Γιάννης Δαλιάνης: Κάτι καινούργιο ξεκίνησε χθες

Κυρ, 08/12/2019 - 18:55
Image

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου βόρειας Κυνουρίας μέσα από τα social media κάνει αναφορά για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Άστρους.

Πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία η 1η εκδήλωση christmas soccer party στο δημοτικό γήπεδο Άστρους. Παιδιά των ποδοσφαιρικών ακαδημιών των ομάδων του δήμου μας μαζεύτηκαν βοήθησαν στο στόλισμα του χριστουγεννιάτικου Δέντρου, πήραν ενθύμια καρτ ποστάλ και αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, έπαιξαν με την μασκότ Tiger του Αστέρα ,άκουσαν τραγούδια από την εξαιρετική χορωδία του κ Στάυρου Κουτίβα και στο τέλος απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ και την ζεστή σοκολάτα ρόφημα που φτιάχνονταν επί τόπου.

Συγκινητική η παρουσία 150 και άνω μικρών παιδιών με την συνοδεία προπονητών και γονέων. Το δέντρο άναψε, τα χειροκροτήματα και οι φωνές χαράς των μικρών φίλων μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κτελ Αρκαδίας κ Νίκο Κουτσογιωργα,τον πρόεδρο της arcadia tours κ.Παντελή Γιαννακούρα και τον κ Σταύρο Βλαχο του Γεωργίου.


Επίσης τον Δήμαρχο κ Καμπύλη Γεώργιο, την δημοτική σύμβουλο κ Αρετη Μπάρλα,τον κ Μπάρλα Κων/νο πρόεδρο τ.σ Αστρους την κ Τρισεύγενη Κολοβού τοπ.σύμβουλο Αστρους και τον ακούραστο Χρήστο Κανατά επίσης τοπ.σύμβουλο,στον κ Σταύρο Κουτίβα και την εξαιρετική χορωδία του και στον Γιώργο και Δημήτρη Μποροβήλο που είναι πάντα δίπλα μας.


Ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Κουρμπέλη δημ.υπάλληλο&πρόεδρο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών β.κυνουριας.


Η παρουσία του κ Δημήτρη Λαλουδάκη στα οργανωτικά ήταν η εγγύηση της βραδιάς.
 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Γεώργιο Μπάρλα(centro cafe)την κ Ιατριδη Παναγιωτα(φούρνος)τον κ Νίκο Πάπαλο (ζαχαροπλαστείο)τον κ Δημήτρη Κουρόγιωργα Σούπερ Μάρκετ Πρωτον (Παράλιο Αστρος)τον κ Δουζένη Ευάγγελο(Εμπορικες διανομες κυνουριας)τον κ Λυμπέρη Αντώνιο(Φούρνος λυμπέρης Κιβέρι)τον κ Καρκούλη Νίκο(Ηλεκτρικά) τον κ Σαβουρδο Χρήστο (Ασφάλειες Σαβουρδος)τον κ Ηλια Κούρο(ταβέρνα Κούρος)καθώς και τις μητέρες που αφιέρωσαν χρόνο και ετοίμασαν τον ωραίο μπουφέ,

.Σας ευχαριστούμε& Καλές γιορτές.

Σχόλια επισκεπτών

Φίλε ανώνυμε εορταστικές εκδηλώσεις γίνονται αυτές τις μέρες.Κάποιος η κάποιοι τις αναλαμβάνουν και τις φέρνουν εις πέρας η οχι.Σας συνιστώ σαν γονιός μην χτυπάτε κάτω απο την μέση οτι καλό εχει σχέση με εκδηλώσεις και ειδικά ανέξοδες οπως διάβασα.Μην προσβάλει κανείς τους χορηγούς και αυτούς που έτρεξαν.Μην προσβάλετε τα ιδια μας τα παιδιά που χάρηκαν.Η περιοχή μας είναι πολύ πίσω σε τέτοια γεγονότα.Μήν βάζετε στήν ιδια μοίρα τέτοιου τύπου εκδηλώσεις με το αν ξεκινήσει ο κ Δήμαρχος έργα.Αυτόν εμπιστεύτηκε σε αυτό το πόστο και στο τέλος θα δει ο Δήμαρχος αν έκανε σωστά η λάθος.

Συγχαρητήρια για την ωραία εκδήλωση.Αν βάζατε κλαρίνα και αρνιά θα σας είσασταν ο άνθρωπός τους αλλά εσείς πάτε κόντρα.Συνεχίστε και βρείτε λύσεις τουριστικού Αθλητισμού.Μονοπάτια,Στίβο,τέννις και θαλάσια σπόρ.Υπάρχουν πολλά.Συμβουλευτείτε ειδικούς.Τουλάχιστον η νέα δημοτική ακούει,συλλέγει,δεν γράφει στα παλιά της τα παπούτσια αυτούς που αγωνιούν

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio