Τάραξε πάλι τα νερά ο Σκαντζός

Δευ, 10/12/2018 - 13:33
Image

Πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις επικείμενες αυτοδοικητικές  εκλογές ο Μανώλης Σκαντζός, πρώην δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας και νυν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης του δημοτικού συμβουλίου, ύστερα βέβαια και από την παρουσία του στην ομιλία του Παναγιώτη Νίκα παρουσία του Κυριακού Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Σκαντζός δεν έμεινε απλώς στην παρουσία του στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά παρευρέθη και σε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος, όπως με τον  γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίσης ήρθε σε επαφή και με τον πρώην δήμαρχο  Μεγαλόπολης κ. Μπούρα, ο οποίος επίσης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Τρίπολη.

Φαίνεται ότι ο κ. Σκαντζός ακόμα κρατά τα χαρτιά του κλειστά και δεν θέλει για την ώρα να αποκαλυφθεί η οποία επιλογή έχει κάνει σε ό,τι αφορά την πιθανή υποψηφιότητά του στις αυτοδοικητικές εκλογές.

Φωτογραφία από το ArcadiaPortal.gr

Σχόλια επισκεπτών

Ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθητε να αναστησετε εναν πολιτικα πεθαμενο . Εδω στο Αστρος δεν ασχολειται κανενας με αυτον . Εσεις τι ακριβως κανετε ?????? Με τερτιπια τον κρατατε ζωντανο??? Στους μοναδικους που λειπει ειναι οι ταβερνιαριαρηδες και τα τσιπουραδικα

O Σκαντζος θα επιβληθει ξανα και παντου.Δενει και τη ΝΔ με Νικα στον Μαντα.Ο Μαντας εχει Δεδε και Μπουντρουκα.Ο Τατουλης εχει τους δικους του στο ψηφοδελτιο του Μαντα.
Μαζι με τις τεραστιες χρηματοδοτησεις εργων απο κυβερνηση και περιφερεια ολα δειχνουν οτι ο Μαντας παει για σταλινικα ποσοστα που θα πλησιασουν το 80%.

Τοσο ευχαριστημενοι ειμαστε οι δημοτες της βορειας κυνουριας που θα του δωσουμε 60%+ ?
για πιο λογο ? ισως τον στηριξουν τα τεχνικα γραφεια της περιοχης που τους εχει δωσει τοοοσες μελετες, ισως οι επαγγελματιες του Αστρους που τους εταξε προεκλογικα πως θα μετατρεψει το αστρος απο χωριο σε πολη , ισως οι κατοικοι των ορεινων χωριων για τα πολλα εργα που εχει πραγματοποιησει ολα αυτα τα χρονια ισως οι αθίγγανοι που τους παρειχαμε για χρονια δωρεαν νερο ενω σε αλλους που δεν εχουν αποδεδειγμενα να πληρωσουν τους το κοβει , ισως οι κατοικοι του αστρους για το πολυ καλο οδικο δίκτυο που εχει στους εσωτερικούς του δρομους , ισως τελος οι κατοικοι του παραλιου που διεγραψε τον προεδρο τους απο την παραταξη γιατι τολμησε να εχει αποψη .(Δεν τολμησε ομως να ξεκινησει την διαδικασια να τον αποπεμψει απο προεδρο του χωριου οπως περήφανος διαλαλούσε γιατι θα τον ετρωγε το ...φιδι.)
Ναι λοιπον γι ολα αυτα πρεπει να του δωσουμε 80%

Ο Μαντάς θα βγει ξανά από την πρώτη Κυριακή. Γιατί μόνο επί Μαντά ( δημάρχου και αντιδημαρχου) έγιναν έργα ΕΣΠΑ στο δήμο. Γιατί είναι καλός άνθρωπος, ευγενικός και δεν έχει καλάμι. Γιατί είναι εργατικός, μορφωμενος και μιλάει με όλο τον κόσμο. Γιατί δεν είναι βλαχαδερο. Γιατί εχει γραμμενους τατουληδες και κομματαρχες. Και κυρίως, γιατί οι αντίπαλοι που έχει, δεν ειναι τιποτα από όλα τα παραπάνω. Τέλος.

Εχουμε και λεμε.Φτιαχνει τους παραλιωτες(λιμανια,βιολογικα,υδρευση 1,5εκ,πολιτιστικα,αναπλαση παραλιακης1,5εκ κα).Πανω απο 10εκ εχουν πεσει στους παραλιωτες.Τους αγιανδρειτες(πλατεια,2εκ για το λιμανι,),το Κορακοβουνι( αποχετευση,μουσειο, πανω απο1 εκ),τη Μελιγου (2 εκ για σχολεια ,βιολογικος),τα Βερβενα(πλατειες,αναπλασεις) κανουν και παιρνουν οτι θελουν στο Δημο,το Αστρος(λαικη,βιολογικος),τα δολιανα( 1εκ ασφαλτοστρωσεις).
Ο κοσμος τα βλεπει αυτα, γιαυτο δε δεχομαστε δικαιολογιες οτι δεν υπαρχουν λεφτα για τα ορεινα χωρια.Υπαρχει συνειδητη εγκαταλειψη του ορεινου ογκου .Τι εχουν κανει για Καστρι,αγια Σοφια,Καστανιτσα κα?

Διαβάζω για εκατομμύρια ευρώ που φέρνει ο Μαντάς στην περιοχή που θα του δώσουν 99% (το 1% θα είναι τα άκυρα). Δρόμοι , λιμάνια, αστεροσκοπεία, πολιτισμός, κάστρα και εγώ δεν ξέρω τι ακόμα. Και τότε γιατί δεν φροντίζει να φέρει και λίγα ευρουλάκια για τα σχολεία που κάποια από αυτά εμφανίζουν εικόνα εγκατάλειψης. Μήπως γιατί οι μαθητές δεν ψηφίζουν; ή μήπως γιατί θεωρεί ότι η μόρφωση των παιδιών είναι δευτερεύουσας σημασίας;

10εκ έχουν πέσει στο παράλιο και λίγα είναι.το παράλιο είναι η βασική πηγή εσόδων του δήμου.εσυ δηλαδή τι θέλεις να σου κάνει για τον ορεινό όγκο με την μηδενική προσφορά εσόδων όποιος δήμαρχος και αν βγει?Να σου βάλει δωρεάν WiFi στην αγ.Σοφια και στου μπερνορι?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio