Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Wed, 18/09/2019 - 20:21

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Μετά το πέρας του απολογισμού των πεπραγμένων του απερχόμενου Συμβουλίου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Έπειτα από το τελικό αποτέλεσμα και την συγκρότηση σε σώμα, το νέο Διοικητικό

Συμβούλιο απαρτίζεται από τους:
Πρόεδρος κα. Χατζηθεοχάρη Μαρία
Αντιπρόεδρος κ. Δαλιανης Νικόλαος
Γ. Γραμματέας κα Τετώρου Μαρία
Ταμίας κ Μπάρλας Κωνσταντίνος
Μέλος κα. Κορδονούρη Μεταξία.

Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

Comments

Submitted by ASTRINOS on Thu, 19/09/2019 - 07:15 Permalink

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ & ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΛΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Submitted by Dimitris on Thu, 19/09/2019 - 12:19 Permalink

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΑΡΤΙΑ.!!!!! ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΤΑΜΙΑΚΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ Κ.Λ.Π....

Submitted by Anonymous on Thu, 19/09/2019 - 17:37 Permalink

Εσύ ρε μεγάλε δήθεν Δημήτρη τι είσαι; κρυπτο-Χωροφυλακη διαδικτύου; Αν σε ενδιαφέρουν όλα αυτά γιατί δεν πήγες στην διαδικασία να τα δεις και να τα μάθεις; και πότε βγήκαν οποιουδήποτε σωματείου οι γραμματειακες λεπτομέρειες στο astrosnews ή σε άλλα σαιτ; γιατί τα ζητάς τώρα γιαυτό το σωματείο για να προκαλέσεις εντυπώσεις; Και νομίζεις ότι ειναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν; Αν ενδιαφέρεσε πήγαινε στους υπεύθυνους του συλλόγου να μάθεις έστω και ετεροχρονισμενα αλλιώς άσε τις κουτοπονηριες. Δεν περνάνε. Ειδικά σε θέματα εθελοντισμού και προσφοράς που κάποιοι άνθρωποι εδώ και πολλά χρόνια ξοδεύουν χρόνο από τη ζωή τους και χρήμα κι έχουν κάνει κι έργο. Λιγο. Ντροπή πια!

Submitted by Anonymous on Fri, 20/09/2019 - 07:41 Permalink

Tα σχόλια περισσεύουν , όποιος θέλει πληροφορίες ή να προσφέρει ας πάρει την προσωπικότητα του ...........αν....... και ας ασχοληθεί υπευθύνως.......................Πίσω από την ανωνυμία δεν ισχύει τίποτα!

Submitted by ΑΣΤΡΙΝΟΣ on Fri, 20/09/2019 - 07:56 Permalink

Ανασκουμποθείτε κύριοι που αναλάβατε τον σύλλογο διότι περιμένουμε πολλά απο τις ενέργειες και το έργο σας.Αν το ασθενοφόρο θέλει χρήματα για την επισκευή υπάρχουν και χρηματοδότες εθελοντές. ΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟΥ ΚΑΡΕΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
ΔΗΜΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ.Τα ψέματα τέλειωσαν για το ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ
διότι απαξιώνεται τον ΔΩΡΗΤΗ.

Submitted by Anonymous on Fri, 20/09/2019 - 12:41 Permalink

Εάν αγαπητέ 19/9/19 20:12 έχου μεφτάσει στο σημείο για ένα ουσιαστικά σωματίο προσφοράς κι εθελοντισμού ουσιαστικά, "μεταφέρουμε" ψηφοφόρους για να πετύχουμε την εκλογή μας, τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Βέβαια δεν είναι πρωτόγνωρο το θέμα γιατί άλλη μια και μοναδική φορά που ήθελα να συμμετέχω οχι ως υποψήφιος αλλά ως ψηφοφόρος στα δρόμενα του συλλόγου, ενέργεια πρωτοφανή , αντί να γίνουν οι αρχαιρεσίες στη γνωστή αίθουσα του Κ.Υ. κάποιοι ετσιθελικά τις μετέφεραν σε χώρο του ιδρύματος Ζαφείρη εκεί που τότε στεγαζόταν η φιλαρμονική,ακολουθούμενοι οι εν δυνάμη υποψίφιοι από ολόκληρη κουστωδία. Εταξαν και τι δεν έταξαν σε περίπτωση εκλογής των. Πήραν βέβαια το αποτέλεσμα που ήθελαν,ήταν και κοντά οι δημοτικές εκλογές,και ύστερα μην τους είδατε μην τους απαντήσατε. Φυσικά αηδιασμένος εγω από τους τακτκισμούς αυτούς, κατέβαλα την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή μου στο σύλλογο και ούτε ψήφισα ούτε πάλι ξανασυμετείχα στα όποια δρώμενα.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio