Εντάχθηκε στον ΦιλόΔημο ΙΙ η αναβάθμιση των γηπέδων Κορακοβουνίου και Παράλιου Άστρους

Τετ, 10/04/2019 - 16:26
Image

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανταποκρινόμενο σε αιτήματα που υπέβαλαν οι κάτωθι δήμοι της χώρας, ενέκρινε την ένταξη πράξεων στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦιλόΔημος», για την «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων», συνολικού προϋπολογισμού 7.706.041,16 ευρώ.

 

Ειδικότερα:

 

Κύριος του Έργου

Τίτλος Πρότασης

Ποσό χρηματοδότησης

Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση και ολοκλήρωση ελαστικού τάπητα Δημοτικού σταδίου Αλεξάνδρειας

605.060,26 €

Ανωγείων

Διαμόρφωση, συντήρηση και ανακαίνιση υποδομών άθλησης δημοτικού σταδίου Ανωγείων

744.000,00

Γαλατσίου

Επεμβάσεις συντήρησης στο κολυμβητήριο του Δήμου Γαλατσίου

180.000,00 €

Δήμος Αγιάς

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδων Αγιάς και Μελιβοίας

744.000,00

Δήμος Εμμανουήλ Παππά

Βελτίωση εγκαταστάσεων κέντρου θεραπευτικής ιππασίας

99.000,00

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Παραλιμνίου

343.000,00

Δήμος Νέας Προποντίδας

Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου Δ.Κ. Σημάντρων

744.000,00

Δήμος Τρίπολης

Ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στην Τ.Κ. Κανδήλας

99.200,00

Ανακατασκευή και εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου

644.800,00

Ηγουμενίτσας

Τοποθέτηση χλοοτάπητα και περίφραξη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πλαταριάς

568.778,89 €

Κατασκευή γηπέδων αντισφαίρισης στην τοπική κοινότητα Συβότων

99.200,00 €

Κορυδαλλού

Εργασίες συντήρησης και επισκευής στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Κορυδαλλού

ΥΠΕΣ: 744.000,00 €
Ίδιοι πόροι δήμου: 1.080.000,00 €

Σύνολο: 1.824.000,00 €

Παγγαίου

με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) στίβου του γηπέδου Ελευθερούπολης του Δήμου Παγγαίου

600.000,00 €

Σητείας

Κατασκευή υποδομών στίβου στο εθνικό στάδιο Σητείας

333.487,00 €

Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (ταρτάν) στο εθνικό στάδιο Σητείας

158.720,00 €

Πύδνας - Κολινδρού

Κατασκευή γηπέδων 5x5 στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού

230.000,00 €

Αναβάθμιση γηπέδων του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

168.839,61 €

Βόρειας Κυνουρίας

Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ Παράλιου Άστρους

321.823,40

Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Κορακοβουνίου

278.132,00

 

 

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

 

Από τα Γραφεία Τύπου

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στον κ. Ρουσιά, μπορεί να μην κατάφερε να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος στα Νέα Λιόσια όμως τώρα που μοιράζει χρήμα στην Αρκαδία θα βγει σίγουρα βουλευτής. Άντε ρίχτε με 300 χιλιάρικα καμια πράσινη μοκέτα στις αλμύρες, βάψτε και με πινέλο τους τσιμεντόλιθους και κερδίστε τη μαζική ψήφο των κορόιδων. Δεν πειράζει που το νέο ολυμπιακό στάδιο δεν θα έχει ούτε νερό, ούτε αποχέτευσης ούτε φωτισμό ούτε πεζοδρόμιο, αρκεί να παίζουμε μπάλα 5-6 γραφικοί. Τι μας νοιάζει; Από τον τουρισμό ζούμε; Μοκέτα θέλουμε να παίζουμε μπάλα.

Προσπάθησε να πάρεις μια ανάσα τωρα που έβγαλες όλη την οργή σου και πάθεις τίποτα... Μην είσαστε τόσο μικρόψυχοι, πότε ο Δήμος άλλοτε πήρε περισσότερα λεφτά... Επίσης, όλοι ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που εκλέγονται συνήθως, αυτοί που έχουν πυρήνες όχι αυτοί που είναι άξιοι. Οπότε για μένα είσαι απλά εμπαθής και προφανώς δεν έχεις παιδιά που θέλεις να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να είναι ασφαλή..

Ποιος είσαι ο ΑΣΠΡΟΣ ΣΥΦΟΥΝΑΣ, δεν πρόλαβε ο δήμος να παραλάβει το γήπεδο του Παρ.Άστρους , και αμέσως έγινε η ένταξη? Πισίνα θα έχει? Την απόφαση θέλουμε!
όχι πια άλλο <<ΜΑΚΕΤΕΣ>>

Μπραβο στο ΣΥΡΙΖΑ . μπορει να ρωτησει καποιος τον κ.Ρουσια σε περιπτωση που ο συριζα χασει στις εκλογες τι ποσοστο δινει να γινουν τα εργα ;; ααααα και κατι αλλο ποιον εταξε ο μαντας να κατεβει στο Δεδε ως περιφερειακος;;

Τελικά το μόνο που θα μείνει από τα τελευταία χρόνια θητείας της υφιστάμενης δημοτικής αρχής,είναι τα γήπεδα. Όχι ότι έχω κάτι με το να γίνονται νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στα χωριά του Δήμου,όμως όταν έχεις αποτύχει σε οτιδήποτε έχεις αναλάβει έως τώρα' βλέπε εξαγγελίες για τα νερά του ανάβαλου ,κόμβος της ραχούλας,κατεστραμμένοι δρόμοι σε όλο το οδικό δίκτυο,απομόνωση των ορεινών χωριών του Δήμου και σωρεία προβλημάτων αυτών,τελικά το τελευταίο που θα έπρεπε να κοιτάτε είναι οι επισκευές των γηπέδων.Λες και ο Δήμος στερείται αυτή την στιγμή από γήπεδα.
Είναι τραγικό όλα αυτά τα χρόνια να μας έχουν τσακίσει οικονομικά(το κράτος φυσικά)και να βλέπεις σε μια χώρα που παραπαίει ακόμα και ζει από δανεικά ,αυτά να χαραμίζονται μονό για ψηφοθηρικούς λόγους και να μην οδηγούνται προς την σωστή κατεύθυνση.Είναι λυπηρό που και ο Δήμος μας ακολουθεί αυτή την λανθασμένη τακτική των εντυπώσεων της τελευταίας στιγμής αγνοώντας επιδεικτικά τα μεγάλα προβλήματα του τόπου είτε επίτηδες είτε λόγω ανεπάρκειας των υπευθύνων.

Γι'αυτό δεν μας αξίζει κανένα έργο στο Παράλιο.Δυο είναι τα γήπεδα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Φιλόδημος και ανακοινώθηκαν.Δεν είδα όμως κανέναν κορακοβουνιτη ούτε τώρα αλλά ούτε στο παρελθόν να γράφει ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για την ένταξη του γηπέδου τους στο πρόγραμμα.Ειναι ενωμένο χωριό και τους παραδέχομαι.Τους προτείνουν ένα γήπεδο και το υποστηρίζουν ολοι.Εμεις εδώ όλο εξυπνάδες.Δεν υπάρχουν λεφτα,σας κοροϊδεύουν,δεν θα γίνει,το κάνει ο δήμαρχος για τις ψήφους , υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά εργα, κτλ.Μακαρι από δω και πέρα να μην γίνει τίποτα στο Παράλιο γιατί αυτό μας αξίζει.

Η μανία του συνδυασμού του Καμπύλη να μη γίνουν τέτοια σπουδαία έργα είναι πρωτοφανής.
Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν τα προγράμματα,απαξιώνουν τα έργα.
Ντροπή σας που βάζετε το κομματικό πάνω από το συμφέρον των παιδιών μας.

Εσύ δεν ξέρεις τίποτα άλλο από το να κατηγορείς τον Καμπύλη.Ο Δήμος έχει συνέχεια και κάθε αλλαγή είναι πάντα προς το θετικό.Το σημερινό επίπεδο του δήμου οφείλεται στη διαχρονική προσπάθεια πολλών ανθρώπων και όχι κάποιων που σώνει και καλά θέλει κάποιος να επιβάλλει .

Μπράβο στο Μαντά που εκμεταλεύεται το ΦιλόΔημο και μπράβο στους συλλόγους των δύο ομάδων που πάλευαν και πέτυχαν να φτιάξουν τα γηπεδά τους. Ειναι και οι δύο από τους πιο δραστήριους συλλόγους της περιοχής.

Προφανώς και κανένας από εσάς δεν διάβασε με προσοχή το σχόλιο μου.Ανέφερα ότι δεν είμαι κατά των αθλητικών εγκαταστάσεων μιας και εγώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο σε κάποιο γήπεδο της περιοχής μας θα προπονηθώ(με τα παιδιά μου φυσικά).Όταν όμως αυτές αφορούν μόνο γήπεδα ποδοσφαίρου που αποτελούν τον κανόνα στην περιοχή μας , για πιο αθλητισμό μιλάτε,που σε όποιο γήπεδο και να βρεθώ δεν κυκλοφορεί ψυχή(εκτός των ποδοσφαιρικών ομάδων).Τα γήπεδα απλώς είναι η εύκολη λύση για γρήγορα ψηφαλάκια.Το αποδεικνύει η πράξη άλλωστε,τα μόνα έργα που έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή μας τα τελευταία εννέα χρόνια αφορούν τα γήπεδα(όχι αθλητικές εγκαταστάσεις).Τα μεγάλα έργα ανάπτυξης του Δήμου που είναι και το φλέγον ζήτημα της περιοχής είτε παίρνουν συνεχώς παρατάσεις,είτε έχουν μείνει στην μέση,είτε εχουν λόγω παραλείψεων νομικά κωλύματα.
Α!ξέχασα και ένα ολοκληρωμένο την λαϊκή που στην θέση της αυτή την στιγμή αν υπήρχε ορθή κρίση θα έπρεπε να βρίσκεται ένα σύγχρονο δημαρχείο.ΝΙΑΟΥ.

Μάλλον και συ δεν διαβάζεις καλά το άρθρο και αρχίζεις να γράφεις γενικότητες και να βγάλεις όλη την εμπάθεια σου νομίζοντας ότι γράφεις κάτι σοβαρό.Στο γήπεδο του Παραλίου το πρόγραμμα προβλέπει και γήπεδο τένις.Αλλα με τέτοιες μαυρογατες που έχουμε πως να πάει μπροστά ο τόπος ?.ΓΑΒ ΓΑΒ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΗΜΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΓΗΠΕΔΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΕΚΕ. ΠΟΙΟΣ ΥΓΙΗΣ ΓΟΝΕΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ; ΣΑΦΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΜΠΑΣΚΕΤ,ΤΕΝΝΙΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΘΕΤΙΚΟ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΑΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕ ΦΑΚΕΛΛΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Ιθαγενείς καμαρώστε με τα καθρεφτάκια. Σας αξίζει όπως σας αντιμετωπίζει. Σας πήρε χαμπάρι και σας δουλεύει. 5 χρόνια απραξία σβήνονται μονομιάς με μια χούφτα φυκια που μοιραζονται ως μεταξωτές κορδέλες. Ο μαυρογυαλουρος ζει!

Είναι απαράδεκτο σε μια περιοχή από κάτω Δολιανά μέχρι Αγ. Ανδρέα, να υπάρχουν έξι (6) γήπεδα ποδοσφαίρου και ούτε ΕΝΑ (1) στάδιο ή κάποιος χώρος τέλος πάντων κλασικού αθλητισμού. Προσωπικά μ ενδιαφέρει κάθε τι που αφορά άθληση ,ποδόσφαιρο, μπάσκετ,βόλεϋ,ακόμα και το τένις κλπ. αλλά η κλίση τόσο η δικιά που παλαιότερα όσο και των παιδιών μου είναι ο κλασικός αθλητισμός. Και είναι κι άλλοι πολλοί που έχουν την ίδια άποψη.Που λοιπόν θα ασχοληθεί και θα προπονηθεί κάποιος με πχ το τρέξιμο ,τις ρίψεις ή τα άλματα όταν δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι ; Τείνω λοιπόν ν αποδεχθώ αυτό το περί των ευκόλων λύσεων και της ψηφοθηρίας όσον αφορά τους χώρους ποδοσφαίρου. Με πιο απλά λόγια, κύριοι της κάθε τοπικής ή δημοτικής αρχής διαχρονικά, για το θέμα αυτό, είσαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!

Γκρίνια, γκρίνια.Γι αυτό σε τούτη τη χώρα δεν πάει τίποτα καλά.Καλό μας κάνουν γκρίνια.Κακ0 μας κάνουν γκρίνια.Λέει ο ένας το κοντό του ο άλλος το μακρύ του.Ακόμα και αυτοί που έχουν όφελος σαμποτάρουν απλά για να σαμποτάρουν.

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΟΜΩΣ.. ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΝΕΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.. ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ .. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Ο ΜΑΝΤΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ , ΑΛΛΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΣΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ¨!. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΚΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο Κ . ΚΑΜΠΛΥΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΙΑΝΗ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ( ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ)(ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ) (ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κ. ΒΛΑΣΣΗ ΜΕ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ). ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ( ΠΑΛΙΑ Κ ΝΕΑ ) ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΝΤΑ. ΕΛΕΟΣ!!

Συμφωνω φιλε 'ορεινε' , αλλα πρεπει καποτε ο κοσμος να καταλαβει ποιους εκλεγει ωστε να στελεχωσει τον δημαρχο. Ειναι αληθεια πως αυτη τη φορα υπαρχουν εξαιρετικες περιπτωσεις στο συνδυασμο ΜΑΝΤΑ . μακαρι ο κοσμος να τους δοσει τη δυναμη να παμε μπροστα. Γνωστες , εργατικοι, εξαιρετες προσωπικοτητες. Νομιζω οτι ο Τακης καθαρισε.

Ο παναγιωτης σκουπισε , γιατι ειναι ικανος.. Ξερει τι θελει, γνωριζει αναγκες και τα πολλα προβληματα που εχει ο τοπος! Θελει δυο ικανους με διαθεση που δεν τους ειχε και θα εκτοεξευθουμε. Εχει παραδοσει μεγαλες μελετες στην περιφερεια οι οποιες θα αλλαξουν τον Δημο. Και δεν ανακοινωνει για να μην του πουν οτι το κανει για εκλογες. θα το κανει μετα τις εκλογες και παλι ΤΕΖΑ ΟΛΟΙ...

Γεμίσαμε γήπεδα ποδοσφαίρου....να με συγχωράτε οι Παραλιώτες και οι Κορακοβ καλά κάνουν και τα διεκδικούν. Απο εκεί και πέρα είναι ντροπή να μην υπάρχει στίβος στην ευρύτερη περιοχή....Η βάση για όλα τα αθλήματα και να πρέπει τα παιδιά μας να πηγαίνουν Άργος , Τρίπολη κλπ. Επίσης ενα κλειστό γυμναστήριο που δεν έχει γίνει το παραμικρό απο τον Δήμο , για να το βελτιώσει ...θέρμανση,ψύξη, μόνωση, νέοι χώροι εφόσον είναι δυνατόν...ούτε καν βάψιμο.....

Φίλε ανώνυμε νομίζω καταλαβαίνει ότι προσβάλλεις έναν ολόκληρο τόπο μιλώντας για "ιθαγενείς". Εμείς παρ'όλα αυτά σε προσκαλούμε να σε φιλοξενήσουμε στον τόπο μας, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά να κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια για χιλιάδες Έλληνες και και ξένους που έχουν περάσει από το Π. Άστρος. Και όσο για το "κουτόχορτο" μην αγχώνεσαι, δεν είμαστε τόσο επιφανειακοί... Οι πολιτικοί ας παίξουν τα παιχνίδια τους. Εμείς κοιτάμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Ούτε οι αποτυχίες σβήνονται, ούτε κάτω από "χαλί" του γηπέδου κρύβονται τα σκουπίδια, ούτε παρωπίδες φοράμε. Ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει. Εμάς μας νοιάζει ο τόπος μας.

Ότι είχε να δώσει αυτή η δημοτική αρχή το έδωσε.Τα ίδια και τα ίδια κουράζουν,αρρωσταίνουν και γίνονται κατεστημένα. Γι αυτό χρειάζεται αλλαγή. Ουε κι αλίμονο τις κοινωνίες που στέρεψαν από ανθρώπους. Γιατί ο κύριος χτυπιέται τόσο πολύ και δέρνεται; Τι θέλει να μας πει ο ποιητής; Ο κόσμος βλέπει αν έγιναν έργα.Τώρα αν κάποια γίνονται -υπογράφονται στην τούρλα του Σαββάτου πάλι ο κόσμος βλέπει και κρίνει.Δε χρειάζονται ύμνοι και παινέματα. Εξ΄άλλου θα έχουμε κι ανακοινώσεις από τους συνδυασμούς και θα πληροφορηθούμε πολλά. Ηρεμία, η μέρα των εκλογών κοντεύει.

Σε αυτούς που τους ξυνιζουν τα έργα του φιλοδημου, δεν τους αξίζει ουτε καν χαλβάς- καμπύλης. Στράτος τους αξίζει.. να ξαναχορτασουν παραμυθι..καλα δε βλεπετε οτι ο μαντας δεν κανει προεκλογικο αγωνα αλλα ειναι πρωτος στις ενταξεις εργων? Αυτό δε δείχνει σεβασμό στους δημότες? Έπρεπε να είχε πάρει μπάλα τις κηδείες και να χτυπά στην πλάτη? Έχει πει ότι τώρα που βγήκε ο Φιλόδημος, τώρα δουλεύουμε για να φέρουμε χρήματα στον τόπο μας.. Και αυτό κάνει... Μπραβο του...

Δεν σας προβληματίζει ότι ο δήμος αποδέχεται τα γήπεδα, επεκτείνει το Δημαρχείο, θα μπουν όλα στο ΤΑΙΠΕΔ όπως και ο Μουστός για την εξασφάλιση των δόσεων από ΔΝΤ και ΕΚΤ και στην συνέχεια ο δήμος θα πληρώνει ενοίκιο στο ΤΑΙΠΕΔ. Έτσι έχουν τα πράγματα αλλά ο αριστερός σύμβουλος ψήφησε το Δημαρχείο, δεν το κατάλαβε.

Δεν με χαλαει καθολου να φυγει η κουρασμενη παραταξη Μαντα που ειναι 9 χρονια να τους ευχαριστησουμε για οτι προσφεραν αν και πονηρος ο Τακαρος σχετικα με την δηλωση για"τελευταια φορα".Αραγε γιατι δεν την εκανε προ τριμηνου?Τωρα οσον αφορα τα γηπεδα ο τακης τα ενταξε και συγχαρητηρια ο Γιωργος θα τα τελειωσει.50 -50 η επιτυχια δηλαδη

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΜΑΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΑΣΤΡΙΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΑΣΤΡΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ . ΔΟΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΌΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΟΛΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΛΩΡΟΤΑΠΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ....ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΒΟΥ..ΚΕΝΤΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ..ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤ Ω ΚΑΘΕΞΗΣ........ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ 25-40 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΟΛΩΝ.....

Οποιος νομίζει ότι μπορεί έτσι εύκολα να γίνει ένα έργο είναι γελασμένος.
Μόνο ο Μαντάς είναι εξπέρ σε αυτά.
Εχουμε δει πόσα έργα σταμάτησαν από τους προηγούμενους λόγω αδυναμίας διαχείρισης ή ανικανότητας ή καθυστερήσεων.
Αν φύγει ο Μαντάς η καταστροφή για τον τόπο θα είναι ανυπολόγιστη.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΟΥΝ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΠΛΗΝ ΗΛΙΘΙΩΝ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio