Στο νέο χώρο μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά Άστρους

Παρ, 14/12/2018 - 11:47
Image
Image
Image

Σας ενημερώνουμε ότι από την ερχόμενη Παρασκευή 21/12/2018, η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στο νέο χώρο που έχει κατασκευαστεί απέναντι από τον Ι. Ναό -Αγίου Νικολάου.

Σχετικά με το από 7-12-2018 έγγραφο σας, σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή πρώτη εγκατάσταση των εμπόρων – παραγωγών στην νέα αγορά.

Οι καλύτερες συνθήκες που εξασφαλίζουν οι άρτιες υποδομές του νέου χώρου για εσάς τους εμπόρους – παραγωγούς αλλά και για όλους τους χρήστες της λαϊκής, είναι βέβαιο ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων μας.

Είμαι βέβαιος ότι η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα θα συνεχιστεί στην νέα Λαϊκή αγορά, προς όφελος όλων και κυρίως των δημοτών μας που θα απολαμβάνουν στον νέο χώρο καλύτερη ποιότητα, φωτισμό, ασφαλέστερη πρόσβαση, στάθμευση και κυκλοφορία και όλες τις σύγχρονες υποδομές πρόσβασης για Α.Μ.Ε.Α.

Εύχομαι σε όλους, καλές γιορτές, προσωπική και οικογενειακή υγεία, επαγγελματικές επιτυχίες και το 2019 να είναι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο Έτος.

 

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

 

Παναγιώτης K. Μαντάς

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο δήμαρχε. Να ξέρεις ότι υπάρχουν ακόμα και τώρα κάποιοι που ήθελαν να μείνει η λαϊκή μέσα στο δρόμο. Ακόμα υπάρχουν άλλοι που ρωτάνε αν έχει άδειες. Πάντως υπάρχουν και οι πολλοί που θαυμάζουν το έργο.

Άρχοντες του τόπου βρήκατε ένα καταπληκτικό οικόπεδο, αγορασμένο από προηγούμενη δημοτική αρχή (Στράτη Δαλιάνη),για να γίνει Δημαρχείο.Τα καταφέρατε και κάνατε το όνειρο...ζαρζαβατικά.
Να είστε καλά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio