Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και ΣΔΠ Αρκαδίας (pics,vid)

Τρί, 16/01/2018 - 10:04
Image

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο σαλέ ΄΄Δεξαμενή΄΄ στην Τρίπολη από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου  Αρκαδίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμα τα διοικητικά συμβούλια της ΕΠΣ και του ΣΔΠ Αρκαδίας, παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές αλλά και άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και ΣΔΠ Αρκαδίας

Μεταξύ άλλων στην αίθουσα και την εκδήλωση κοπής πίτας από την ΕΠΣ και τον ΣΔΠ Αρκαδίας παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος αλλά και ο Τάκης Κουμπούνης εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Προπονητών Αρκαδίας.

Χαιρετισμό προς τους διαιτητές έδωσε ο πρόεδρος τους ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας δίνοντας ευχές για καλή χρονιά και για ακόμα καλύτερες διαιτησίες αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσιαγγούρης τονίζοντας με την σειρά του την διαχρονική συνεργασία μεταξύ ΕΠΣ και ΣΔΠ Αρκαδίας.

Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και ΣΔΠ Αρκαδίας

Επίσης στους διαιτητές σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν και ο Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος, ο Τάκης Κουμπούνης, το μέλος της επιτροπής διαιτητσίας Ελένη Κυρίου αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή πίτας από τον Σταύρο Γεωργόπουλο με το φλουρί να πηγαίνει σε γυναικεία χέρια και πιο συγκεκριμένα η νεαρή διαιτητής Κατερίνα Αλεξίου που ήταν η τυχερή της βραδιάς.

Στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο μέσα σε ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα ζεστό κλίμα με τα χαμόγελα και τις ιστορίες ποδοσφαίρου να έχουν την τιμητική τους με την ΕΠΣ και τον ΣΔΠ Αρκαδίας να επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά ότι αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια.

Έκοψαν την πίτα τους ΕΠΣ και ΣΔΠ Αρκαδίας

Μπείτε στο ArcadiaPortal.gr και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την κοπή πίτας.

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

μερικοι εκει μεσα δεν εχουν σχεση με τον αθλητισμο και κατα επεκταση με το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ειναι έμμισθοι καρεκλοκενταυροι που εχουν ωφεληθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,πρεπει να ξυπνησουν οι προεδροι των ομαδων να μην συντηρούν αργοσχολουσς που δεν εχουν δουλεψει ποτε

Για να βγουν τα έξοδα της εκδήλωσης προβλέπω να αυξηθεί το πρόστιμο για τις κόκκινες καθώς επίσης και το παράβολο που πρέπει να πληρώσει ένα σωματείο για να βγάλει δελτίο σε ποδοσφαιριστή.τα σωματεία αργοπεθαίνουν και αυτοί ζουν στον κόσμο τους.τα σωματεία δεν θαντεξουν για πολύ καιρό ακόμα να σας συντηρούν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio