Ερμής Μελιγούς - Ολυμπιακός Λεωνιδίου 2-1 (vid)

Σάβ, 18/01/2020 - 18:54
Image

Ο Ερμής Μελιγούς ήταν ο μεγάλος νικητής του σπουδαίου ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας επικρατώντας στο γήπεδο του με 2-1 του Ολυμπιακού Λεωνιδίου το Σάββατο 18 Ιανουαρίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κώστας Μπάρλας που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και αυτός που λύτρωσε τον Ερμή Μελιγούς στο 90ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είχε μπει μπροστά στο σκορ με τον Τόνι Χαλιλι στο πρώτο μέρος με τον Ερμή Μελιγούς να ισοφαρίζει στα μέσα της επανάληψης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Μπάρλα και με τον ίδιο παίχτη να παίρνει στο φινάλε ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο.

Τρία συνολικά τέρματα, μία ανατροπή, δύο δοκάρια και γκολ στο φινάλε σε ένα τρομερό παιχνίδι που συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα λόγω του μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος που είχε.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Ερμή Μελιγούς με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου.

Ερμής Μελιγούς: Κοκκινάκος, Αντωνίου (Βέργος), Κοδέλας (Μπάρλας), Γ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Λάγκας, Πολυμενάκος, Π. Ράλλιος  (Δημάκος), Κατσίρης (Μάζης), Σταθουλόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Κωνσταντάς, Τσεμπελής, Καττής, Κυρίος, Καλογέρης, Κατσικαδάς, Κακλαμάνος, Χαλίλι, Πυργής (Η. Κυρίος  - Αγγελόπουλος), Μπαρμπόσα , Αβίντογλου (Βλάμης).

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αντικειμενικά χθες δεν άξιζε την νίκη η μελιγου...είχαν την τύχη με το μέρος τους....ποιότητα πολύ ο Ολυμπιακός!κρίμα για το αποτέλεσμα..βέβαια ακόμα έχει ψωμι,θα γίνουν πολλά τσαφ στο πρωτάθλημα..!!?

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio