Πολιτικό αγώνα με λάσπη και κατεστημένα καταγγέλλει ο Μαντάς (vid)

Σάβ, 16/02/2019 - 21:29
Image

Δύσκολή χαρακτήρισε την προεκλογική περίοδο στη Βόρεια Κυνουρία ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς μιλώντας στα μέλη της παράταξης του με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Μαντάς κατά την ομιλία του θέλησε να σχολιάσει το προεκλογικό κλίμα όπως αυτό διαμορφώνετε στη Βόρεια Κυνουρία αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που δρα η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου της Βόρειας Κυνουρίας, επιμένοντας ότι απέναντι της δημοτική αρχή έχει ένα κοινωνικό, πολιτικό  κατεστημένο.

Ο κ. Μαντάς κάλεσε την αντιπολίτευση να σοβαρευτεί  αναφέροντας ότι εδώ και πέντε περίπου χρόνια ως δήμαρχος δεν δέχτηκε μια εποικοδομητική κριτική αλλά ήρθε αντιμέτωπος με λασπολογία, με πολύ υψηλούς τόνους και ανυπόστατες καταγγελίες.

Όλες οι προσφυγές και οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης έπεσαν στον κάλαθο των αχρήστων

Κλείνοντας και θέλοντας να ενημερώσει τα μέλη της παράταξης, τόνισε ότι όλοι  όσοι συμμετέχουν στις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τον δήμο της Βόρειας Κυνουρίας θα πρέπει να είναι θωρακισμένοι καθώς θα δεχτούν  λάσπη και προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο πρώτος που θα πρέπει να σοβαρευτεί είσαι εσύ Τάκη Μαντά.Τελείωνε με την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας(μεγάλο σου ταλέντο)και η λάσπη που έριξες εσύ κι ο μέντορας σου με το γάντι(ξέρεις εσυ)σε έντιμους ανθρώπους να είσαι βέβαιος οτι θα επιστρέψει σε σε σένα και στους αυλοκόλακές σου. Όσο για το κατεστημένο,κοινωνικό και πολιτικό,ένα είναι..Εσύ και ο αποπάνω σου!!!(ξέρεις εσύ..)

ΑΠΟΣΥΡΣΗ?
Φήμες λένε ότι δε θα φτάσει ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης μεχρι τις εκλογές.
Παράγοντες της ΝΔ πιστεύουν ότι δεν πρέπει να ταυτιστούν με το συνδυασμό αυτό γιατί διαφαίνετε ιστορικών διαστάσεων ήττα και κανένα στέλεχος στην Αρκαδία και παραπάνω δε θέλει να τη φορτωθεί.
Επίσης λέγετε ότι θα ασκηθούν πιέσεις στον Μαντά για κοινή κάθοδο με τον Καμπύλη.Από πολύ ψηλά στη ΝΔ.Λέτε?

Όταν δεν έχεις ούτε μισό έργο να αναφέρεις (ξέχασα το ταβάνι του σχολείου και μια λάμπα στην μελιγου), όταν δεν σε παίρνει να πεις τίποτα για το μέλλον γιατί με τόσο ψέμα δεν θα το πιστέψει κανείς, τότε μιλάς για μάγισσες κι ελέφαντες. Γνωστή συνταγή ήττας. Για 9 χρόνια εξουσίας με πολλή γκρίνια και μιζέρια ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και πάει φουλ για συντριβή. Εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε...

Eίναι αργά τώρα για να πάει ο Καμπύλης με τον Μαντά.
Αυτό έπρεπε να έχει γίνει μήνες νωρίτερα αλλά ας όψονται αυτοί που παρέσυραν τον Καμπύλη.Ενα άξιο παιδί που θα είχε μέλλον και ως Δήμαρχος αλλά τώρα θα τον κάψουν φορτώνοντάς του την ήττα.
Και μιλάμε για ήττα με διαφορά κοντά στις 50 μονάδες που θα κάνει αδιανόητη την κάθοδό του ξανά.

Τακη
Όπως τα έκανες λουσουτα τώρα .
Λάσπη και κάτεστημένο έγινες εσύ ο ίδιος κσι το περιβάλλον σου στα λέγανε αλλά είχες βούλωσει τ"αυτια σου τώρα ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του και εσύ τον δικό σου.

Φίλε δήμαρχε είναι αυτονόητο γιατί έχουν οι αντίπαλοι σου αυτό το μένος και την πίεση με την πάρτη σου.. τα δικαστήρια φτάνουν στο τέλος τους.. κατάλαβαν πλέον όλοι ότι μπορεί ο σκαντζος να φώναζε αλλά δε δάγκωνε. Εσύ τους σφαζεις με το γάντι.. Δεν μπορούν να σε παίξουν με τίποτα!!!

ΤΡΟΜΟΣ για το ΓΚΑΛΟΠ, που γίνετε αυτές τις μέρες στο Δήμο, στον αντιπολιτευόμενο συνδυασμό.
Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που κάνουν όσοι πιάνουν τον παλμό της κοινωνίας, έρχονται εξελίξεις.
Θα είναι αδύνατο να κατέβει ακόμα και υποτυπώδης συνδυασμός,δηλ.με συγγενείς πρώτου βαθμού και φίλους!

Το μοναδικο που με τρομαζει στους συνδυασμους στου Τακη και στου Καμπυλη, και να θέλει να ασχοληθει κανένας ανθρωπος με κεφι και να διαθετει ορεξη, θα τον κατασπαραξουν τα κατεστημενα.Αποτρεπονται υποψηφιοτητες μονο και μονο με την συμπεριφορα των κομματικων νταβατζηδων.

Συμφωνω μαζί σου, Τρομακτικέ. Αυτό νομίζω οτι ισχύει όμως περισσότερο για την παράταξη του Καμπύλη. Γιατί εκεί γυρίζουν κάποιοι πρώιν πρόεδροι οργανισμών και ψάχνουν απεγνωσμένα για υποψήφιους.. Και όπως λέγεται, σπάνε τα μούτρα τους.

Αν μας πει ο Μαντας ποσα πληρωσε ,θα σας πω ποσο τοις εκατο θα ανακοινωσει το γκαλοπ.Διοτι ποτε σε καποιο γκαλοπ σε περιπτωση αρνητικης ψηφου προς το δημαρχο δεν απαντα ο δημοσκοπος **και γιατι δεν πας το βραδυ στον ιδιο να του το πεις. Δεν ειναι αναγκη να μην ψηφισεις ** ΑΙΣΧΟΣ

To galop δεν είναι του Μαντά.Είναι της Οpinion.
Οπότε αν τρέξετε μπορείτε να το αγοράσετε και να αποτρέψετε τη δημοσίευσή του.
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να θέλετε να εμφανιστούν τα αποτελέσματα πουθενά.
ΑΙΣΧΟΣ λοιπόν επειδή δε μας συμφέρει.
Και που είναι το περίεργο αν εσύ έβριζες το Δήμαρχο και έλεγες στο δημοσκόπο να πάει να του τα πει, να σου πει ο άνθρωπος "άντε πέστα εσύ"?
Δε νομίζω ο αγενής στην περίπτωσή σας να είναι ο δημοσκόπος από την Αθήνα που προφανώς αδιαφορεί πλήρως για το ποιός θα βγει στη Βόρεια Κυνουρία.

Πληροφοριες λενε οτι το ζουμι στο σημερινο συμβουλιο ειναι το 5ο θεμα..Διορισμος συγγενη??.Αλλα το πολιτικο οικονομικο κατεστημενο ειναι εναντιον σου δημαρχε?Νομιζεις μιλας σς τιποτα ιθαγενεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio