Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Πέμ, 21/03/2019 - 17:42
Image

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί χρηματοδότησης των Κέντρων Υγείας, ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, απευθύνθηκε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη ώστε να ενημερωθεί, αλλά και να ενημερώσει για τις δράσεις του.

Ο κ. Τατούλης ανταποκρίθηκε άμεσα και το απόγευμα της Τετάρτης, μας υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Με μεγάλη μας χαρά, μας γνωστοποίησε, ότι η χρηματοδότηση για τις εργασίες στο κτίριο του Κέντρου Υγείας, οδεύει σε καλό δρόμο, έχοντας ήδη ενταχθεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα. Επιπλέον, μας τόνισε και μας ζητήθηκε να πραγματοποιήσουμε καταγραφή υλικοτεχνικού εξοπλισμού στον οποίον υστερούμε ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες να καλυφθούν οι ανάγκες μας μέσω προγραμμάτων. Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη για εμάς ήταν η διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Υγείας μας, θα ενισχυθεί με ένα ακόμα ασθενοφόρο, από αυτά που θα παραλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας τον στόλο μας πιο σύγχρονο και ευέλικτο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός των μελών του Συλλόγου μας, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα. Πηγή Περδικάκη, ο αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Σαβούρδος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς κ. Κωνσταντίνος Καμπύλης.

Σχόλια επισκεπτών

Μάλλον ο κύριος Τατουληςδεν έχει καταλάβει ότι δεν κάνουμε συλλογή από ασθενοφορα. ........Έχουμε ασθενοφόρο εκτός αν του κ.Τατουλη είναι πιο εξελιγμένο μοντέλο και πάει μονο του.........Τι κάνουνε για να κρατήσουν τις καρέκλες τους......

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην αναμιγνύεται ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους με την όποια πολιτική διαμάχη. Απαντώντας όμως στο ανώνυμο σχόλιο να ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας μας, έχει στην διάθεση του 2 ασθενοφόρα, εκ των οποίων το ένα είναι σε χρήση αρκετά χρόνια ενώ το άλλο, το πιο καινούργιο, έχει καταγράψει ήδη αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ενώ πρόσφατα αντιμετώπισε και μεγάλο μηχανικό πρόβλημα. Από εκεί και πέρα, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε προσφορά από οπουδήποτε και αν προέρχεται, όπως επίσης και στην διάθεση να απαντήσουμε σε κάθε, επώνυμο πλέον, ερώτημα.
Κ.Λ.

Να κάνετε συλλογή ΚΑΙ από ασθενοφόρα...Αχρείαστα να είναι αλλά μην ξεχνάτε πως όταν υπάρχει διακομιδή και προκύψει έκτακτο γεγονός, ή θα περιμένουμε να γυρίσει το ασθενοφόρο, ή να έρθει άλλο του ΕΚΑΒ....Ίσως όμως έτσι χαθεί πολύτιμος χρόνος και κάποια ζωή. Και προ πάντων μην ξεχνάμε την έκταση που καλύπτει το Κ.Υ. Άστρους. Εχει συμβεί ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες να χρειασθούν τέσσερις διακομιδές μέσα σε 50 περίπου λεπτά. Για σκεφθείτε ένα ατύχημα με πολλούς παθόντες. Ας μην είμαστε κακεντρεχείς και μικρόνοες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio