Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Παραλίου Άστρους και Κορακοβουνίου

Πέμ, 31/01/2019 - 13:29
Image

Η κατασκευή και ανακατασκευή γηπέδων της Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκε στα θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο  Άστρος.

Ο πρόεδρος του ΔΣ άνοιξε την συζήτηση του θέματος αναφέροντας ότι ο πρέπει να γίνει υποβολή πρότασης για την ένταξη του έργου επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Παραλίου Άστρους και γενικά για την αναβάθμιση του αθλητισμού.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς εισηγήθηκε του θέματος,  επισημαίνοντας ότι ύστερα από μια πολύ πρόσφατη πρόσκληση στις 14 Ιανουαρίου μπορούν να ενταχτούν τα έργα στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος.

Τα έργα που προτάσσει η δημοτική αρχή έχουν να κάνουν με την  τοποθέτηση χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο του Κορακοβουνίου, και  με την επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Αχιλλέα στο Παράλιο Άστρος.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Μαντάς έχει έρθει σε επαφή την ομάδα του Αχιλλέα προκειμένου να γίνουν όλες εκείνες οι διαδικασίες έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα έργα του γηπέδου τένις και μπάσκετ.

Στο γήπεδο του Παραλίου Άστρους μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό δωρεάν δυνατότητα άθλησης πέρα από το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα όπως το τένις και το μπάσκετ , προσφέροντας τα μέγιστα στην τοπική οικονομία και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες τουρισμού

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Καμπύλης κατά την τοποθέτησή του, έδειξε να συμφωνεί με την εισήγηση, σημειώνοντας ότι καλό θα ήταν  στην περίπτωση του Παραλίου να γίνουν και εγκαταστάσεις στίβου και ίσως να τοποθετηθεί κάποιο ταρτάν για τρέξιμο και κάποιο σκάμμα.

Στη λογική να βελτιώσουμε  μία εγκατάσταση στον συγκεκριμένο χώρο θα έπρεπε να δώσουμε βαρύτητα έτσι ώστε να εξυπηρετείται περισσότερος κόσμος

Απαντώντας ο δήμαρχος στον κ. Καμπύλη ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιοι παράγοντες, που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση, με το κόστος και με τη μελέτη οι οποίοι είναι αποτρεπτικοί στο να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις.

Είναι κακό να λέμε ευχές , οι προτάσεις οι οποίες γίνονται θα πρέπει να είναι υλοποιήσιμες και πάντα στο πλαίσιο του προγράμματος

Ανταπαντώντας ο κ. Καμπύλης ανέφερε ότι η εισήγηση του θέματος είναι ελλιπής, τονίζοντας ότι στο συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα μια τέτοιου τύπου αθλητική εγκατάσταση.

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια επισκεπτών

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΌΝΙΖΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ... ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΩΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ... ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..

που στο καλο βρεθηκανε τοσα πολλα χρηματα στο κρατος ??? μας ξεζουμησαν τοσα χρονια για να τα διαχειριζεται ο Τσιπρας και η παρεα του . Διοτι αν κανετε ενα σερφαρισμα σε ολους τους δημους της Ελλαδας θα δειτε αναγγελιες απιστευτων εργων , τα δε χρηματα ειναι 3 φορες παραπανω απο τον προυπολογισμο του Κρατους.. 27 νεα λιμανια , 9 αεροδρομια , 47 ελικοδρομια, 232 γηπεδα , ολα τα βουνα θα στρωθουν με ασφαλτο. Τελικα ηρθε η αναπτυξη .Ή μηπως μας δουλευουν για αλλη μια φορα ,γιατι ολα αυτα θα γινουν αν ο Συριζα ξαναπαρει τις εκλογες.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μας εχουν για πολυ μακακες !!!!!!!

Πόσο οξύμωρο είναι , πριν λίγες μέρες έβαλε χέρι στα λεφτά δήμων και άλλων φορέων , παράλληλα μοιράζει αφειδώς χρήμα και αναγγέλλει έργα , βγάζει και ομόλογο , βγαίνει και στις αγορές . Μεγάλη οικονομική δραστηριότητα . ΣΦΟΔΡΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ..................... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ θα ψηφίσω κ.Σκαντζό στήν περιφέρεια και .κ Μαντά στόν Δήμο γιατί έμαθα ότι μέ αυτούς τούς Δύο στήν εξουσία θα γίνει Νέο λιμάνι στο ξηροπήγαδο ,νέο λιμάνι στόν ατσίγγανο ,νέο λιμάνι στήν Καστάνιτσα και ελικοδρόμιο καί θά ερθει η φόρμουλα 1 από τό Μονακο στόν δήμο μας μέσω τού Φιλόδημου.Όποιος δέν μέ πιστεύει δέν θέλει τό καλό τής καστάνιτσας και τήν φόρμουλα 1 εδώ στόν τόπο μας

Εγώ δε θα ψηφίσω τον κο Μαντά γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τα χρήματα σε αυτά τα ευρωπαικα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ,Leader κτλ.
Αν υπήρχαν χρήματα γιατί δεν είχαν βγάλει φράγκο οι προηγούμενοι Δήμαρχοι?
Αχρηστοι ήταν αυτοί?Και μαλιστα σε χρυσές εποχές?
Επίσης δεν πιστεύω ότι έχει χρήματα ούτε η Ευρωπαική ένωση,ούτε το Κράτος.
Που το ξέρω?
Μα το γράφουν οι πρηγούμενοι.Τι δηλαδή?Μακακίες γράφουν αυτοί ή κάνουν μαύρη προπαγάνδα?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Εμείς ,σε αντίθεση με τον Δήμαρχο,ΔΕΝ θα πιαστούμε κορόιδα.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να μην κάνουμε καμμία αίτηση για κανένα έργο σε όλη τη θητεία μας.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να μη διεκδικήσουμε τίποτα κι από κανέναν γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ δεν πιανόμαστε κώτσοι.

Ο Μαντάς μάλλον είναι τρελλός Η έχει σκοπό να μας τρελαίνει όλους εμάς. Ποιες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Παράλιο Άστρος? Αφού Εκεί έχει φτιάξει προ τριών ετών το αθλητικό κέντρο ο τατουλης.. Ποιο δημαρχείο στο Άστρος? Αφού το έχει φτιάξει Εκεί προ δέκα ετών ο Στρατής, ο καμπύλης και ο παπαντωνης. Ποιο βιολογικό? Αφού τον έχει φτιάξει ήδη ο δαλιανης..Ποια λαϊκή? Μια χαρά ήταν εκεί που ήταν. Αν κανένα αυτοκίνητο πατούσε μερικούς, τα βρίσκαμε.. Ποιο λιμάνι? Γιατί δεν είχαμε λιμάνι? Άσε που το έκανε ο Πέτρος..μα έχουμε και στον Άγιο Ανδρέα.. ο στρατης το έφτιαξε.. τελικα ο Μαντάς τα βρήκε Όλα έτοιμα και δεν έκανε τίποτα...

Μιας και πολύς λόγος γίνεται για τον Δημαρχο μας Τάκη Μάντα ας πούμε λίγα λόγια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.Ο Τάκης είτε αρέσει είτε δεν αρέσει έκανε κάποια πράγματα όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε που θα ήταν στη θέση του.Πιο φρέσκος από τους προκατόχους του ως πιο νέος αλλά ουσιαστικά μια φούσκα.Όσα έργα παρέλαβε ημιτελή(και έτσι τα διατηρεί)είναι έργα των προκατόχων του.Ικανός στο μπλα μπλα και στην παραποίηση της αλήθειας(έβγαλε πρώτο(!)το δήμο μας σε αποτελεσματικότητα «μεταφράζοντας»αποτελέσματα έρευνας όπως αυτός ήθελε..) μιας και έχει δυστυχώς ακόμα ψηφοφόρους-τους πέραν του μουστού-οι οποίοι ακόμα μετά τη μακροχρόνια κούρα του γνωστού γιατρού-καταπινουν το σανό αμάσητο.Ας μην ξεχνάμε από που ξεκίνησε ο δημαρχός μας:
Νεολαία του Πασοκ(!)
Δεξί χέρι και κουμπαράκι του Δαλιάνη(χαλβα) που αφου τον έφτιαξε τον έκανε πέρα γιατί βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μετέπειτα και μέχρι σήμερα μέντορα του Σκατζού.Δήμαρχος στη συνέχεια τάχα μου πολυσυλλεκτικός και ακομάτιστος φλόμωσε τον τόπο με ψέμματα και μπουρδολογίες.Λες και όλοι οι ιθαγενείς εντυπωσιάζονται από τα καθρεφτάκια. Δίγλωσσος και διπρόσωπος σε κάθε του ενέργεια.Άλλα λέμε το μεσημέρι άλλα κάνουμε το βράδυ.Πόσα παραδείγματα να θυμηθώ.Ας ρωτήσει κάποιος τους επαγγελματίες της περιοχής.Συνάντηση για την κανονιστική του Δήμου,συμφωνούμε το μεσημέρι και άλλα κάνει ο Δημαρχος το βράδυ.Παίρνει θέση στη συνάντηση,άλλα λέει κατ ιδίαν στον Κωστα άλλα στο Νικο άλλα στο Βαγγέλη.Διαίρει και βασίλευε!!!
Αλλά αγαπητέ Δήμαρχε δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η κατάσταση.Μπορεί να μην έχεις σοβαρό αντίπαλο(ακόμα),μπορεί να κάνεις τις αλχημείες σου και τις κωλοτούμπες και να σου βγαίνει,μπορεί να συνεχίζεις τη μεσοβέζικη πολιτική σου και τα ψέμματα σου απέναντι σε σοβαρούς ανθρώπους,μπορεί τα παπαγαλάκια σου ακόμα να κελαηδάνε,μπορεί..μπορεί..μπορεί..αλλά να ξέρεις οτι κάποια στιγμή η μπίλια δεν θα σου κάτσει.Και το Dunhill αυτόματα θα γίνει άσος σκέτο.
Αυτα... φιλικά και ανθρώπινα

Πολύ φιλικά τον βρίζεις το Δήμαρχο, Πολίτη!! τί σου έκανε; Σου έκλεισε το μαγαζί; Ή περιμένεις ακόμα τον σοβαρό του αντίπαλο.. Ασε, όσοι θα μπορούσαν να είναι σοβαροί αντίπαλοι για τον Μαντά, είναι ήδη βουλευτές!! Τί να κάνουμε, είναι πολύ πιο μποροστά από όλους τους υπόλοιπους..

Η περιγραφή της πραγματικότητας ανώνυμε δεν είναι ύβρις. Αν τώρα εσύ τον βλέπεις για πολύ μπροστά ακολούθησε τον! Θα έχεις τους λόγους σου...

Υπεροψια σε ολο του το μεγαλειο. Σας θυμιζω τη μεγαλη ηττα που υπεστει προηγουμενος δημαρχος .Ειχε καβαλησει και αυτος το καλαμι . Ο νυν και οι περι αυτον καλο ειναι να ξεκαβαλημεψουν , να πατησουν λιγο στη γη για να ειναι πιο ηπια η τιμωρια η οποια ερχεται

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio