Τι έδειξε η δημοσκόπηση για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Πέμ, 07/03/2019 - 20:51
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ερεύνα της κοινής γνώμης που έγινε από την «Opinion Poll» για τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας το χρονικό διάστημα 14-18 Φεβρουαρίου.

Το μέγεθος του δείγματος είναι 602 νοικοκυριά και σε αυτό συμμετείχαν άτομα ηλικίας άνω των 17 ετών.

Μερικές από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν τηλεφωνικά οι συνεντευξιαζόμενοι πολίτες,  είχαν να κάνουν με το  αν θεωρούν ότι η ζωή στο Δήμο βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια μετά τις εκλογές του 2014, καθώς επίσης και για το πώς θα έκριναν το έργο του Δημάρχου Μαντά Παναγιώτη και της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία χρόνια ;

λ

΄λ

Στην ερώτηση για το αν γίνονταν εκλογές την ερχόμενη Κυριακή το 36,2% είπε ότι θα ψήφισε τον κ. Μαντά Παναγιώτη, ενώ το 21,1% θα ψήφισαν τον κ. Γιώργο Καμπύλη.

κπ

πο

ο

π[

οπ

φ

ι

 

Σχόλια επισκεπτών

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΚΑΝΤΖΟΥ-ΜΑΝΤΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΦΤΕΙΤΕ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΕ-ΒΛΑΣΗ
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΠΕΤΡΑΝ ΛΑΒΕ ΘΕΣΗ......

Βρε κακομοίρη... το Μητσοτάκη με 9% διαφορά τον λέτε πρωθυπουργό. Το Μαντά με 15% τι τον λέτε? Γιατί λες τον στηρίζουν όλοι? Γιατί είναι βέβαιος από τον πρώτο γύρο. ...

ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Και τώρα η ανάλυση.
Αν βγάλουμε αποχή,λευκά,άκυρα,ΔΓ ΔΑ,άλλον (σύνολο 8,4%) που είναι στην ουσία ουδέτεροι ψήφοι,κάνουμε τώρα την αναγωγή στους υπόλοιπους.
Και βγαίνει.................................................................................

ΜΑΝΤΑΣ 39,5%..........................................................................
ΚΑΜΠΥΛΗΣ 23%.........................................................................
ΤΕΤΩΡΟΣ 2,3%..........................................................................
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 35,15%.........................................................
Αυτή είναι η πρώτη κοινά αποδεκτή αναγωγή.Η Διαφορά Μαντά Καμπύλη είναι στις 16,5 μονάδες.
Τώρα η πάγια τακτική των δημοσκόπων είναι να μοιράζουν αναλογικά στους υποψήφιους τα ποσοστά των αναποφάσιστων.
Οπότε με την αναλογική αναγωγή του 35,15% έχουμε
ΜΑΝΤΑΣ 60,9 %.........................................................
ΚΑΜΠΥΛΗΣ 35,4 % ..................................................
ΤΕΤΩΡΟΣ 3,5 %............................................................
Κάπου εκεί θα είναι και τα τελικά αποτελέσματα καθώς επιβεβαιώνονται από άλλα 3 στοιχεία της δημοσκόπησης
.Πρώτον αυτοι που μάλλον δε θέλουν ή σιγουρα δε θέλουν να ξαναβγει ο Μαντάς είναι στο 39% όσο και το άθροισμα 35,4 συν 3,5 % των αντιπάλων του.
Δεύτερον αυτοί που έχουν θετική (34,7%)και μάλλον θετική (24,8%) γνώμη για τη θητεία του είναι στο 61,5%.
Τρίτον όσοι εχουν θετική (46,6%) και μάλλον θετική (17,3%) γνώμη για τον Μαντά φτάνουν στο 63,9 %.Οι αρνητικές (14,7) και μάλλον αρνητικές (14,6) φτάνουν μόνο στο 29,3%.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 61% ΤΟΥ ΜΑΝΤΑ

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ
Για να βγει ο Καμπύλης Δήμαρχος πρέπει από τους 32 στους 100 που είναι αναποφάσιστοι να πάρει τους 30 για να πάει στο 51%.
Αυτό δε γίνετε ακόμα και φόνο αν διαπράξει στην πλατεία του Αστρους προεκλογικά ο Μαντάς.

υπαρχουν τοσα κοροιδα που πιστευουν οτι ειναι πραγματικα αυτα τα στοιχεια της δημοσκοπησης?ποιος τη παρηγγειλε μας ειπαν?ποιος τη πληρωσε μας ειπαν?πως γινεται τα μεγαλυτερα προβληματα τα οποια δεν λυνονται κιολας να χουν τοσο μικρο ποσοστο και αυτα που λυνονται να ειναι πρωτα...αντε μαντα αφου λυσεις και αυτα σε βλεπω για 90αρι να πηγαινεις...αρε δουλεμα που μας ριχνεις

Παραγγελίες για δημοσκοπήσεις δε δίνουν αυτοί που έχουν σίγουρη τη νίκη , εκτός κι αν κάτι δεν τους κάθεται καλά .Όταν κάποιος είναι σε πανικό ή φόβο προσπαθεί να δημιουργήσει τέτοιο κλίμα με σκοπό να πανικοβάλλει τον αντίπαλο και να αιφνιδιάσει την κοινωνία. Η κατά παραγγελία δημοσκόπηση λανσάρει κι αυτό που θέλει ο εντολοδόχος για λόγους σκοπιμότητας . Από τετραετία σε τετραετία μετακινήσεις ψηφοφόρων πάντα υπάρχει , και συνήθως λείπουν από αυτόν που ασκεί διοίκηση . ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης .

Oτι και να λέτε παλλικάρια τα αποτελέσματα είναι συντριπτικά.
Οπως είπαν και στο SUPER TV από όλη την Πελλοπόννησο μόνο ο Μαντάς και ο Καμπόσος βγαίνουν θριαμβευτικά από τον πρώτο γύρο.
Οι χαμένοι των δημοσκοπήσεων πάντα ψάχνουν για δικαιολογίες.Προσέξτε τι βλακείες λένε οι καμπυλικοί.
1) Είναι πληρωμένη η δημοσκόπηση.
Όχι δεν είναι!Την έκανε τζάμπα η opinion για το SUPER TV για την ψυχή της μάνας τους.
2)Έπρεπε να είχε πέσει σε ποσοστά 5 χρόνια και όχι να ανεβαίνει.
Έτσι λέγατε και στις προηγούμενες εκλογές και πήρε 52%.Γινετε το ίδιο που συμβαίνει και με τον Καμπόσο.Όταν ο κόσμος κρίνει με τεράστια ποσοστά (67% θετικες γνώμες για τη θητεία Καμπόσου,64 % θετικές για τη θητεία Μαντά) θετικά μια θητεία τα ποσοστά αυξάνουν.
3)Γιατί δεν κάνει και η αντιπολίτευση μια δημοσκόπηση και να βγάλει τα δικά της?
Γιατί πολύ απλά καμμία εταιρεία δε ρισκάρει να γελειοποιηθεί είδικά σε περιπτώσεις όπως ο Δήμος μας που η αναμενόμενη τελική διαφορά είναι της τάξης των 25 με 30 μονάδων.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ-ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ << ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ-ΑΛΛΑΓΗΣ>> ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΜΗ.
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΟΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Πάρτε το απόφαση παιδιά για να μη στενοχωρηθείτε πολύ το βράδυ των εκλογών.Δυο στους τρεις έχουν θετική γνώμη για το έργο του Δημάρχου.
Κανείς δε χάνει εκλογές με τέτοια αποδοχή.
Πρέπει να βγει ο Μαντάς με πολυβόλο στους δρόμους και να θερίσει κόσμο για να αντιστραφεί αυτό.

ΣΚΑΝΤΖΟΣ-ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ !!!!!!
ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!!!!!!
ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ !!!!
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ !!!!!
ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ !!!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟΥ.

Οι καμπυλικοί που διάβασαν τη δημοσκόπηση κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Μαντάς με 64% θετικές γνώμες για τον ίδιο και για το έργο του είναι σε πανικό, τρομοκρατούμενος από τον Καμπύλη που σαρώνει με 21%.
Επίσης είδαν ότι γκρεμίστηκαν τα κάστρα του Μαντά και ότι εμείς είμαστε κορόιδα που δεν ξέρουμε να διαβάζουμε δημοσκοπήσεις.
Ή μας θεωρούν ηλίθιους ή είναι πραγματικά ηλίθιοι.Δεν εξηγείτε αλλιώς η παράκρουση που έχουν πάθει.

Δεν χρειάζεται να απολογείσθε κύριοι , ο κόσμος και γνώση έχει και μνήμη έχει . Δεν είναι ο περσινός καιρός κι ο περσινός χειμώνας , έχει αλλάξει το σκηνικό και το ξέρετε . Κρατείστε τις αναλύσεις για τον εαυτό σας . Εξ' άλλου ο καιρός κοντεύει.

Αυτο δεν ειναι το καναλι που κάποτε στριμωχνε τον Σκατζο για το λιμάνι ;Που τον κατηγορούσαν για κατι πέτρες οτι τις πήγαινε βόλτες ,αν δεν απατώμαι στον πάνελ ηταν Γόντικας και Βαλασόπουλος ...ρε πως αλλάζουν οι καιροί εκει που έφτυνες να γλείφεις

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ
ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SUPER TV ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ κλπ
ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Και το 2014 σε παρομοια δημοσκόπηση τα ιδια λεγατε και έληξε απο τη πρωτη κυριακη το θεμα. Αφου είναι ολα καλα και ειναι ψευτικη η δημοσκόπηση τι αγχώνεστε;
Προβλέπω μεγαλύτερη κατραπακια απο το 2014.

Καλά τη δημοσκόπηση περιμένατε για να καταλάβετε οτι το θεμα των εκλογών στο Δήμο μας έχει τελειώσει; Παρόλα τα προβλήματα της Δημοτικής αρχής η αντιπολίτευση ειναι πολύ λίγη για να προβάλει με αξιώσεις ως το αντίπαλο δέος.

Οι κοινωνίες δε χρειάζονται κατεστημένα . Με τα χρόνια φάνηκε πως τα κατεστημένα δημιουργούν πολλά προβλήματα . Η κοινωνία πρέπει να κοσκινίζει καλά τους αιρετούς που θα επιλέξει να την διοικήσουν . Όσο για τις δημοσκοπήσεις άστες να κουρεύονται . Άνθρωποι τις κάνουν και τις ράβουν . Αντικειμενική δημοσκόπηση είναι διαφορετικό πράγμα και δε γίνεται με το μα μην ξέρουν ποιοι είναι υποψήφιοι στην περιοχή !

ΠΑΝΙΚΟΣ στο στρατόπεδο Καμπύλη.
Όλοι ξέραμε ότι ο Μαντάς βγαίνει από τον πρώτο γύρο και με μεγάλη άνοδο αλλά η αντιπολίτευση υπολόγιζε να μπορέσει να θολώσει τα νερά.
ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ.
Στον πανικό τους μέσα ανακοινώνουν ότι υποψήφιους έχουν,κατηγορούν τις δημοσκοπήσεις,βγάζουν ανακοινώσεις που καταπέφτουν αμέσως και τους γυρίζουν μπούμεραγκ,λασπολογούν με τα αμόρφωτα τρολ του διαδικτύου,βρίζουν τηλεοπτικά κανάλια,συκοφαντούν αναλυτές με εμπειρία δεκαετιών και απελπισμένοι ψάχνουν για σωτηρία στα απολειφάδια των άλλων (μαγκες από Καστρί κα).
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ και φυσικά έρχονται και χειρότερα.

Ακριβώς. Επειδή τον έπιασε πανικός, παρουσιάζει τους υποψήφιους που θα αλλάξουν το κλίμα.. χαχαχαχαχαχα....

Πως μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από μια δημοσκόπηση που δεν εχει λάβει υπόψη της την πιθανότητα 4ου ή ακόμα και 5ου συνδυασμού, καθώς επίσης χωρίς να εχουν καταρτιστεί οι συνδυασμοί καθότι ολοι γνωρίζουμε ότι οι υπόψηφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παίζουν σημαντικό ρόλο και πολλές φορές καθορίζουν το αποτέλεσμα

O Φυσα ρούφα τράβατον ,προφανώς σπουδαίου επιπέδου ,όπως δηλώνει και το όνομά του,τη μία τρελλαίνετε για τον Καμπύλη και την άλλη λέει ότι ψήφισε Αδάμη στο γκάλοπ και δε βρίσκει την ψήφο του.
Πλήρης αναξιοπιστία.Και στο τέλος ένα χαχαχαχαχα τρέλλας.
Το γκάλοπ νοημοσύνης σας μάρανε......

Επίσης η δημοσκόπηση εκτός από την πιθανότητα 4ου και 5ου συνδυασμού δεν έχει μέσα την πιθανότητα να έχει γίνει η Δευτέρα Παρουσία μέχρι τις εκλογές οπότε όλα μπορεί να ανατραπούν.

έχουμε και λέμε:
1) ΔΕΙΓΜΑ 602 νοικοκυριά x μο4 =2408 πολίτες δέχθηκαν τηλέφωνο στο σπίτι τους για την ως άνω έρευνα, ήτοι το 1/4 των εγγεγραμένων δημοτών (...αν και της έχω πει χίλιες φορές της μ@λ@κος της γυναίκας μου να μην το σηκώνει το ρημάδι το τηλ. γιατί μπορεί να παίρνουν από καμιά τράπεζα)
2) 32% ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ οι οποίοι έχουν σταθερό τηλέφωνο εντός περιοχής και ήταν σε θέση να απαντήσουν κατά τη διεξαγωγή της έρευνας (...αν και οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι π.χ. φοιτητές, ετεροδημότες κ.α. ζούν εκτός περιοχής, η ως άνω έρευνα κατάφερε να τους ξετρυπώσει!!!)
3) ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ και ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, μια πουτ@ν@ στο μετόχι.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΤΥΛΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΨΑΛΗ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΧΗΜΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΖΕΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΤΑ-ΣΚΑΝΤΖΟ..
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ψηφοδέλτιο διαφημίζετε ή μηχανογραφικό ? Λίγα λόγια για την προσφορά των ανωτέρω αναφερομένων στην κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας μέχρι σήμερα η οποία θα συνεχιστεί και στο Δήμο?

72,5% ΠΙΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά .
Όποιος έχει θετική γνώμη για το έργο ενός Δημάρχου τον ψηφίζει και όποιος έχει αρνητική ψηφίζει κάποιον από τους αντιπάλους του ή απέχει,ρίχνει άκυρο κτλ.
Οποιαδίποτε άλλη επιλογή ανήκει στο χώρο της ψυχιατρικής.Δε μπορεί δηλαδή να θεωρεί κάποιος αρνητικό το έργο του Δημάρχου και να τον υπερψηφίζει και το αντίθετο.
Αυτό σημαίνει ότι ο Μαντάς είναι στο 61,5%.
Αυτοί που τον κρίνουν αρνητικά πάνε το 21,1% στον καμπύλη,το 2,1 στον τετώρο ,το 2,3 ΔΓ ΔΑ και το υπόλοιπο 6,1 σε αποχή, λευκά,ακυρα που δεν προσμετρώνται.Με την αφαίρεσή τους ο Μαντάς πάει στο 65,5% ,ο Καμπύλης στο 22,4% και ο Τετώρος στο 2,2% και το ΔΓ ΔΑ στο2,4%.
Αν μοιρασουμε τώρα αναλογικά το 2,4 του ΔΓ ΔΑ,ο Μαντάς πάει στο 67,2%,ο Καμπύλης στο 23% και ο Τετώρος στο2,3%.
Μας μένει τώρα μετά το άθροισμα ένα 7,5% αδιευκρίνιστο σχεδόν όσο είναι (6,8%) το ποσοστό αυτών που δεν έχουν ούτε θετική ούτε αρνητική γνώμη για τον Μαντά.Μιλάμε ακριβώς γι αυτή την κατηγορία ψηφοφόρων.
Αν υποθέσουμε ότι αυτοί θα μοιραστούν αναλογικά τότε τα τελικά ποσοστά θα είναι
ΜΑΝΤΑΣ 67,2 + 5,4%=72,6%
ΚΑΜΠΥΛΗΣ 23+1,7 %=24,7%
ΤΕΤΩΡΟΣ 2,3+0,2=2,5%

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ
Θα αναλύσω τώρα τα δεδομένα με βάση τον πινακα για το αν επιθυμει ο κοσμος να βγει ο ίδιος Δήμαρχος.Ναι λέει το 43,2,όχι το 39,6,17,1 ΔΓ ΔΑ.
Στο 39,1 ανήκουν ο Καμπύλης,ο Τετώρος,αποχή,άκυρο,λευκά,δγ δα,άλλο.Τα τελευταία που η ψήφος τους δεν προσμετράτε είναι στο 8,4%.Οπότε οι δυνητικοί ψηφοφόροι των Καμπύλη και τετώρου μαζί είναι στο 30,7.Βγάζοντάς έξω το 8,4% ο Μαντάς πάει στο 47,2%,όλη η αντιπολίτευση στο 33,5% και το ΔΓ ΔΑ στο 19%.
Με ένα πρόχειρο αναλογικό μοίρασμα του 19%,που ακόμα όμως είναι αυθαίρετο,Α ο Μαντάς πάει στο 59% και όλη η αντιπολίτευση στο 41..
Αν όμως το μοίρασμα του 19% γίνει με τον πιο σωστό τρόπο δηλαδή τη θετική ή αρνητική γνώμη αυτών για το έργο του Δημάρχου, τότε το 14,3% παει στον Μαντά που φτάνει έτσι το 61,5%,η αντιπολίτευση επειδή οι αρνητικές γνώμες είναι στο 33% δεν αυξάνει τίποτα και μένει ένα αδιευκρίνιστο 4,7%.
Σε αυτό το 4,7% μπορούμε να πάμε αναλογικά.Οπότε ο Μαντάς πάει 61,5+3=64,5% και όλη η αντιπολίτευση 33,5+1,7=35,2%.O Καμπυλης πάει στο 31,6% και ο Τετώρος στο 3,6%

Πολυ κόπτεσαι αναλυτή , τι ποιείς και καίγεσαι ; Προς τι αυτές οι εξειδικευμένες αναλύσεις ; Τι προσπαθείς , με το ζόρι να μας πεις . Αφού είσαι τόσο σίγουρος γλέντα το αποτέλεσμα . Εξάλλου φαίνεται να είσαι πολύ ωφελημένος από τον τρόπο που γράφεις . Σε ποιους απευθύνεσαι ; Ο κόσμος έχει άλλα προβλήματα .. Ξέρει τι θα ψηφίσει , και γνώση έχει , και νου έχει . Καλή σαρακοστή !

Τη μία λέτε ότι ο κόσμος ξέρει τι θα ψηφίσει,την άλλη ότι δεν ξέρει γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ψηφοδέλτια για να δικαιολογήσετε τα αποτελέσματα.
Σας ενοχλούν τα πάντα.
Και οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το 64% έχει θετική γνώμη για το έργο του ενώ εσεις λέτε ότι δεν έχει κάνει τίποτα
Και οι ξεκάθαρες απαντήσεις του Μαντά στα ψεύδη και στη λάσπη γιατί στο τέλος εκτέθηκαν οι καταγγέλοντες
Και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που βγάζει τους τελευταίους μήνες,πρώτος σε απορόφηση από όλους τους Δημάρχους
Και το κράτος και η Ε.Ε. που του τα δίνει,σε πείσμα των υποστηρικτών σας που λένε ότι δεν έχουν χρήματα
Και το ότι όλα τα κόμματα τον στηρίζουν ,κάτι πρωτοφανές στη χώρα ,προφανώς γιατί είναι επιτυχημένος
Και οι πολιτικοί αναλυτές στην Αθήνα και την Κόρινθο κτλ.που λένε ότι πάει για θρίαμβο
Και....και....και....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio