Διαρρήκτες «χτυπούν» τα χωριά στην Ορεινή Κυνουρία

Σάβ, 22/12/2018 - 13:59
Image

Πολλά είναι τα κρούσματα κλοπών που σημειώθηκαν στα ορεινά της Βόρειας Κυνουρίας. Άγνωστοι δράστες προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους του Αγιάννη, των Άνω Κούτρουφων, του Δραγουνίου και των  Βερβένων.

Τα «τίναξαν» όλα, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι των χωριών. Δεν άφησαν τίποτα, μπήκαν σε οικίες και σε καταστήματα και άρπαξαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Ηλεκτρικές συσκευές, παλιά σκεύη αλλά και χρήματα είναι αυτά που είχαν βάλει στο στόχαστρο οι διαρρήκτες.

Οι κάτοικοι ζητούν την αύξηση των περιπολιών τις μέρες που ακολουθούν καθώς όπως φαίνεται μία σπείρα έχει βάλει στο στόχαστρο τα σπίτια των κατοίκων της Βόρειας Κυνουρίας.

Σχόλια επισκεπτών

Μεγάλη ανησυχία και ενδιαφέρον από τον Δήμο. Απανωτές συσκέψεις, επισκέψεις σε υπουργεία και βουλευτές, κατάρτιση σχεδίου με τις αστυνομικές αρχές, λήψη μέτρων με κάμερες και συνεισφορά του δήμου (όπως στην Αττική που πολλοί δήμοι έχουν πάρει σεκιουριτη), παρεμβάσεις σε ΜΜΕ για να λυθεί το θέμα και πολλά άλλα. Γιαυτό θα πάρει άλλωστε και 90% ο Μαντας, τον νιώθουν δίπλα τους οι πολίτες εκεί που απουσιάζει το κράτος!

"Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, προσμενουμε ίσως κάποιο θαύμα"

Καλή ψήφο και καλόν ύπνο!

Ο Μαντας φταιει για τις ληστειες γιατι δε μας φυλαει καλα.Να κοψει το κεφαλι του να γυριζει μερα-νυχτα με καραμπινα στα χωρια να μας προστατευει.Κι ο Καφες να αφησει τα αγριογουρουνα και να πυροβολει διαρρηκτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio