Η εορτή της Αγίας Κυριακής στο Αρκαδικό Χωριό (pics)

Κυρ, 07/07/2019 - 19:01
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 παραμονή της εορτής της Αγίας Κυριακής ετελέσθηκε ο Εσπερινός που είναι το πρώτο πανηγύρι του φετινού καλοκαιριού στο Αρκαδικό Χωριό της Κυνουρίας. 

Στήν Ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος πλαισιούμενος από κληρικούς της Κυνουρίας και της Τριπόλεως. 
Αύριο Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 από ώρας 7 έως 10 πρωϊνής θα τελεσθεί  πανηγυρική Θεία Λειτουργία εις τον Ιερόν Ναό της Αγίας Κυριακής. 
       
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εμφανώς συγκινημένος στο λόγο του αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της κατασκευής και ολοκληρώσεως του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής για το Αρκαδικό Χωριό της Κυνουρίας, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να περατωθεί η ανέγερση του Ιερού Ναού, δηλαδή η τοιχοποιία, με την κάλυψη συνολικά της δαπάνης εκ μέρους του, με μόνο στόχο οι κάτοικοι του χωριού εν συνεχεία να μπορέσουν να περατώσουν εσωτερικά τον  υπό ανέγερσιν Ιερό Ναό ο όποιος θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το Αρκαδικό Χωριό. 
 
Ενορίτες, ξενιτεμένοι και μόνιμοι κάτοικοι του Αρκαδικού Χωριού καθώς και φιλέορτοι Χριστιανοί από τις γύρω ενορίες των χωριών της Κυνουρίας συμμετείχαν στην Ακολουθία του Εσπερινού, εορτάζοντας μαζί με τους κατοίκους του Αρκαδικού Χωριού την εορτή της Αγίας Κυριακής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio