Ερώτηση Μαντά για τεχνικό ασφαλείας του Δήμου με έδρα την Αθήνα

Mon, 25/11/2019 - 19:56

Ένα ζήτημα επικαιρότητας, όπως ανέφερε, έθεσε ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας Παναγιώτης Μαντάς στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαντάς επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα Διαύγεια δημοσιεύθηκε μία απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα, στις 15/11/2019, για απευθείας ανάθεση για την υπηρεσία τεχνικού ασφαλείας του Δήμου.

Παρατήρησα ότι η ανάθεση έγινε σε κάποιον μηχανικό που έχει επαγγελματική έδρα στην Αθήνα και δεν είναι από την περιοχή μας. Η υπηρεσία του τεχνικού συμβούλου δεν απαιτεί πρόσθετα επαγγελματικά πιστοποιητικά. Μηχανικοί υπάρχουν στην περιοχή μας και θα μπορούσαν να ασκήσουν αυτή την υπηρεσία.

Ρώτησε τον δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη ποια ήταν τα κριτήρια με τα οποία αποφάσισε αυτή την ανάθεση. Ο δήμαρχος από τη μεριά του αρνήθηκε να απαντήσει.

Comments

Submitted by Anonymous on Tue, 26/11/2019 - 07:58 Permalink

Ο Μαντάς τον διόρισε τον τεχνικό ασφαλείας. Και τώρα μας δουλεύει.. Γιώργο καλά κάνεις και δεν απαντάς.. Ρώτα πρώτα αυτόν που στον επέβαλλε και απαντάς μετά..

Submitted by Anonymous on Tue, 26/11/2019 - 08:46 Permalink

Περιμένατε κάτι άλλο από τον "μελετητή". Μονο με μηχανικους και μελετες (στα συρτάρια) ασχοληθηκε 10 χρονια, με αυτά θα ασχολείται και τώρα. Μονο που τώρα έχουν άλλοι το καρπούζι και το μαχαίρι

Submitted by τοταλ on Tue, 26/11/2019 - 13:42 Permalink

αντε τελειωνε επιτέλους.σε βαρεθήκαμε.και είμαι δημότης όχι καποιος απο παράταξη.μην μιλάς για σκοινί στο σπίτι κρεμασμένου.και μάθε να λες έστω μια καλημέρα σε αυτούς που σε είχανε ψηφίσει.οι καινούριοι θα κριθούν και αυτοί στο τέλος.απλά τα πράγματα.

Submitted by δημότης on Tue, 26/11/2019 - 20:24 Permalink

Σαμαρτζής Γεώργιος απο το καρακοβούνι δεν ξαναήταν ο προηγούμενους τεχνικός ασφαλείας που είχαμε επι Μαντά ?

Submitted by Politis on Wed, 27/11/2019 - 00:53 Permalink

Αν νοιάστηκε Τώρα ο Μαντάς για τους ντόπιους είναι αργά! Επίσης ο τεχνικός Ασφαλείας θέλει και μια εκπαίδευση ,που δεν ξέρω αν έχει πάρει κάποιος,από το ΕΛΙΝΥΑΕ.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio