Τράπεζες διεκδικούν 890 χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο για εργολαβίες του 2006

Παρ, 20/09/2019 - 18:47
Image

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ αναδείχθηκε ένα θέμα που «καθρεφτίζει» την πραγματικότητα των έργων όχι μόνο στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, ένας εργολάβος, ο οποίος είχε υπογράψει σύμβαση με τον Δήμο, ενεχυρίασε δύο φορές σε τράπεζες το ποσό της εργολαβίας, και τώρα οι τράπεζες απαιτούν τα χρήματα από τον Δήμο.

Ο κ. Χονδρολέος ρώτησε σχετικά με ένα ποσό από εξώδικα, 890.000 ευρώ, που αφορά σε σύμβαση του 2006, για αγωγό δικτύων αποχέτευσης, τα οποία ζητούν τράπεζες από τον Δήμο. Ο κ. Γαρδικιώτης απάντησε ότι υπάρχουν τρία εξώδικα. «Από τα στοιχεία, προκύπτει ότι ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος. Επομένως, δεν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από τον Δήμο ο εργολάβος.» Τα χαρτιά, όπως είπε, είναι αρκετά παλιά και αναζητούνται. «Ο 10ος λογαριασμός, που αφορά 300.000 ευρώ, ο εργολάβος τον είχε ενεχυριάσει δύο φορές στις τράπεζες».

Σχόλια επισκεπτών

Ωχ....ωχ....ωχ !!!!! Ψάξτε ντουλάπες,ανασηκώστε χαλιά,ξεσκονίστε πατάρια....Γύρευε τι και πόσα θαμμένα μυστικά και ντοκουμέντα θα βρείτε. Και ύστερα τα κατά νόμο. Ναι... Για εσάς της νέας δημοτικής αρχής το λέω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio