Ανακοίνωσε Τσαλγιτζόπουλο, Δημάκο και Βέργο ο Ερμής Μελιγούς

Πέμ, 16/01/2020 - 16:55
Image

Τριπλή μεταγραφική ενίσχηση για τον Ερμή Μελιγούς ο οποίος έκανε το δικό του δυναμικό  μπάσιμο στο χειμερινό  παζάρι του Ιανουαρίου με στόχο να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Ο Ερμής Μελιγούς απέκτησε τον Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλο που αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της χρονιάς στην Γ' Εθνική κατηγορία με την ΑΕΚ Τρίπολης, τον Δημήτρη Δημάκο γνωστό από την θητεία του σε πολλές ομάδες της Βόρειας Κυνουρίας στο Αρκαδικό κοινό αλλά και τον έμπειρο αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ Στέφανο Βέργο που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα της Δράμας.

Οι τρεις νέες αυτές μεταγραφικές προσθήκες έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τον Ερμή Μελιγούς να βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α' Αρκαδίας με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου το Σάββατο (18/1, 15:00).

Σχόλια επισκεπτών

18:38 Βγαίνουν και με λίιιγη λιτότητα από εδώ και πέρα παραβγαίνουν .Είναι λίγο αυξημένα τα έξοδα για την Γ κατηγορία, αλλά η αναλογιστική μελέτη έχει ήδη ολοκληρωθεί και θα εισαχθεί στο ΔΣ και στη συνέχεια στη ΓΣ για τα περαιτέρω. Η βιτρίνα πάντως για την κούπα του πρωταθλητή, είναι έτοιμη και τα μανάρια για το γλέντι καλοταΐζονται !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio