Συνάντηση του Συλλόγου Επαγγελματιών "Ο Καρυτσιώτης" με τον Παναγιώτη Μαντά

Τετ, 23/01/2019 - 18:43
Image

Σε συνέχεια, των συναντήσεων, με φορείς και θεσμούς, που πραγματοποιεί ο Σύλλογος μας, αντιπροσωπεία μας, συναντήθηκε, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Παναγιώτη Μαντά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και κατά την διάρκεια της συζητήθηκαν πολλά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες καθώς και όλους τους πολίτες της περιοχής μας. Το κυρίαρχο θέμα και σε αυτή την συνάντηση ήταν το πρόβλημα με την έλλειψη οδηγών του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας στο οποίο λάβαμε την απάντηση, οτι ο Δήμος ήδη έχει παραχωρήσει έναν εκ των δικών του οδηγών προς κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας ενώ έχει προβεί σε πολλές ακόμα ενέργειες ώστε να υπάρξει επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον , αναφερθήκαμε στα προβλήματα οδοποιίας που συναντάμε σε όλη την έκταση του Δήμου και πήραμε την διαβεβαίωση πως με το τέλος των εργασιών του Βιολογικού, ο Δήμος θα περάσει στην πραγματοποίηση εργασιών όπου χρειάζεται. Άλλο ένα θέμα που τέθηκε ήταν η αποσυμφόρηση του κέντρου του Άστρους όπως και η στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου, θέματα που συζητήθηκαν στην πρόσφατη Επιτροπή Διαβούλευσης και προχωρά η επίλυση τους. Ακόμα, συζητήθηκαν ενέργειες αύξησης της τουριστικής περιόδου με την ενίσχυση και άλλων τουριστικών μορφών και την πραγματοποίηση ιδιαίτερων εκδηλώσεων, πάνω σε αυτό ο κ. Μαντάς ζήτησε την στήριξη του Συλλόγου μας καθώς και όλων των επαγγελματιών της περιοχής μας, όπως άλλωστε γίνεται και σε όμορους δήμους.
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί τον κ. Μαντά για την φιλοξενία του και τον χρόνο του.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητηρια για το δημοσιευμα το σημερινο λιγο πριν τις αποκριες, ενω εγινε προ εορτων χριστουγεννων.Ελπιζουμε οι φίλοι μας επαγγελματίες νά εδωσαν μία φωτογραφία με τά κλειστά καταστήματα επί δημαρχίας κ Μαντά.Ακόμα νά θυμήσω στήν δημοτική αρχή νά είναι ειλικρινής με τούς επαγγελματίες καί τά νέα παιδιά πού αποφάσισαν να μείνουν στόν τόπο.

τορα σας πηραξαι ωτη τειν αναιβασαν καθησταιριμαινα??? την ουσία την βλέπετε ή η προεκλογική περίοδος, σας έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας?? πολιτικά είμαι αντίπαλος του Μαντά αλλά εγώ βλέπω κάποιους που ασχολούνται με θέματα της περιοχής και μάλιστα χωρίς να είναι, τουλάχιστον αυτή την στιγμή, κάτω από κάποιον πολιτικό φορέα παρά μόνο εκφράζοντας έναν πολυδοκιμασμένο σύλλογο και χωρίς να προωθούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα, αλλά του ΣΥΝΟΛΟΥ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio