Διακήρυξη για την μίσθωση του ξενοδοχείου "ΠΑΡΝΩΝ"

Πέμ, 31/05/2018 - 11:04
Image

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ” ΑΓΙΟΠΕΤΡΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
(ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ)
Κάνιγγος 12 και Βερανζέρου
Τ.Κ. 106 77, ΑΘΗΝΑ
agiospetrossociety@gmail.com


ΠΕΡΙΛΗΨΗ της υπ’ αριθ. πρωτ. 179/02-05-2018 όπως και τις τροποποιήσεις της δεύτερης υπ’ αριθ. πρωτ. 180/30-05-2018 Διακήρυξης του Συλλόγου «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών.

Ο Σύλλογος «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών προκηρύσσει διαγωνισμό με κλειστές έγγραφες προσφορές χωρίς προφορική συνέχιση αυτού, για την εκμίσθωση του Ξενοδοχείου «ΠΑΡΝΩΝ», το οποίο ευρίσκεται στη πλήρη και αδιαμφισβήτη κυριότητα, νομή και κατοχή του Συλλόγου «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών Αττικής (χάριν συντομίας θα αναφέρεται ως «ο Σύλλογος»). Το ως άνω ακίνητο - ξενοδοχείο ευρίσκεται στο κοινοτικό διαμέρισμα ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας του Νομού Αρκαδίας, 1.100 m2 (συνολικής επιφανείας), αποτελούμενο από είκοσι δύο (22) δωμάτια, έκαστο των οποίων διαθέτει το κυρίως υπνοδωμάτιο και σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο λουτρό, δύο (2) σουίτες, αποτελούμενες από σαλόνι, κυρίως υπνοδωμάτιο και λουτρό, αίθουσα καφετέριας και εστιατορίου επιφανείας εκατό πενήντα (150 m2) τετραγωνικών μέτρων, χώρο κουζίνας και χώρο υποδοχής (reception) στον οποίο υπάρχει διαθέσιμη επιφάνεια εβδομήντα (70 m2) τετραγωνικών μέτρων που λειτουργεί ως σαλόνι και καφετέρια. Περαιτέρω κάθε δωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ιματιοθήκη (ντουλάπα), δύο μονά κρεβάτια, δύο κομοδίνα, έπιπλο τουαλέτας με καθρέπτη και σκαμπό, θήκη για βαλίτσες και ένα τραπέζι με δύο καρέκλες εξωτερικού χώρου για τον εξώστη (βεράντα). Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό με κεντρική παροχή (boiler), έγχρωμη τηλεόραση, ψυγείο (minibar), ως και πλήρη ιματισμό, ήτοι μετά πλήρους ξενοδοχειακού εξοπλισμού και λοιπών εγκαταστάσεων.


Ως τιμή εκκίνησης προσφοράς μισθώματος, για τη μίσθωση του παραπάνω Ξενοδοχείου ορίζεται το ποσό των χιλίων διακοσίων πενήντα  ευρώ (1.250 €) μηνιαίως και απαιτείται εγγύηση ενός έτους.


Κάθε διαγωνιζόμενος, φυσικό ή νομικό πρόσωπο συμμετέχει μόνο με μία μόνο προσφορά.


Οι προσφορές υποβάλλονται στα γραφεία του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής, Κάνιγγος 12 & Βερανζέρου, Αθήνα, ΤΚ 10677 (7ος όροφος), μέχρι τις 07 Ιουνίου του έτους 2018 και ώρα 18:00 μμ εφόσον αποστέλλονται ταχυδρομικά, θα πρέπει να περιέρχονται μέχρι τη προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

 


Ο διαγωνισμός θα γίνει στην Αθήνα, την 07ην/05/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μμ. Ενώπιον της εκλεγμένης τριμελούς επιτροπής εκ του ΔΣ του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής, στα γραφεία του Συλλόγου. ατά την αποσφράγιση των προσφορών από την επιτροπή μπορούν να παρίστανται οι συμμετέχοντες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ή άλλα μέλη του Συλλόγου.


Για πληροφορίες της διακήρυξης και τον τρόπο κατάθεσης των προσφορών, αλλά και τυχόν διευκρινήσεις του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής κ. Γεώργιο Μερίκα, 6937064801, στον Ταμία κ. Μιχαήλ - Ερρίκο Χαλδούπη, 6972931969, καθώς και το μέλος κ. Ευθύμιο Καράγιωργα, 6974908360 οι οποίοι υποχρεούνται να δίδουν το ολόκληρο σώμα της διακήρυξης στους ενδιαφερόμενους αλλά και κατόπιν συνεννόησης με τους ως άνω, δύναται να γίνεται επίδειξη του μισθίου στους εν δυνάμει μισθωτές.


Περίληψη της παρούσας διακήρυξης εστάλη:
Αθήνα, 30/05/2018
Για το ΔΣ του Συλλόγου Άγιος Πέτρος Αγιοπετριτών Αττικής

Ο Πρόεδρος           Γ.ΜΕΡΙΚΑΣ      
Ο Γραμματέας        Δ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio