«Σαφάρι» ελέγχων στο Άστρος για το τσιγάρο

Wed, 15/01/2020 - 11:27
Σε όλη τη χώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αυστηροποιημένου πλέον αντικαπνιστικού νόμου. Και φαίνεται ότι το στοίχημα το έχει κερδίσει η κυβέρνηση, αφού οι παραβιάσεις που καταγράφονται είναι ελάχιστες σε σχέση με τα σημεία που ελέγχονται, ενώ οι παραβάτες δεν «υποτροπιάζουν» και συμμορφώνονται με τον νέο κανονισμό.
 
Οι έλεγχοι, λοιπόν, γίνονται σε όλη την Επικράτεια και στο Άστρος Κυνουρίας. Μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια έχουν αναρτήσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο επιγραφές και οι ιδιοκτήτες τους φροντίζουν να τηρείται ο νόμος εντός των καταστημάτων. Το ίδιο, όμως, κάνουν και οι πολίτες, οι οποίοι έχουν συμμορφωθεί και βγαίνουν έξω για το τσιγαράκι τους.
 
«Καθαροί», λοιπόν, οι δημόσιοι χώροι από το τσιγάρο στο Άστρος. Ο περιορισμός αυτής της βλαβερής συνήθειας μόνον οφέλη μπορεί να έχει ακόμα και για τους καπνίζοντες.

Comments

Submitted by ορεινος on Wed, 15/01/2020 - 11:42 Permalink

Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε? Κάντε μια βόλτα σε ορισμένα μαγαζιά της περιοχής μετά τις 1.30 - 2 να δείτε αν τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος. Μόλις περνάει το περιπολικό γίνεται τεκές

Submitted by Δημοτης on Wed, 15/01/2020 - 12:21 Permalink

Ορεινε καλά κάνουν και καπνίζουν το βράδυ μετά 11, εσύ αν δεν γουστάρεις κάτσε σπιτάκι σου. Βέβαια οι ηλιθιοι μ_____οι που καπνίζουν σαν τα ζώα θα έρθουν να μας κάνουν υποδείξεις και να μας κόψουν πρόστιμο. Πιάστε βρε μακακες μπατσωνια κάνα κλέφτη που μας ρημαξανε, πιαστε κάνα γυφτο που οδηγανε όπως να είναι χωρίς ασφάλειες και διπλώματα, πιαστε κανέναν για αυτό που προσληφθηκατε και όχι για το τσιγάρο. Κυριάκο θα πάρεις πουλο πολύ σύντομα γιατί είσαι εκτός τόπου....

Submitted by άγνωστος Χ on Wed, 15/01/2020 - 18:30 Permalink

Δημότη οι ρομα στην περιοχή οδηγούν καλύτερα και ειναι περισσότερο νόμιμοι απο σας που κυκλοφορείτε με τους χαρους-αγροτικα χωρις φώτα φορτώνοντας στην καρότσα συγγενείς/φίλους/εργάτες.
γιατί δε πας στην αστυνομία να δηλώσεις που μένεις να σου στείλουν εναν αστυνομικό απο κατω 24ωρο να κοιμάσαι ήσυχος. τι θες να κάνουν; ενα περιπολικό για τοσα πολλα χωρια που εχει η Βορεια Κυνουρία αυτοί φταίνε ή αυτοι που εκλεισαν τα τμήματα που ειχαν τα χωριά μας; για κοίτα κατι σελιδες πριν που εξιχνίασαν κατι κλοπές.
ρε χωριατη προσληφθηκαν για να επιβάλουν όλους τους νομούς οχι οτι σε βολεύει. και κοιτα να φορας ζωνη γιατι σα σωστος πίθηκος δε θα φορας γιατί ειναι και αυτο νομος.

Submitted by Δημοτης on Thu, 16/01/2020 - 06:56 Permalink

18.30 γυφτος είσαι και γράφεις η μπατσωνι? Δεν έχω αγροτικό βρε τρόμπα δεν είμαι αγρότης. Αλλά βέβαια υπάρχουν πολλά νούμερα σαν εσένα στην περιοχή μας.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio