Κοντοζαμάνης: Θα αναβαθμίσουμε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Αρκαδίας (vid)

Τρί, 27/08/2019 - 10:20
Image

Στο Άστρος βρέθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντζοζαμάνης δίνοντας το «παρών» στην ορκωμοσία του νέου δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Γιώργου Καμπύλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε σε αυτά με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η νέα κυβέρνηση,  ο ίδιος αλλά και ο υπουργός, με την ανάληψη του υπουργείου. Όπως είπε, βρήκαν τα αναμενόμενα, ένα σύστημα Υγείας σε κατάρρευση, αλλά ευτυχώς είχαν προετοιμαστεί ενώ τόνισε ότι έχουν σχέδιο που ξεδιπλώνουν σιγά-σιγά.

 Έχουμε ήδη προβεί σε συγκεκριμένες αποφάσεις και τους επόμενους μήνες θα δείτε σε πλήρη ανάπτυξη το σχέδιό μας για την Υγεία.

Δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση, έχοντας εμπειρία στον χώρο είχαμε καταγράψει προβλήματα από παλιά και είχαμε σχεδιάσει λύσεις. Στόχος μας, η καθημερινότητα του πολίτη και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος στο σύστημα υγείας

Ο κ. Κοντοζαμάνης δήλωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης αλλά και του υπουργείου είναι η καθημερινή επαφή του πολίτη με το σύστημα Υγείας να γίνεται στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και με την ελάχιστη ταλαιπωρία. «Εκεί δίνουμε τη μεγαλύτερη έμφαση», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην Αρκαδία, τόνισε ότι υπάρχει σχεδιασμός με στόχο να αναβαθμιστεί το Παναρκαδικό Νοσοκομείο γιατί είναι σε κομβικό σημείο για ολόκληρη την Πελοπόννησο, και τα Κέντρα Υγείας να προσφέρουν πραγματικά πρωτοβάθμιες φροντίδες υγείας για να μην υπάρχει άσκοπη μετακίνηση προς τα περιφερειακά νοσοκομεία. Στόχος είναι  τα προβλήματα να λύνονται στο σημείο που πρέπει, υπογράμμισε, τέλος, ο υφυπουργός.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio