Ενημερωτική εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων στο δημαρχείο

Παρ, 29/03/2019 - 16:59
Image

Προσκαλούνται οι επαγγελματικοί φορείς και οι επαγγελματίες της περιοχής σε ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29/3/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου).

Η εκδήλωση αφορά την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων η οποία αποτελεί ένα εργαλείο ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών. Προωθείται στην Ελλάδα από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας Και Δια Βίου Μάθησης.

Πρόκειται για μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε νέους από 13-30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της εκπτώσεις στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες 34 χώρες στο εξωτερικό. Χρησιμοποιείται ήδη από σχεδόν 6 εκατομμύρια κατόχους σε όλη την Ευρώπη, στους οποίους προσφέρεται ένας κατάλογος που περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 προσφορές. Στην Ελλάδα, τα ενεργά μέλη της αγγίζουν τα 15.000 και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς τους 300.

Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται τόσο από την ελληνική ιστοσελίδα www.europeanyouthcard.gr όσο και από την ευρωπαϊκή www.europeanyouthcard.org

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν ΔΩΡΕΑΝ στο δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων παρέχοντας έκπτωση στις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Με τον τρόπο αυτό δίνουν ένα ουσιαστικό κίνητρο στο νεανικό κοινό να επιλέξει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουν, τονώνοντας την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησής τους.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να ωφεληθούν από την προώθηση των προϊόντων/ υπηρεσιών τους στα μέλη μας, μέσα από:

1. Στοχευμένη προβολή στο νεανικό κοινό μέσα από τους δύο επίσημους διαδικτυακούς τόπους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (ελληνικό και ευρωπαϊκό)
2. Προβολή μέσα από τη σελίδα της Κάρτας στο facebook «European Υouth Card Greece» που αριθμεί πάνω από 26.000 μέλη
3. Ενημέρωση των 49.000 φίλων του προγράμματος για τις εκπτώσεις που παρέχουν οι συνεργάτες μας, μέσω των μηνιαίων newsletters
4. Ειδική σήμανση στην είσοδό τους, που τους πιστοποιεί ως Συνεργάτες του προγράμματος
5. Συμμετοχή στο μοναδικό δίκτυο επιχειρήσεων που απευθύνεται στους νέους Το Ίδρυμα Νεολαίας Και Δια Βίου Μάθησης αξιοποιεί στο μέγιστο όλα τα δίκτυα και τα κανάλια επικοινωνίας, με στόχο τη μέγιστη δυνατή δημοσιοποίηση των συνεργατών του δικτύου της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, καθώς και την ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς για τους νέους της χώρας μας και της Ευρώπης.

Επιπλέον, η ομάδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων είναι πρόθυμη να σχεδιάσει από κοινού με τις επιχειρήσεις-συνεργάτες πρόσθετες δράσεις προβολής (Δελτίο Τύπου, δημοσιεύσεις στον Τύπο, ειδική προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.).

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν συμπληρώσουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας www.europeanyouthcard.gr την Αίτηση Επιχείρησης και η ομάδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio