Πεντακάθαροι οι δρόμοι του Άστρους μετά το καρναβάλι (pics)

Κυρ, 10/03/2019 - 09:15
Image
Image

Στη Βόρεια Κυνουρία ξέρουν και να διασκεδάζουν ξέρουν όμως και να... τακτοποιούν αμέσως. Οι δρόμοι την Κυριακή στο Άστρος, μετά την τεράστια επιτυχία του Αστρινού Καρναβαλιού που σκόρπισε κέφι και θέαμα στους χιλιάδες επισκέπτες του Άστρους είναι «λαμπίκο»: ούτε μία σερπαντίνα δεν έχει μείνει πεταμένη για να θυμίζει ότι πριν από λίγες ώρες στους δρόμους του Άστρους γινόταν χαμός.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς συγχαίρει τους υπαλλήλους της Καθαριότητας:

Η πλατεία του Άστρους και οι γύρω δρόμοι είναι ήδη καθαροί. Πρέπει να το λέμε, γιατί συγχαρητήρια δεν αξίζουν μόνο σε όλους όσους δημιούργησαν το καταπληκτικό Αστρινό καρναβάλι χθες το βράδυ.. πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε αυτούς που απομάκρυναν πρωί - πρωί Κυριακής, όλο το χαρτί και το πλαστικό που βρισκόταν στην πλατεία και τους γύρω δρόμους.. μπράβο στα παιδιά του τμήματος καθαριότητας!!

 

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο δήμαρχε που σκούπισες τον δρόμο! Είσαι άξιος ηγέτης του μέλλοντος. Αξίζεις τον θαυμασμό μας και φυσικά την ψήφο μας. Ίσως και μια προτομή να κρατάς και μια σκούπα να την βλέπουν αιώνια οι υπήκοοι του δήμου μας. Μπράβο στον ήλιο που ανατέλλει και δύει. Μπράβο στη βρύση που βγάζει νερό. Μπράβο στον φούρνο που ψήνει κι ένα τεράστιο μπράβο στην καταπληκτική ζάχαρη άχνη που ασπρίζει τους κουραμπιέδες. Μοναδικά έργα παγκόσμιας κλάσης! Πόσο τυχεροί είμαστε που σε έχουμε!

Νομίζετε ότι με την μιζέρια και την κακία που βγάζετε μερικοί, κάνετε κακό στο Μαντά?.. κάποιοι υπάλληλοι του δήμου δούλεψαν υπερωρία αποκριάτικα και τους ευχαρίστησε στο φ/Β.. πόσος είναι επιτέλους ο πόνος σας? Και πόσο θα πονεσετε άραγε τώρα με το 60%....

Δεν είναι μιζέρια ή κακία μα μη συμφωνείς με το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής.δλδ όποιος δε θέλει τον μαντά για δήμαρχο και την κλίκα του για έμμισθους αιρετούς ζηλεύει ή είναι δυνάμει ταραχοποιός.

κ Δήμαρχε όντως τα αντανακλαστικά σχετικά με τήν καθαριότητα ήταν εξαιρετικά καί στήν αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας αξίζουν πολλά μπράβο.Σκεφτείτε όμως πόσα μπράβο θά έλεγαν σέ εσας αν είχατε ανοίξει τό μουσείο τού Αστρους που επί 11ετιας είναι κλειστό?Επίσης κ Δήμαρχε θά σας έλεγαν πιό πολλά μπράβο άν στις εισόδους τού Αστρους(στά τρια Σταυροδρόμια) υπήρχε επαρκής φωτίσμός καί φυσικά μία πίο ωραία εικόνα εισόδου στό Άστρος.

Ντροπή σου Δήμαρχε... που καταντήσαμε;;; Να μας διαφημίζεις τα αυτονόητα..Και να κατηγορείς τους άλλους οτι κάνουν πολιτική απο το fb... Αντε να κάνεις καμια live μετάδοση απο κανά πανηγυρι και απο τα καρναβάλια και ασε τα μεγάλα και τα αληθινά έργα ημιτελή!!! Ντροπή σου σου ξαναλέω...

Οι υποστηρικτές του κ.Καμπύλη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ευπρέπειας και κοινής λογικής.
Οι προσωπικές επιθέσεις στο Δήμαρχο ,οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί,οι απειλές και οι ύβρεις ,πλέον θα πρέπει να αποδοθούν στον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο που ανέχετε αυτον τον εσμό αγράμματων και κακόβουλων ανθρώπων.
Ένας προσεκτικός παρατηρητής θα δει ότι από την μεριά των υποστηρικτών του κ. Μαντά δεν υπάρχουν ύβρεις,προσωπικές επιθέσεις στον αντίπαλο και εμπάθειες.Ο Δήμαρχος και οι υποστηρικτές του δεν έχουν παραδοθεί στην κατρακύλα και ο σκεπτόμενος κόσμος θα τους το πιστώσει.

Μου κανει μεγαλη εντύπωση.... Είναι ντροπή για τον ανθρωπο που εκανε την καθαριοτητα αυτονοηρη να το διαφημηζει? Πού ζείς εσύ ρε φίλε? Πριν τον Μαντά ήταν η καθαριοτητα αυτονόητη? ή βγάζαμε όλοι φωτογραφίες με σκουπίδια και γεμάτους κάδους? Πρίν τον Μαντά ήπως τα σκουπίδια τα θάβαμε στον Τάνο? Μεγάλα και αληθηνά έργα ημιτελή, ε'όχαμε πρίν τον Μαντά? Για κάτσε ρε Δημότη...

Ναι ντροπη ειναι να διαφημιζει τα αυτονοητα!!!
Να σου θυμιζω τους γεματους καδους καλοκαιρι στο παραλιο και την κατακραυγη εναντιον του;;;
Να σου θυμισω τους ξεχειλισμενους βοθρους και το βιολογικο-γεφυρι της Αρτας;;;
Να σου θυμισω το ανεκμεταυλευτο λιμανι(που το βρηκε ετοιμο δωρακι);;;;
Να σου θυμισω το θεμα των σκουπιδιων που το εκανε εργαλειο για την κοντρα του με τον Τατουλη;;;
Εσυ καλύτερα να αναρωτηθείς πού ζεις.....Απ οτι φαινεται ζεις στο μικροκοσμο που συντηρει ο Μαντας για να τον στηριζει..

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio