Διδασκαλία αγγλικών, μουσικής και πληροφορικής στο Καστρί

Κυρ, 21/10/2018 - 15:11
Image

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, εισηγούμενος το συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ανέφερε τα εξής:

Όπως γνωρίζετε από το κληροδότημα Χρήστου Κορδογιάννη της Τ.Κ. Καστρίου καλύπτονται κάποιες δαπάνες που αφορούν δραστηριότητες των μαθητών της Τ.Κ. Καστρίου. Με δεδομένο ότι στον προϋπολογισμό του κληροδοτήματος Χρήστου Κορδογιάννη έτους 2018 έχουν εγγραφεί σχετικές πιστώσεις για την κάλυψη των δαπανών αυτών καλούμαστε να προβούμε στην έγκριση τους και στην ψήφιση των σχετικών πιστώσεων. Οι δαπάνες που καλούμαστε να εγκρίνουμε με την απόφαση μας αυτή είναι οι εξής:

Α) Διδασκαλία ξένης γλώσσας (αγγλικών) Αφορά τη διδασκαλία αγγλικών για το μήνα Σεπτέμβριο έτους 2018 (ποσό 1.260,00 €). Σχετική είναι η αριθμό πρωτ. 2/30-9-2018 βεβαίωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καστρίου στην οποία βεβαιώνονται οι ώρες διδασκαλίας του μηνός Σεπτεμβρίου 2018. Η δαπάνη αυτή συνολικού ποσού 1.260,00 € θα γίνει σε βάρος του άρθρου 2 του ΚΕΦ. Γ των Εξόδων του προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Χρήστου Κορδογιαννη έτους 2018.

Β) Διδασκαλία πληροφορικής. Αφορά τη διδασκαλία πληροφορικής για το μήνα Σεπτέμβριο έτους 2018 (ποσό 312,00 €). Σχετική είναι η αριθμό πρωτ. 1/30-9-2018 βεβαίωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καστρίου στην οποία βεβαιώνονται οι ώρες διδασκαλίας του μηνός Σεπτεμβρίου 2018. Η δαπάνη αυτή συνολικού ποσού 312,00 € θα γίνει σε βάρος του άρθρου 1 του ΚΕΦ. Γ των Εξόδων του προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Χρήστου Κορδογιαννη έτους 2018.

Β) Διδασκαλία μουσικής. Αφορά τη διδασκαλία μουσικής για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 (ποσό 320,00 €), σχετική είναι η αριθμό 18/2018 απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής. Η δαπάνη αυτή συνολικού ποσού 320,00 € θα γίνει σε βάρος του άρθρου 13 του ΚΕΦ. Γ των Εξόδων του προϋπολογισμού του κληροδοτήματος Χρήστου Κορδογιάννη έτους 2018.

Ο κ. Γεώργιος Καμπύλης ο οποίος ανέφερε: «Επειδή δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα για την πορεία της αλλαγής της διαθήκης από το Δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση, όπως έχουμε εδώ και ένα χρόνο αποφασίσει, απέχω από τη συζήτηση ψήφισης των πιστώσεων για τις οποίες δεν γνωρίζουμε κατά πόσο νομιμοποιούμαστε να τις ψηφίζουμε».

Η Ο.Ε. αφού άκουσε την εισήγηση και έλαβε υπόψη τις ισχύουσες νομικές διατάξεις και την ανάγκη να καλυφθούν οι δαπάνες αυτές μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση των δαπανών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio