Εναλλακτικό σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος από την παράταξη Μαντά

Παρ, 20/12/2019 - 11:05
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Υποβάλαμε σήμερα, πριν από την έγκριση του σχεδίου Τεχνικού προγράμματος από την εκτελεστική επιτροπή του Δήμου, το σχέδιο τεχνικού προγράμματος προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/12.

Η σύνταξη του σχεδίου μας δεν έγινε με σκοπό να διεκδικήσουμε εντυπώσεις, ούτε να μείνουμε στη στενή επικοινωνιακή εκμετάλλευση πιθανών ευκαιριακών συσχετισμών δημοτικών παρατάξεων.

Πιστεύουμε ότι με τη σύγκριση των σχεδίων που θα κατατεθούν, θα μπορέσουν να διορθωθούν σφάλματα και να αρθούν αδικίες εις βάρος συγκεκριμένων κοινοτήτων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο της Δημοτικής αρχής. Ελπίζουμε να υπάρξει γόνιμος διάλογος στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, με σκοπό να ψηφίσουμε ένα τεχνικό πρόγραμμα δίκαιο, με πόρους ισοκατανεμημένους που θα λύνει προβλήματα και δε θα δημιουργεί.

Παναγιώτης Μαντάς

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ χρήμα μοιράζει ο από τυχών δήμαρχος αλλά δεν μας λέει και που θα το βρει. Μήπως από εκεί που δημιουργήθηκαν τα ελλείμματα όλων των προϋπολογισμό του; ενώ παρέλαβε μεγάλο πλεόνασμα από τον νοικοκύρης Σκαντζο κατάφερε να παραδώσει έναν Δήμο που με το ζόρι θα πληρώσει την μισθοδοσία των υπαλλήλων φέτος όπως έδειξε στην συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης ο σημερινός δήμαρχος. Η εποχή του Τσοβολα δωστα όλα καταδικαστηκε στην συνείδηση των Ελλήνων και στην περιοχή μας καταδικαστηκε στις εκλογές του Μαΐου και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξαναερθει.

Ο κ. Μαντάς να είχε δώσει τα χρήματα από την ΣΑΤΑ που δικαιούνταν τα χωριά αυτά τα 4 τελευταία χρόνια και τα στέρησε με τις αναμορφώσεις του Προυπολογισμού με αποτέλεσμα να μην γίνει κανένα έργο στα χωριά και να αφήσει τις φιλοσοφίες του, τα προσχέδια και τα τεχνάσματα πάντα στα χαρτιά που δεν εφήρμοσε ποτέ στην πράξη. Τώρα τάζει γιατί δεν είναι Δήμαρχος για να δημιουργήσει εντυπώσεις στους Προέδρους των Κοινοτήτων για να μην ψηφίσουν το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του 2020. Τώρα οι Πρόεδροι Κοινοτήτων που εκλέχτηκαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ σε μερικά χωριά έχουν και λόγο και γνώσεις και μπορούν να κρίνουν δεν είναι οι τα Προεδράκια που κατέβαζε ενσωματωμένα με το ψηφοδέλτιο του ο κ. Μαντάς ανεπαρκείς σε όλα τους τα στοιχεία που τους χειραγωγούσε όπως ήθελε και δεν τολμούσαν να πουν ούτε το όνομά τους. Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα !!!!!!!

Ζαφειροπουλε, είσαι και πονηρούλης, είσαι και άσχετος, η μας θεωρείς εμάς άσχετους. Τα ίδια χρήματα μοιράζουν και τα δυο προγράμματα. Απλώς, ο καμπυλης μοιράζει λιγοτερα στα χωριά . Άσε λοιπόν που τα βρίσκει ο μαντας. Αυτά που μοιράζει ο καμπυλης δεν είναι αυτά που έφερε ο μαντας; Αλλά τότε λέγατε ότι πουλάει προεκλογικά φούμαρα. Και τώρα τα γράφετε στα προγράμματα. Αλήθεια, ο φιλοδημος υπήρχε η ήταν ψέμματα; Ριχτο λοιπόν στις καταδίκες και στις εκλογές για να καλύψεις τα ψέμματα του καμπύλη πριν τις εκλογές....

Ευχαριστούμε τον κύριο που παρέδωσε βαλτωμενα και με κίνδυνο προστίμου όλα τα μεγάλα έργα που παρέλαβε (λιμάνι, βιολογικό, Πολεοδομικό κλπ) και μοίραζε προεκλογικά όνειρα για γήπεδα με χόρτο σε καθε γειτονιά του χρεοκοπημένου Δήμου. Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio