Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στα Κάτω Δολιανά (pics)

Τετ, 23/10/2019 - 11:07
Image
Image
Image

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν τραυματία σημειώθηκε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου στα Κάτω Δολιανά, στο 6ο χλμ. του δρόμου Άστρους - Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος επί τόπου και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα: Ο οδηγός είναι βαριά τραυματισμένος, ενώ νεκρή είναι η 68χρονη συνοδηγός του.
 
Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Άστρους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
 
Ο οδηγός του έτερου αυτοκινήτου είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Σχόλια επισκεπτών

Είμαστε όλοι μελλοθανατοι! Ανά πάσα στιγμή, σε κάθε μετακίνηση μας με οποιοδήποτε μέσο κινδυνεύουμε! Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας από όλους μας! Και μαζί έργα υποδομών και αστυνόμευση. Αλλά αν δεν το πιστέψουμε εμείς οι ίδιοι που κυκλοφορούμε στους δρόμους δεν θα αλλάξει τίποτα,. Θα σκοτωνόμαστε καθημερινά στην άσφαλτο. Συλλυπητήρια στους οικείους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ) ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΘΥΤΗ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥ? ΑΡΑΓΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΣΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ? ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΥΟ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ? Ή ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ή ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΙΔΙΚΟ ΩΣ Χ.Ι.Δ. (Χειριστή Ιπτάμενου Δίσκου) ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΟΛΩΝ Ή ΣΚΑΣΕ. (Σημειωτέον μιλάω επώνυμα)

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio