Ο Μαντάς για επενδύσεις, έργα, απλή αναλογική και εκλογές

Πέμ, 28/02/2019 - 10:08
Image
Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε στην τηλεόραση του Best, ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς μίλησε τόσο για τις προτεραιότητες που η δημοτική αρχή είχε θέσει στο ξεκίνημα της θητείας της όσο και για την πρόοδο που σημείωσε σε σχέση με τις αρχικές της στοχεύσεις. Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν η απλή αναλογική μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα και να οδηγήσει στην ακυβερνησία του Δήμου και σε «συναλλαγές» μεταξύ των παρατάξεων, ο κ. Μαντάς απάντησε ότι πιστεύει στην απλή αναλογική και ότι οι συναλλαγές μπορούν να γίνουν και προεκλογικά.
 
Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που διαχρονικά αντιμετωπίζει ο Δήμος του:
 
«Στον Δήμο μας υπήρχε έλλειψη υποδομών, αλλά όλο αυτό το διάστημα δίνουμε μεγάλη μάχη. Ένα μεγάλο έργο ήταν να αποκαταστήσουμε την εικόνα του Δήμου στην τοπική αγορά. Αυτό το διάστημα έγινε το νέο λιμάνι, έγιναν 40 χλμ. βιολογικού καθαρισμού, έγινε η προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ άλλοι Δήμοι, μεγαλύτεροι και πιο δυνατοί στην Πελοπόννησο, δεν έχουν καν ξεκινήσει, αλλά ξεχωριστά πρέπει να αναφέρουμε ότι αλλάξαμε τη λογική πάνω στην αποκομιδή των απορριμμάτων και φέραμε στο προσκήνιο την ανακύκλωση και τη διαλογή στην πηγή και όλα αυτά χωρίς να αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη».
 
Δεν έχουμε διαπλεχθεί με συμφέροντα, με τρίτους, με μικρότερες ή μεγαλύτερες εργολαβίες.
 
Ο κ. Μαντάς, ακόμα, αναφέρθηκε στο βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές στη Βόρεια Κυνουρία:
 
«Για 30 χρόνια στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας δεν έχουν καθοριστεί ζώνες επένδυσης και όροι χρήσεως γης. Οι επενδυτές φεύγουν, επειδή χρειάζονται 26 υπογραφές για να ξεκινήσουν μία επένδυση. Προσπαθούμε όλα τα χρόνια να απλοποιήσουμε τη διαδικασία. Καθορίσαμε με το γενικό πολεοδομικό σχέδιο και τις ζώνες τουριστικής ανάπτυξης. Μετά, το ζήτημα είναι τι θέλουμε».
 
Ο Δήμος μας μπορεί να παραλάβει μαζικό τουρισμό, έχει το φυσικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό απόθεμα. Πρέπει, όμως, να κανονίσουμε τη γη μας, τι πρέπει να αναπτύξει, για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Αν δεν έχουμε οργανώσει τα του οίκου μας, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για επενδύσεις.
 
«Το πολεοδομικό σχέδιο τελειώνει, και ξεκινούν οι πολεοδομικές μελέτες. Γίνεται αγώνας δρόμου για να αποκτήσει ο Δήμος μας δημαρχείο. Τεράστια επένδυση στην παραλιακή οδό Καλλίτση, που μπορεί να είναι πόλος ανάπτυξης. Κινητοποιούμε τον καθένα.
 
Ως προς τον «Κλεισθένη I», ο κ. Μαντάς υπενθύμισε ότι το ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας ΄είναι ανάμεσα σε εκείνα που δεν υπερψήφισαν την πρόταση της ΚΕΔΕ και τάχθηκαν υπέρ της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκησ και εξήγησε:
 
«Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσα να ήμουν ποτέ αντίθετος με την απλή αναλογική. Οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι μπορούν να γίνουν και πριν από την απλή αναλογική. Χωρίς κομματικούς υποδαυλισμούς, το Δημοτικό Συμβούλιο θα μπορεί να συνθέσει και ν αλειτουργήσει. Ως επικεφαλής παράταξης, μπορώ να πω ότι άνθρωποι από διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, με πλησιάζουν. Ο κορμός της παράταξής μου σε αυτές τις εκλογές θα είναι εκείνος που είχα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θα έρθει ένας νέος κύκλος ανθρώπων που πρώτη φορά ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση. Δεν διαπιστώνω τάσεις παραγοντισμού στην παράταξή μου».
 
Θα είμαστε, μάλλον, τρεις οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουμε τον Δήμο και πιστεύω ότι από τον πρώτο γύρο θα πάρουμε και πάλι τις εκλογές.

Σχόλια επισκεπτών

Τάκη απέτυχες. Είχες και ευκαιρίες πολλές και ανθρώπους που σε στήριξαν. Ο,τι ήταν να κάνεις το έκανες, ο,τι ήταν να δώσεις το έδωσες. Ας περάσει τώρα ο επόμενος και σε 4 χρόνια ξαναβλέπουμε.

ΦΙΛΕ ΤΑΚΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΤΟΝ ΓΚΑΥΡΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΕΤΑΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ........ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ......ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ........ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ

ΤΑΚΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ **, ΓΚΑΥΡΟ-ΚΟΛΑΡΕΤΑΚΗ-ΤΑΤΟΥΛΗ-ΒΛΑΣΗ-ΣΚΑΝΤΖΟ ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ... ΡΕ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ...ΦΙΛΟΣ ΠΑΣΟΚ

Πάντως ΦΙΛΕ περισσότερη σχέση από αυτή που μπορεί να έχει ένας δημόσιος υπάλληλος (Καμπύλης) με την απορρόφηση και την πραγματοποίηση μεγάλων έργων όπου χρειάζετε μεγάλη τεχνογνωσία και πείρα.
Και όλοι ξέρουν τις τεράστιες ικανότητες του Μαντά σε αυτόν τον τομέα.
Δεν υπάρχει χρόνος και χρόνια για να περιμένουμε να αποκτήσουν κάποιοι τα προσόντα του Μαντά.Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε και στα προγράμματα που βγαίνουν και στα περιθώρια εκτέλεσης των έργων.
Δείτε απλά την τεράστια προσπάθεια αυτές τις μέρες του Μαντά και εθελοντών μηχανικών του τόπου μας να ετοιμάσουν μελέτη για να προλάβουν το προγραμμα για νέο Δημαρχείο .Τα προγράμματα (Φιλόδημος κα.) ανοίγουν και κλείνουν πολύ γρήγορα.
Δείτε πως ακαριαία βρήκε λύση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παραλίου.
Ο Μαντάς είναι πραγματικά η μόνη δυνατότητα και επιλογή που έχουμε.Γιατί έχουμε τη σιγουριά ότι ξέρει καλά τι να κάνει.

Οι κοινωνίες πρέπει να ανανεώνονται για να υπάρχει πρόοδος και εξέλιξη . Αλίμονο στις κοινωνίες που στέρεψαν από ιδέες και ανθρώπους . Αλίμονο στις κοινωνίες που νομίζουν πως κάποιοι είναι αναντικατάστατοι . Ο άνθρωπος έχει δυναμική και δεν επέχει θέμα η εξειδίκευση σε κάτι αλλά η δυναμική του συνόλου των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα πράγματα και τις τύχες κοινωνιών και λαών . Δεν προχωρά τίποτα με προσωπολατρίες , μα κα αν προχωρήσει λειψό θα είναι . Γι αυτό παρατηρούνται λειψά πολλά πράγματα κι ελλείψεις όσον αφορά στην πρόοδο των κοινωνιών . Ο εδραιωμένος και ο καθιερωμένος δε μπορούν να καταλάβουν τον άνεργο , ή αυτόν που αμείβεται με λίγα ή αυτόν που αγωνίζεται να κρατηθεί . Γι αυτό οι κοινωνίες τους αιρετούς πρέπει να τους έχουν συνέχεια σ’ αναμμένα κάρβουνα , και να τους περνούν από ψιλή κρησάρα αν θέλουν να αλλάξει κάτι , διαφορετικά τον ύπνο του δικαίου .

ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΕΝΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΚΑΣΤΗ 23.000ΕΥΡΩ
Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΕ 4.000 ΕΥΡΩ
ΓΙΑΤΙ....ΞΕΤΡΥΠΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.......

Τι παραπληροφόρηση είναι αυτή βρε ποντίκι!ευτυχώς που αναρτώνται όλες οι αποφάσεις του δσ σε διαύγεια και υπάρχει πλέον πλήρης καταγραφή των λεγόμενων όλων!αξίζει να ανατρέξει κανείς και να διαβάσει για το συγκεκριμένο θέμα! Ξαναμπες στην τρύπα σου τώρα γιατί το τυράκι που σου έταξαν και βγήκες, ψεύτικο είναι σαν αυτούς!

Μέ όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στόν Δήμο μας και μέ αυτές τίς γελοιότητες κανείς έντιμος πολίτης δέν μπορεί νά είναι σιωπηλός πλέον.Αν είναι σιωπηλός θά προσβάλει τόν εαυτό του.

ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ.......Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.....
Ο ΙΔΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΠΙ ΣΕΙΡΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ 23.000ΕΥΡΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 4.000 ΕΥΡΩ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑ.
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ........

Άλλαξε ο ποντικός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!!σαν να διάβασες λιγάκι στην τρυπούλα σου!Όμως και πάλι αποσπασματικά μας τα λες!έχεις πολλά κενά ακόμα και όλη η αλήθεια είναι αποτυπωμένη και απομαγνητοφωνημενη!και αυτος ο Μαντάς να μην αφηνει τίποτα να πέσει κάτω!!!λοιπόν αφου ο ίδιος οικονομολόγος απαρνείται τα χρήματα με σκοπό να συνεισφέρει στα κοινά και στον τόπο του, που είναι το κακό;;;Βρε πες το από την αρχή ότι ήθελες απλά να του κάνεις διαφήμιση και να μαζέψεις ψήφους για αυτόν γιατί για λίγο με μπέρδεψες!!!!!

Αγαπητό ποντικάκι,

Έχω την εντύπωση, ότι δεν σου τα έμαθαν καλά στη δημοσιογραφική σχολή από την οποία αποφοίτησες, εκτός αν με τα λεγόμενά σου θέλεις να εντυπωσιάσεις και να παραπλανήσεις το κοινό! Αν ισχύει αυτό πάω πάσο! Μιας και ξετρυπώνεις και θα επανέλθεις όπως λες σύντομα, θα ήθελα να σου πω ότι ένας αμερόληπτος δημοσιογράφος θα πρέπει να κάνει την έρευνά του πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενημέρωση! Γνωρίζεις αγαπητό μου ποντικάκι το αντικείμενο της επιχείρησης στην οποία αναφέρεσαι, γνωρίζεις τις δομές της, το προσωπικό της, τη διοίκησή της; Έχεις προσωπική άποψη για το αν λειτουργεί εύρυθμα ή όχι; ή το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι μικροπολιτική; Κουράστηκε ο κόσμος να διαβάζει τη λάσπη σας! Ηρεμήστε πια! Ειρήνη υμίν!

Ο Γιώργος δεν έφυγε ποτέ!! Ήταν πάντα εκεί, δίπλα στον αγαπημένο του διάδοχο το Γιώργο, για να του πριονίζει λίγο λίγο τα ποδαράκια και να προσέχει μήπως κάποιοι άλλοι νέο εισερχόμενοι η νεοαπερχομενοι παρουν κεφαλι στο μαγαζί του.. Όταν πλέον σιγουρευτικε ότι ούτε αυτό γίνεται, ούτε ο καμπύλης μπορεί να γίνει Δήμαρχος, τότε αρχίζει σιγά σιγά να ξεμυταει για να οργανώσει την κληρονομιά του μαγαζιού του σε κάποιον από τους κληρονόμους του... δε φοβάται πλέον τίποτε άλλο εκτός από την έκβαση κάποιας δικαστικής υπόθεσης.... σαπουνόπερα μοιάζει......

Γνωρίζουμε πολύ καλά το πώς λειτουργεί η επιχείρηση ακόμα και σήμερα πληρώνουμε αμαρτίες του Γκαυρου και του Μαντα από τα παλιά και δεν φτάνει αυτό που ακομα τους πληρώνουμε συνεχίζουν την ίδια τακτική και με την σημερινή διοίκηση .

Για τον κύριο............. Ο Γιώργος δεν έφυγε ποτέ ................. Φρόντισε να μάθεις καλά τη γκεμπελίστικη προπαγάνδα γιατί στο τέλος καταντάει μπούμερανγκ . Ο κόσμος θέλει αλήθειες και θα τις μάθει !

Τρωκτικά στις τρύπες σας.
Όποιον και να αναστήσετε δε σας σώζει τίποτα.
Τα ποσοστά σας είναι πιο χαμηλά και από αυτά του Δαλιάνη την προηγούμενη φορά.
Οι ανώνυμες απειλές και τα υποννοούμενα δείχνουν τον πάτο που πιάσατε.
Το χαμηλότατο επίπεδο των υποψηφίων σας ,δυστυχώς για σας ,θα σας καταδικάσει σε ιστορικά χαμηλά.

ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ : ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΕΊΧE ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΚΑΣΤΗ 23000ΕΥΡΩ.... Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ 4000ΕΥΡΩ .....ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ;............ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ . ...............ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΟ ΑΛΛΟΥ !

Τα χαχαχα μόνο γραπτά μπορείτε να τα κάνετε.
Η πραγματικότητα είναι ότι το γελάκι έχει κοπεί προ πολλού.
Είναι προφανές ότι ούτε ένα σοβαρό υποψήφιο δε μπορείτε να βρείτε αφού μέχρι τώρα ότι κινείτε στα πέριξ σας είναι για κλάματα.
Αλλά και ποιός να κατέβει όταν ξέρει ότι θα χάσει ?
¨Ολοι μιλάνε για την πιο σίγουρη νίκη Δημάρχου,μετά τον Καμπόσο,στην Πελοπόννησο.....

αδερφουλη κρατα μικρο καλαθι γιατι η πιατσα αλλα λεει και μιας και αναφερεις για σοβαρους υποψηφίους για πες μας εσυ εναν απο εσας ??? απο αυτους που ειναι τωρα στο δημοτικο συμβουλιο με το Μαντα εχει ενας ανοιξει το στομα του τα 4 χρονια ??? ΟΧΙ. ειναι ολοι τους yes men . εχει διατυπωσει ενας μια αποψη ???ΟΧΙ . προκαλω εναν απο αυτους που του εχουν μεινει και ειναι εν ενεργεια δημοτικος συμβουλος να δημοσιευσει μια δικη του τοποθετηση . Θα τελειωσει η θητεια τους και ουτε το ονομα τους δεν θα ξερουν μερικοι . Τετοιους εχωωωωωω πολλους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαντά δεν μιλάνε γιατί δεν χρειάζεται!τους καλύπτει απόλυτα ο Μαντάς!για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν μπορεί να μιλήσει ούτε ο καμπύλης!τον καλύπτει και αυτον απόλυτα ο Μαντάς!Όσο για τους δημοτικούς συμβούλους του καμπύλη;;;;εδώ ταιριάζει το χαχαχαχα!

αδέλφια οπαδοί της μείζονος σοβαρευτείτε. κατηγορείτε τους δημοτικούς συμβούλους της
πλειοψηφίας, επειδή δεν εξέφρασαν διαφορετική άποψη από το δήμαρχο !!!!! Επειδή δεν σας έκαναν τη χάρη να κάνουν την δουλειά των δικών σας , δηλαδή κατάθεση διαφορετικών προτάσεων, δηλαδή αντιπολίτευση, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!!!!! Όλα έτοιμα τα θέλετε πια !!!

Πανούλη σημαντική η συνεισφορά σου με το χα χα χα χα.
Μάλλον δεν μπορείς να πεις και κάτι παραπάνω.
Σε λίγο καιρό όμως θα βελτιωθεί το λεξιλόγιό σας καθώς ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧ ΑΧ ΑΧ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio