Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η Βόρεια Κυνουρία (pics)

Tue, 10/12/2019 - 19:28

Προετοιμάζεται ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει των Χριστουγέννων. Τα φωτάκια έχουν ήδη ανάψει στους κεντρικούς δρόμους του δήμου.

Γεγονός είναι ότι φέτος το Άστρος, ο Άγιος Ανδρέας, το Παράλιο Άστρος, η Μελιγού και το Ξηροπήγαδο έχουν στολιστεί με φωτάκια και ελατάκια με τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες του Δήμου να έχουν μπει για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό.

Σχεδόν όλα τα χωριά, αυτή την στιγμή, έχουν «ντυθεί» γιορτινά, με τις κεντρικές πλατείες να φιλοξενούν στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Οι είσοδοι των χωριών φωτίζονται από μεγάλες επιγραφές με ευχές από τον Δήμο και στους δρόμους λάμπουν φωτεινά στολίδια.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. και υπεύθυνο στολισμού, κ. Κωνσταντίνο Καμπύλη μας ενημέρωσε ότι  «σε συνεργασία με την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κλέωπα το συνεργάτη μας κ. Γιώργο Παινέση και το συνεργείο αυτού, έως την Πέμπτη θα έχουν στολιστεί όλα τα χωριά του Δήμου μας, έχοντας πάντα σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες. Στόχος μας είναι η δημιουργία γιορτινής διάθεσης στους πολίτες, κάτι που απαιτούν οι μέρες που έρχονται, αφήνοντας πίσω, έστω για λίγο, τις δυσκολίες που μας βαραίνουν τον υπόλοιπο χρόνο. Καλώ τους συμπολίτες μας, να εκμεταλλευτούν τις μέρες αυτές, να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να διασκεδάσει με τις πλούσιες και ποικίλες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουμε με φορείς του τόπου μας και κυρίως να είναι αυτές οι γιορτές ένα έναυσμα για όλους να αλλάξουμε τρόπο ζωής και σκέψης προς τους συνανθρώπους μας και η ζωή μας και η ψυχή μας να λάμψουν όπως το Φώς του Άστρου της Γέννησης. Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.»

Comments

Submitted by Δημοτης on Tue, 10/12/2019 - 20:29 Permalink

Το ρεύμα θα πληρωθεί από εμάς τους Δημότες ( Δήμος ) όσο για τα στολίδια μην ξεχνάτε ότι όπως υπάρχει εθελοντισμός στην καθαριότητα υπάρχουν και προσφορές και εθελοντική εργασία από αυτούς που αγαπάνε και θέλουν το Δήμο μας να φορέσει τα γιορτινά του. Λεβέντες πάρτε το χαμπάρι ο Δήμος αλλάζει από το σκοτάδι των συμφεροντολόγων περνάει στο φωτεινό χριστουγεννιάτικο αστέρι.Μπράβο στο δήμο και στους εθελοντές.

Submitted by Anonymous on Tue, 10/12/2019 - 21:08 Permalink

Γιατί ρε παιδιά γράφετε στολισμός στο δήμο β Κυνουρίας και δε γράφετε στο Άστρος Μην κοροϊδεύετε τον κοσμο

Submitted by ΣουΒου on Tue, 10/12/2019 - 22:18 Permalink

Φίλε ανώνυμε 21:08 τις πλατείες του Αγίου Ανδρέα ,Κορακοβούνι (είσοδο ),Μελιγού δεν τα βλέπεις ;;

Submitted by Ποντικη on Wed, 11/12/2019 - 00:56 Permalink

Προς τον πρόεδρο κ. Κωστα καμπύλη
Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι πρόεδρος
Όλου του Δήμου για τον χροστουγενιάτικο στολισμό,

Submitted by Anonymous on Wed, 11/12/2019 - 08:11 Permalink

Tο Αστρος έχουμε, το Αστρος στολίζουμε. Τί να στολίσουμε, τα Ψάρια ή τους βλάχους? Παλιά ο Δαλιάνης έδινε και δωρεάν φασολάδα στην πλατεία. Για να το δούμε παιδιά. Μπορεί να γίνει με εθελοντισμό και αυτό.

Submitted by Anonymous on Wed, 11/12/2019 - 10:00 Permalink

Μπράβο στην φοβερη ομάδα σας!!! Τη ΔΕΗ τη ρωτήσατε γιατί είχε απαγορεύσει στολισμους σε κολόνες!!!! Νομίζω ούτε καν σκεφτήκατε να τη ρωτήσετε!!!! Επίσης μπράβο που τον στολισμο το ανέλαβε συνεργείο και δεν απασχολούνται οι υπάλληλοι όπως έκαναν οι προηγουμενοι και τέλος ένα μεγάλο μπράβο για την όλη διαχείριση της δηκεδηβκ!!! Τρεις μήνες απλήρωτο προσωπικό και τιμολογια που τρέχουν!!!!

Submitted by Anonymous on Wed, 11/12/2019 - 11:55 Permalink

Μεγάλα ζόρια ο 10:00 για την αποτελεσματικότητα της τωρινής αρχής. Μεγάλε όταν σας δόθηκε η ευκαιρία δεν πράξατε τα δέοντα. Κοιτάξτε την πάρτη σας ο καθένας. Ο κόσμος Τώρα βλέπει αποτελεσματικότητα και στο τέλος της μέρες αυτό μετράει. Γι'αυτό όσο και να χτυπιεστε ο δήμος θα προχωρήσει... Κοιτάτε από τον καναπέ.

Submitted by Αλεκος on Wed, 11/12/2019 - 15:12 Permalink

Τελικά έχετε πολύ πλάκα εκεί στην παράταξη μαντα πραγματικά!!αλλα αν υποθέσουμε πως πάντα είχατε δίκιο και πως ήταν όλα σωστά και ο Δήμος ανθούσε όπως έλεγε ο μαντας εξηγήστε μου γιατί χάσατε τις εκλογές;;;πάντως είστε για γέλια αλλά ώρες ώρες και για λύπηση!!

Submitted by Χωριό on Thu, 12/12/2019 - 09:47 Permalink

Στολισμός στο Αστρος Όχι στο δήμο. Έτσι πρέπει να γράψετε άλλα τα δημοτικά τέλη θα τα πληρώσουμε όλοι. Υπάρχουν και άλλα χωριά που δεν έχουν ούτε λάμπες στης κολόνες Όχι στολίδια και αφήστε αυτά τα φτου φτου και αρωματα

Submitted by Anonymous on Thu, 12/12/2019 - 14:07 Permalink

09:47 αυτά τα προβοκατόρικα τοπικιστικά δεν πείθουν ούτε γέρους με ατσχάϊμερ στα 1000 μ. υψόμετρο. Είναι ολοφάνερη η διαφορά του φετινού στολισμού σε όλα τα χωριά από τις αεριτζίδικες προχειρότητες της περασμένης περιόδου.

Submitted by Anonymous on Fri, 13/12/2019 - 08:04 Permalink

Οι λάμπες φωτισμού στα χωριά δεν καίνε. Σιγά το ζήτημα.. Εμείς μαζί με το Αστρινο κίνημα κερδίσαμε τη μάχη του χριστουγεννιάτικου στολισμού!! Μια μεγάλη νίκη της νέας δημοτικής αρχής!!!! Ευχαριστούμε τους πάντες και κυρίως το Δήμαρχο - συντονιστή μαέστρο της ορχήστρας. Μετά το άναμμα του δέντρου στο γήπεδο πάμε όλοι μαζί για νέες προκλήσεις. Όλοι μαζί για το Αρνί του Πάσχα!! Το Φ/Β θα πάρει φωτιά!!

Submitted by Anonymous on Fri, 13/12/2019 - 08:31 Permalink

Ξαναλέμε για πολλοστή φορά η εξουσία πρέπει να εναλλάσσεται για πολλούς και διαφόρους λόγους . Αφήστε λοιπόν τα εκ του πονηρού σχόλια για το στολισμό που κάνει ο Δήμος. Καλώς στολίζουν όπως στολίζουν και είμαι σίγουρος πως θα στολιστούν όλα τα χωριά. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Submitted by Anonymous on Fri, 13/12/2019 - 10:39 Permalink

Με μαύρη προπαγάνδα και ψέματα δεν κάνεις τίποτα. Αφού το κάνεις συνέχεια και δεν πιάνει , το έχουν καταλάβει. Ο Δήμος προχωράει και έτσι πρέπει. Μιζέρια, ψέματα και κακία δε βοηθάνε την κοινωνία.

Submitted by Χωριο on Fri, 13/12/2019 - 20:07 Permalink

14:07 πείθουν και πολύ για να ξέρεις εσυ. Ούτε προβοκατόρικα είναι. Είναι απλά η πραγματικότητα τα φρου φρου και αρώματα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα χωριά και ο χειμώνας έφτασε. Εδώ θα είμαστε και θα τα δούμε.

Submitted by Anonymous on Sat, 14/12/2019 - 15:28 Permalink

Χωριό 20:07 υπομονή η τετραετία δεν αργεί. Αλλά πρέπει να βρεις κάτι να κάνεις στο ενδιάμεσο

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio