχή των κατοίκων ήταν πρωτοφανής.

Μετά από συζήτηση αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με συνδυασμό αυτόνομο ,δημοκρατικό και ενωτικό, με την ονομασία < ενωτική συνεργασία > δήμου βόρειας Κυνουρίας , με στόχο την ανάπτυξη του δήμου κ την συνεργασία των πολιτών του .

 

Επικεφαλής του συνδυασμού < ενωτική συνεργασία > εκλέχθηκε ομόφωνα ο κύριος Βεκιαρης Βασίλειος του Ηλία σαν υποψήφιος δήμαρχος του δήμου βόρειας Κυνουρίας κ ο κύριος Μεγκλης Δημήτριος του Παναγιώτη σαν επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου Δολιανών.

Οι υποψηφιότητες τόσο για το δημοτικό συμβούλιο όσο κ για το τοπικό συμβούλιο ήταν Παρά πολλές πέραν του αναμενωμενου . Θα ανακοινωθεί προσεχώς όλος ο συνδυασμός .

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους του χωριού κ όχι μόνο κ όλους τους υποψήφιους δημοτικούς κ τοπικούς συμβούλους καθώς επίσης ζητάμε την υποστήριξη κ την συνεργασία των πολιτών άλλων δημοτικών διαμερισμάτων για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Η ομάδα Πρωτοβουλίας

Δελτίο Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Ο κ.ΒΛΑΞ από το χωριό μου, δεν καταλαβαίνει γιατί έγραψα το όνομα έτσι πριν και μετά κανονικά. Είναι ένας από αυτούς που έχει το ((μυαλό)) και τις ((γνώσεις)) και είναι δημοτική αρχή. Το μυαλό θέλει γνώση και εσύ δεν το έχεις. Φοβάστε την προπαγάνδα γιατί δεν θα πάρετε ψήφο ούτε από εδώ ούτε από τα Δολιανα τελικά. Σηκωσαν μπαιρακι οι δολιανιτες και σας έπιασε πανικός. ΖΗΤΏ Η ΠΛΑΤΕΊΑ ΜΆΣ. χαχαχαχα

Όπως πάνε τα πράγματα το καλύτερο είναι να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη ο καλλικρατικός δήμος βόρειας κυνουρίας γιατί επικρατεί πλέον τοπικισμός ή το καλύτερο τα τσακώνικα χωριά της περιοχής μας να προσαρτηθούν στο δήμο νότιας κυνουρίας ως δήμος και οι υπόλοιποι να αποτελέσουν δήμο θυρέας με τους δολιανίτες χώρια λόγω ηπειρώτικης προέλευσης.

Τα Δολιανά είναι κεφαλοχώρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και η απόφαση για να κατέβουν ανεξάρτητοι δολιανίτες έπρεπε να το μελετήσουν ποιό προσεχτικά με σύνεση και αίσθημα ευθύνης προς όλους τους δολιανίτες γιατί ο επικεφαλής o BEΚΙΑΡΗΣ είναι σωστή επιλογή και άλλα δύο ο ΜΕΓΚΛΗΣ και ο............ άτομα ικανά για την τοπική αυτοδιοίκηση. Δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν έχουν τις γνώσεις τις εμπειρίες και την αξιοπιστία να αναλάβουν ένα τόσο δύσκολο έργο.Δυστυχώς τους ικανούς μας έχουν στην απέξω.Φιλικά ο πατριώτης

Φίλε πατριωτη είσαι και εσύ ευπρόσδεκτος στο ανεξάρτητο κίνημα μας. Απλά μίλησε στις συγκεντρώσεις που γίνονται και όλα τα αιτήματα εξεταζονται. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ αφθαρτοι χωρίς κανένα κομματικό συμφέρον. Ότι και αν λέγεται για κόμματα και παρακλαδια είναι εντελώς ψέμματα. Όλοι μαζί για το καλό του Δήμου και του χωριού μας.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτή η κίνηση θα έχει την στήριξη πολλών ατόμων έξω από τα Δολιανά Όσο για τους Αγιανιτες σας έφαγε η ζήλια που δεν έχετε βγάλει ένα δήμαρχο της προκοπής Καμπύλης και αρ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio