Καθαρισμός πλατείας Αγίου Ανδρέα (pics,vid)

Mon, 14/10/2019 - 18:48

Ξεκίνησαν σήμερα από νωρίς το πρωί μια σειρά καθαρισμών στις πλατείες της περιοχής μας. Μάλιστα με αφορμή τις παρελάσεις της 28ης οι υπηρεσίες του δήμου θα προσπαθήσουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες ώστε να καλύψουν τις ανάγκες όλων των χωριών.

Απ όσο μας δήλωσαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Αγίου Ανδρέα, έμειναν έκπληκτοι από την πρωτόγνωρη εικόνα που αντίκρισαν στην πλατεία του χωριού τους σήμερα το πρωί.

Video

Comments

Submitted by Anonymous on Mon, 14/10/2019 - 20:42 Permalink

Δηλαδή ο Κατσής καθάρισε τον Αγ.Ανδρέα για να εκδικηθεί τον Μαντά?
Αυτό θέλει να περάσει στην κοινωνία ο παραπάνω εμπαθής κύριος?

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 06:47 Permalink

Ποιος Κατσής και Μαντάς βρε παιδια, αυτό είναι το θέμα;Ας κάνουν το καλό αλλά να το διατηρήσουν όχι να είναι μόνο ο ενθουσιασμός της καινούργιας τους αρχής!Καλό είναι ότι κάνουν για τον τόπο.Εμεις ζούμε εδώ.

Submitted by dimotis on Tue, 15/10/2019 - 08:45 Permalink

Μόνο εσύ μπορείς το ρέμα μας σε περιμένει. Απο τα χρόνια του Μεγάλου ΒΟΖΙΚΗ έχει να καθαριστεί. Βάλε τις μπουλντόζες σου που τόσα χρόνια σκούριαζαν και καθάρισε όπως ο μέντορας σου.

Submitted by ΠΟΝΤΙΚΙ on Tue, 15/10/2019 - 12:25 Permalink

Μπράβο στον πρόεδρο του Αγίου Ανδρέα και στην Δημοτική αρχή για την καθαριότητα της πλατείας του Αγίου ΑΝΔΡΈΑ. Το θέμα του καθαρισμού κεντρικού ρέματος ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ θα το αναλάβει με εργολαβία η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ αλλά ο πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος και Ο Δήμαρχος πρέπει να κάνουν συνάντηση με τον Αντιπεριφεριαρχη κ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΘΕΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 14:17 Permalink

Καπετανιος σε ολα, ελπιζω να παραδειγματιζομαστε κι οχι να αλληλοτσακωνομαστε, για το καλο του χωριου και του τοπου, βουουρρρ...

Submitted by Anonymous on Tue, 15/10/2019 - 15:30 Permalink

Καιρό είχε να δει το χωριό αυτή την εικόνα..Προχωράτε δυναμικά...Μπράβο σας κ.Κατσή και μπράβο σε όλους που βοηθούν στην καθαριότητα!...Καθαριότητα=πολιτισμός!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio