Στο Παράλιο Άστρος ο φορητός απινιδωτής (pics,vid)

Wed, 31/07/2019 - 08:15

Με τις προσπάθειες όλων των μελών του Συλλόγου μας, σε συνδυασμό με την ανάλογη στήριξη του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Άστρους και πολλών ακόμα συμπολιτών μας που αγκάλιασαν, στήριξαν και προώθησαν την λαχειοφόρο των προηγούμενων μηνών καταφέραμε, συγκεντρώσαμε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό και αγοράσαμε πριν μερικές ημέρες τον φορητό απινιδωτή. Στην πορεία και ύστερα από έρευνα στις απαιτήσεις των χωριών μας, κρίναμε ότι επιβάλετε η τοποθέτηση του αυτή την περίοδο στο Παράλιο Άστρος.

Την, Τρίτη 30 Ιουλίου μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου Astros Beach Hotel, τοποθετησαμε τον απινιδωτή σε χώρο που μας παραχωρήθηκε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου που δέχτηκαν την ευθύνη της φύλαξης του.

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 10:30 Θα πραγματοποιηθούν σε χώρο του ξενοδοχείου μαθήματα Α 'Βοηθειών όπως επίσης και σεμινάριο χρήσης του απινιδωτή από το ΕΚΑΒ Ναυπλίου. Ο 1ος στόχος επιτευχθεί. Συνεχίζουμε με την βοήθεια σας την προσπάθεια μας για αγορά και τοποθέτηση και άλλων απινιδωτών και σε άλλα μέρη του Δήμου μας

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio