Το Καρναβάλι Κορακοβουνίου είναι πλέον θεσμός (pics)

Κυρ, 10/03/2019 - 23:14
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με το επιτυχημένο καρναβάλι του Κοροκαβουνίου  ολοκληρώθηκαν οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Πλήθος καρναβαλιστών διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες επισκέπτες που βρέθηκαν και φέτος στο Κορακοβούνι να παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν σε ένα καρναβάλι που έχει γίνει πλέον θεσμός στην Βόρεια Κυνουρία.

Ο τίτλος φετινού καρναβαλιού ήταν, «Περί ορέξεως πλακόπιτα» αφιερωμένο στην παραδοσιακή Κορακοβουνίτικη Πλακόπιτα.

Βίντεο ΕΔΩ

 

Σχόλια επισκεπτών

Δυστυχώς,πρωτη φορα στο καρναβαλι συναντησα αφιλοξενους&αγενεις κατοικους μεγαλης ηλικιας που καναν καταληψη στο πεζοδρομιο με καρεκλες&τραπεζια &οταν ξεκινησε η παρελαση,μας έδιωξαν αγενως σπρωχνοντας μας να απολαυσουν καθισμένοι "προεδρικως" το θεαμα μετα σουβλακιων&κρασιου αδιαφορωντας για τους επισκεπτες που εκαναν τοσο δρομο.θλιβομαι...

Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά χθες μου συνέστησαν το Κορακοβούνι γιατί είμαι για το τριήμερο στο Παράλιο Άστρος και μας έδειξαν το χειρότερο τους ευατο οι ντόπιοι......του χρόνου αλλού.... λυπάμαι πάρα πολύ αλλά το Κορακοβούνι δεν είναι για φιλοξενία.....

Στον Δήμο μας υπάρχουν, ευτυχώς, αρκετοί Σύλλογοι που αγωνίζονται και προσπαθούν να κρατήσουν τα χωριά μας ζωντανά, που προσφέρουν ανιδιοτελώς σημαντικό έργο δαπανώντας χρόνο και χρήμα. Είναι κρίμα (διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια) κάποιοι κάτοικοι, όπως και σε άλλες περιπτώσεις και σε άλλα χωριά κάποιοι επαγγελματίες, να καταστρέφουν το έργο και τις προσπάθειες των Συλλόγων μας και να δυσφημίζουν τον τόπο μας.

Συγχαρητηρια σε ολους τους αφανεις ηρωες καθως και στον πολιτιστικο συλλογο καθως και στον Δημητρη Λαλουδακη τον παρουσιαστη.Κανεις μεγαλος ανθρωπος σε ηλικια δεν ειναι αγενης..Απλα δεν μπορει να κατσει ορθιος.

Χτές το Κορακοβούνι βούλιαζε απο κόσμο και του άλλου του φταίει ο ηλικιωμένος που του πε να πάει πιο εκεί και το γενικεύει για όλο το χωριο. ΕΛΕΟΣ. Μπράβο παιδιά εξαιρετικό το Καρναβάλι σας.

Αγαπητε μου,να καθονται κατω απο το ηχειο απεναντι απο την εκκλησια μπορουσαν...να καθονται 2 μετρα μεσα στο πεζοδρομιο εβλεπαν...τα καπνογονα μπροστα δε τους πειραζαν...η συμπεριφορα ομως..."βασιλικη" &υπερανω!δε νομιζω πως παει ετσι...Ας καθοντουσαν μπροστα&εγω πισω τους να χορευω&να βγαζω φωτογραφιες.οχι να με βρισουν ομως κι αποπανω!

Οι διοργανωτές δε μπορούν να επιβάλουν στον κόσμο να είναι ευγενικοί. Αυτό που μπορούν και κάνουν εδώ και 20 χρόνια με μεγάλη επιτυχία είναι, σε συνεργασία με άλλους συλλόγους της περιοχής, να προσφέρουν ένα πολύ ωραίο θεαμα, μουσική, χορό, άφθονο φαγητο και καλή διάθεση. Ελπίζω η καλή διάθεση να ξεπερνά την αγένεια και στο αγαπημένο Κορακοβουνι και σε όλους τους τόπους.

Μορφουλα το επιπεδο σου ειναι πολυ χαμηλο για να ασχοληθουμε μαζι σου..θα μπορουσαμε να κατσουμε να συζητησουμε τα οποια προβληματα προκυψανε προκειμενου να γινουμε καλυτεροι..αλλα με το να λες οτι ανθρωποι μεγαλης ηλικιας ειχαν βασιλικη συμπεριφορα κ υπερανω δειχνει την ελλειψη σεβασμου που εχεις για τους συνανθρωπους σου..αν δεν σου αρεσουμε μπορεις να πας να σταξεις την χολη σου σε αλλο τοπο διοτι το μονο που παραγεις ειναι γκρινια κ τιποτα αλλο..οποιος ειναι εξω απο τον χορο ξερει πολλα τραγουδια..συνεχισε να τραγουδας..

Αγαπητή Μορφούλα διαβάζοντας τα σχόλια σου και κρίνοντας από το γεγονός ότι ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες είσαι ακόμα θυμωμένη, αντιλαμβάνομαι πως δεν πέρασες καθόλου καλά στο χωριό μας. Είμαι βέβαιη πως οι περισσότεροι Κορακοβουνιτες, ως πραγματικά φιλόξενοι άνθρωποι, θα λυπηθούν ιδιαιτέρως εάν λάβουν γνώση του περιστατικού. Ως Κορακοβουνιτισα λοιπόν κι εγώ, που η ζωή τα έχει φέρει έτσι και δεν έχω την δυνατότητα να απολαμβάνω αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια και την χαρά που προσφέρει το καρναβάλι μας σε πλήθος κόσμου, σου ζητώ συγγνώμη εκ μέρους των ατυχώς αγενών συγχωριανών μου (που πιθανόν η λαχτάρα να καμαρώσουν παιδιά κι εγγόνια τους έκανε πιο απαιτητικούς) με την παράκληση την επόμενη φορά που θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο σε τόπο που θα επισκεφθείς, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και να μη γενικεύσεις ένα μεμονωμένο περιστατικό. Καλή Σαρακοστή!

Αγαπητή Μορφούλα με την παρέα σου, δεν είδατε στο Κορακοβούνι ανθρώπους να προφέρουν κρασί, λουκάνικα, πλακόπιτες, κολοκυθόπιτες ; Δεν είδατε εθελοντές που δούλεψαν για πολλές ημέρες; Δεν είδατε κέφι και μεράκι ; Δεν αναφέρετε τίποτα από αυτά, παρά στέκεστε στη συμπεριφορά δυο ηλικιωμένων και δημιουργείτε εντυπώσεις για ένα ολόκληρο χωριό. Κρίμα...........

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio