Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου για την ανακατασκευή 12 παιδικών χαρών

Πέμ, 10/01/2019 - 11:54
Image

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την ανακατασκευή δώδεκα παιδικών χαρών στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Ο Υπουργός Αλέξανδρος Χαρίτσης αποφάσισε την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ, της Πράξης:


«Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» συνολικού προϋπολογισμού 241.558,20 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Το σχόλιο Μαντά:

"Πλατεία Καρυτσιώτη, Αγιος Παύλος, Κάτω Δολιανά, Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Βέρβενα, Αγιος Πέτρος, Καστρί, Αγιος Ανδρέας, Κορακοβούνι, Πραστός, Κούτρουφα, με προϋπολογισμό 240.000€.

Τα συγχαρητήρια μου στους Μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας μας για τη συνεργασία τους στην επίτευξη του στόχου.. Είμαστε έτοιμοι πλέον για τη Δημοπράτηση.. "

 

 

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου για την ανακατασκευή 12 παιδικών χαρών

 Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Δήμου για την ανακατασκευή 12 παιδικών χαρών

Σχόλια επισκεπτών

Άμα δείτε λεφτά από το χρεοκοπημένο κράτος που μέχρι το μάιο ο Χαρίτσης θα έχει γίνει Λούης σφυράτε κλέφτικα. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει ελπίδα για σοβαρό έργο αφού τις 2 παιδικές χαρές που έφτιαξε ο δήμος με δικά του έξοδα Αστρος και Παράλιο, μισοτελειωμένες τις έχει, επικίνδυνες για τα παιδιά και ντροπιαστικές εικόνες για τους τουρίστες. Τα χάλια αυτά δεν κρύβονται με προεκλογικές εξαγγελίες-παραμύθια. Ο κόσμος ξέρει.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ 12 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ.ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

αυτά θα πεις οτΑΝ θα κόβεις την κορδέλα. Γιατί προς το παρόν μόνο κάτι ποσά μας δείχνετε που ΘΑ πάρετε στο ΜΕΛΛΟΝ. Γιατί τις άλλες που ταχα ανακαινίσατε δεν πήγατε καν να τις ελέγξετε με τα χάλια που έχουν; μήπως γιατί είναι παράνομες; Το ξέρε ότι αν κάποιο παιδί χτυπήσει θα τρέχετε όπως ο δήμαρχος Ελληνικού στη Γλυφάδα με το παιδί που σκοτώθηκε; Από τύχη δεν έχετε μπλέξει μέχρι τώρα με την προχειρότητα σας. Δεν είναι μόνο οι ψήφοι έχετε κι ευθύνες

Στο Παράλιο Άστρος παιδικός σταθμός δεν θα γίνει ποτέ???
Από εδώ ο δήμος έχει τα περισσότερα έσοδα και τίποτα???
Δυστυχώς τόση ανοικοδόμηση που έχει....και να μην υπάρχει ένας βρεφωνηπισκός σταθμός και να αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στα γύρω χωριά...απαράδεκτο...

Mπράβο παιδιά .Πάντα τέτοια.Οσο γι αυτούς που δε χαίρονται και βγάζουν χολή για ότι καλό πάει να γίνει, θα τα πούμε στις κάλπες.
Εσείς αλήθεια τι θα κάνατε στη θεση τους?
1) Θα αρνιόσασταν τα χρήματα επειδή είναι της χρεωκοπημένης κυβέρνησης?
2)Δε θα κάνατε τίποτα γιατί δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν λεφτά?
3)θα τα βάζατε από την τσέπη σας?
Λίγο ντροπή.

Για εξήγησέ μας την "πρόκληση" ρε φίλε & επίσης να ξέρεις ότι το Παράλιο Άστρος ΔΕΝ είναι μια απλή κοινότητα όπως σας βολεύει να λέτε τόσα χρόνια. Εδώ ζούν και δραστηριοποιούνται κάτοικοι από όλη την βόρεια κυνουρία και αλλού.

Nα διεκδικείτε αλλά δεν είναι όλος ο Δήμος το Παράλιο και οι 40 επιχειρηματίες του.
Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι επιχειρηματίες στο Αστρος,στον Αγιο Ανδρέα,στο Ξηροπηγαδο κτλ
.Οταν βλέπουνε δεκάδες εκατομμύρια να πέφτουν στο Παράλιο (λιμάνια,αποχετευτικά,υδρευσεις,γαλάζιες σημαίες,φουλ πολιτιστικά από το Μάιο ως το Σεπτεμβρη,αναπλάσεις παραλιακής και άλλα)
ΝΑΙ είναι πρόκληση για τους υπόλοιπους να οργίζεστε κι όλας και να παραπονιέστε μέχρι και για τη σκόνη από τα έργα που σας κάνουνε.
Τι να πούμε δηλαδή οι υπόλοιποι?

Για την κυρια που θελει παιδικο σταθμο στο σπιτι της.
Ναι,να παει στα γειτονικα χωρια να βοηθησει στην αναπτυξη τους ,οπως και εμεις παμε συνεχεια στο Παραλιο και το βοηθαμε.

Όλα οσα απαντάτε αφήνουν εκθετους εσάς τούς ίδιους .
Περιγράφουν την μίζερη κατάσταση την οποία βρίσκεστε και θέλετε να την αποδεχτούμε και εμείς. Μπορείτε να παραμείνετε στον δικό σας μικρόκοσμο και να μας γυρίσετε στο παρελθόν γιατί απλά δεν έχετε μελον.
Συνάμα βάζετε το αυτογκόλ.

Τα σχόλια για το Παράλιο είναι κωμωδία. Ενα μισοτελειωμένο έργο που πληρώνει πρόστιμα και με την πρώτη φουρτούνα έπαθε ζημία, το γεφύρι της άρτας του βιολογικού που σκάβουνε κάθε Πάσχα και καλοκαίρι και το νερό που κόβεται θεωρείτε έργο;;; Γελάνε και οι τουρίστες! Στο παραλίο μόνο ψέματα είπατε κι απόσα ταξατε δεν κανατε τίποτα. Θα τα βρείτε στην κάπλη τα έργα σας

Mιζέρια είναι να σου φτιάχνουν βιολογικό και να ωρύεσαι για τη σκόνη.Μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσουν τις εργασίες από τον πυρήνα της Γης?

Μιζέρια είναι να σου κανουν παπάδες και να μηνύεις το συνδυασμό σου.

Μιζέρια ειναι να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και να μη νοιάζεσαι για τους γυρω σου.Μήπως θελετε και καμμια καθαρίστρια από το Δήμο στο σπίτι σας?

Μιζέρια είναι (και αχαριστία )να σου δίνουν εκατομμύρια και να τα λοιδωρείς ,λες και θα τα έβγαζες κι εσύ.
Του χάριζαν γάιδαρο και τον κοίταγε στα δόντια ,που λέει κι ο λαός.

Μιζέρια είναι να μην ευχαριστείς για κάτι καλό, αλλά να ψάχνεις αφορμή για να γκρινιάξεις.

Μιζέρια είναι να πληρώνεις τα χαμηλότερα τέλη στην Ελλάδα και να παραπονιέσε κι όλας.
ΚΤΛ.

Κανενα εργο απο αυτα που αναφερατε για το παραλιο δεν εχει ολοκληρωθει.οποτε προς τι ολη αυτη η γκρινια; αλλωστε αν δεν γινουν εργα στη βιτρινα του δημου πού πρεπει να γινουν;

Ντροπή σου παράλιο που είσαι τόσο μίζερο και δεν χαίρεσαι με τα μπιχλιμπίδια που σου χαρίζουν. 10 χρόνια τα ίδια μπιχλιμπίδια κι εσύ ούτε ένα ευχαριστώ. Ούτε έναν κόκορα δεν σφάξατε στον βιολογικό γιαυτό 15 χρόνια σκάβουνε

Συντοπιτες μην κουραζεστε. 600-650 ψήφοι είμαστε. Έτσι μας βλέπουν, έτσι μας αντιμετωπίζουν. Δεν τους νοιάζει αν έχουμε μικρά παιδιά και δεν έχουμε αυτοκίνητα, ούτε αν ξεχειλίζουν οι βοθροι. Ούτε αν πίνουμε λασπονερο κι αυτό όταν δεν κόβεται. Ούτε αν τα μισά φώτα δεν καίνε και η βρώμα πλυμηριζει τον τόπο από παρατημένα σκουπίδια. Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια με τα κλαρίνα εκεί που είναι οι χιλιάδες ψήφοι και εδώ έρχονται μόνο για να πάρουν. Από τον ιδρώτα μας και από την ομορφιά του χωριού μας που την είχαμε πολύ πριν από αυτούς. Αν δεν ενωθούμε να τους αντιμετωπίσουμε θα μας πηγαίνουνε μια ζωή με την γκλίτσα!!!!!

ΟΛΑ τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ της ΓΟΥΒΑΣ, φωνασκούν ότι αδικούνται!!! Ας όψεται ο καλλικράτης που σας έκανε μάγκες. Αν ποτέ γίνει δημόσιος απολογισμός εσόδων-εξοδων των τοπικών κοινοτήτων τότε θα δούμε "τί απίδια πιάνει ο σάκκος". ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!!!

Μια από τα ίδια!!! Σε άλλους ξυνιζει σε άλλους βρωμάει, άλλοι θυμούνται το μακαρίτη τον παππού τους, ο Μαντάς φέρνει τα εκατομμύρια και οι αντίπαλοί του προσπαθούν να ανακαλύψουν την Αμερική.. μπράβο ρε δήμαρχε!!!!

Καλησπέρα σας κυρίες-οι. 1η φορά γράφω και μάλλον τελευταία...Έχετε καταλάβει ότι πλέον ότι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό αλλά γενικό? Τσακώνεστε γειτονικά χωριά και κοινωνίες που καθημερινά συνεβρισκόμαστε και συζητάμε. Στο άμεσο μέλλον θα είμαστε μια περιοχή έρημη από κόσμο αλλά και από χρήμα. Και μιλάμε πάλι πριν τις εκλογές για λάμπες, δρόμους και λιμάνια. Καταλαβαίνω τα δεδομένα που πρέπει κάθε Δήμος να υποστηρίζει αλλά ρωτήστε το ληξίαρχο για γεννήσεις και θανάτους και θα δείτε άμεσα πολυγλωσσία και διαφορετικότητα στα ήδη μειωμένα σχολεία μας. Προσαρμοστείτε με τα καινούρια δεδομένα και αφήστε τις εκλογικές αψημαχίες για κάποιους που θέλουν αυτά στις πλατείες των χωριών.

Η ελλαδα θα ηταν διαφορετικη αν ζουσε ο καποδιστριας.Σημερα ανθρωποι μορφωμενοι και εξυπνοι και καθαροι και ψαγμενοι οπως ο Χριστοφορος Αποστολοπουλος θα επρεπε να αξιοποιηθει απο την εκαστοτε δημοτικη αρχη προς οφελος των πολιτων.Αλλα ομως .......

ΕΥΩΔΙΕΣ..
Δε σου φτάνουν οι ξεχειλισμένοι βόθροι,το λασπωμένο νερό που πίνεις,η βρώμα,τα σκουπίδια παντού,έπρεπε να μας μιλήσεις και για τον ιδρώτα σου...
Μάλιστα...
Να σε βάλουμε να διαφημίσεις τον τόπο μας και στο εξωτερικό.
Να τα δούνε αυτά και τα παιδιά της Αιθιοπίας να μας λυπηθουν.
Μα τι μιζέρια είναι αυτή?

ΥΓ.Να υποθέσω ότι για το αυτοκίνητο που δεν έχεις, πάλι ο Μαντάς θα ευθύνετε,ε?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio